Konec revije Ž

Revijo Ž smo pospremili k zadnjemu počitku, pospravili pisarne in razmontirali računalnike (pogrešal bom te čudovite NeXTove lepotce). Ker sem moral še dokončati članka za Moj Mikro in Joker, sem se zatekel v redakcijo Stopa, kjer imajo vedno vsaj dva prosta računalnika. Pa me je čakalo neljubo presenečenje. Opazil me je pomočnik odgovornega urednika Miha Brun, ki sem mu že od nekdaj iz neznanih razlogov šel na jetra, pa mi ni mogel nič, ker sem imel med urejanjem revije Ž vedno kakšen opravek tudi v njihovi redakciji. Le pozdravljal me ni nikoli. Zdaj je pa končno začutil priložnost in me nagnal iz njihovih prostorov, češ da sem po novem tam nezaželen.

Lahko si predstavljate, kako sem znorel. Seveda, kadar je treba o meni objaviti kakšen bedast trač, sem jim pa dober. Ali pa za naslovnico. Pa o tem ni treba izgubljati besed. Čeprav sem jih.

-Jonas

P.S. Dejan Vodovnik je v svoji knjigi dogodek z Brunom raztegnil v celo zgodbo, kako sem vlomil v pisarno Stopa in hotel nekaj šariti po računalnikih in da so me ujeli med vlomom. Tudi prav, še en lažnivec

  • Share/Bookmark

Mnenja

  1. Gašper, - 29.12.06 | 21:04

    ma ja Jonas, al obstaja še kakšna številka, men jih par izvodov manjka?

  2. Anže, - 1.4.10 | 18:45

    Kje bi se dalo dobiti skenirane “biljardne trike” iz revije ?

Na voljo je Markdown za oblikovanje besedila.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !