Bojan Požar priznal laži

V današnjih Novicah me je Bojan Požar presenetil s popolnoma korektnim opravičilom zaradi svojega pisanja neresnic. Kot najbrž veste, me je Požar v zadnjih nekaj letih razkuril do te mere, da sem se odločil zadoščenje iskati na sodišču. Tam je njegov odvetnik v izogib mučnemu sodnemu procesu (in seveda po mojem mnenju polomijadi svojega klienta) takoj predlagal poravnavo in pomiritev sprtih duhov, češ da sem tudi jaz njega užalil s svojim zapisom o Viktorijh in svojo izjavo na POP-TV, kjer sem sočno in razločno siknil: “Bojan Požar je lažnivec!”

Na sodišču se seveda svojega mnenja nisem sramoval in sem trmasto vztrajal. Da grem do konca in tožim dokler ne iztožim, Požar pa naj toži mene, ako meni da sem ga kaj prizadel s svojim pisanjem. Ni problema, naj mi sodniki povedo, kaj smem in česa ne. In končno, naj sodniki Požarju končno enkrat povedo, kaj sme pisati in česa ne. Laži zagotovo ne, sem bil trmast.

In je bila potem huda borba med odvetnikoma, a na koncu smo se končno nekako dogovorili. Gordijski vozel je presekal moj predlog sodnici, da se tudi sam opravičim Požarju za svoje hude besede, če se bo on opravičil za svoje laži. Moj argument: on je lagal, jaz sem bil zato nesramen. Če se Bojan opraviči za laži, se jaz z lahkoto opravičim za nesramnosti. Ni problema. Priznam, bil sem nesramen in to nalašč. V Novicah pa hočem videti opravičilo za laži. ZA LAŽI! (Več o podrobnostih poravnave ne smem povedati, naj le pripomnim, da sem s sodišča odšel zadovoljen.)

Njegove nesramnosti me pa nikoli niso motile. Kadar si nesramen, vedno sam izpadeš bedak.

Zato se Bojanu Požarju z lahkoto opravičim za svojo nesramnost v zapisu “O letošnjih Viktorjih”, dne 24. marca 2004, na tehle straneh (hkrati pa se bravcem tehle vrstic opravičujem zaradi okorne pravne dikcije naslednjega stavka, a tule lahko vsaka narobe beseda zaneti nov prepir):

“Opravičujem se Bojanu Požarju za svoje žaljive navedbe v zvezi z njim na svoji spletni strani, ki jih je Bojan Požar ocenil za žaljive.”

Gospod Bojan Požar, vam pa iskrena hvala za vaše opravičilo za laži. Me veseli, da ste priznali.

-Jonas

 • Share/Bookmark

Mnenja

 1. eva, - 2.6.04 | 03:28

  Čestitam, pametna odločitev!!!!

  Njbrž nam je vsem jasno, da na sodišču “pravico doseže ali pa resnico dokaže” v 99% tisti, ki ima boljšega ( beri: bolj znanega, bolje plačanega…)odvetnika.

  Ko je procesa konec gresta pa oba ( odvetnika, da ne bo pomote ) zadovoljna na pijačo.

  Lep pozdrav

 2. lea, - 2.6.04 | 04:13

  To bi rada videla! Saj lepo da sta se opravičila drug drugemu. Upam, da boš mel zdaj mir pred njegovimi izpadi. Papa, uživaj!*

  Lea

 3. Petra, - 2.6.04 | 05:20

  Bravo Jonas, dolgo smo cakali na osebo, ki mu bo vrnila milo za drago.

 4. Infernale, - 2.6.04 | 10:12

  Res bi rad videl (prebral) Požarjevo opravičilo za laži… Je to konec njegovega žgećljivega pisanja v Bulvar?

 5. Gaboon, - 3.6.04 | 01:06

  V včerajšnjih (sreda) slovenskih novicah, na naslovnici priloge Bulvar.

 6. Joh_Bravo, - 3.6.04 | 03:11

  Men je tip vseen smešn. Hoče posnemat tuje tračarje in v njihovem stilu pisat o slovenski estradi. Pa človek!!! Slovenske estrade praktično ni – tista ko pa je, se pa vede čist normalno in o njih ni kej za pisat. In pol grejo Maria slikat z nekim tipom… Js mam tud prijatle pa zato še nisem peder.

 7. Hudournik, - 3.6.04 | 08:17

  Alo Jonas.

  Dobr si tist smrkl gor fixiral.

  Zanima me če maš kakšen nasvet (mogoče kera knjiga je dobra) za igranje low limit holdem-a. Bral sem Sklansklya. Sam se mi zdi, da je za 0.5 1 zadeva malo prezategnena.

  Za kerokoli info.

  Hvala.

  Ajt.

 8. Lollypop, - 3.6.04 | 08:44

  Mislim, da človek, če ne pazi dovolj dobro na svoje srce, pozabi in zanemari vse, kar je slišal. Tako ga sovražnik, ker najde v njem prostor, vrže na tla. Tako tudi svetilka, čeprav je pripravljena in na vidnem mestu, čez nekaj časa ugasne, če ni oskrbovana z oljem in nato je tema okrog nje še večja. Ne samo to, ampak se zgodi tudi, da miš pride do nje in poskuša pojesti stenj, vendar ne more, dokler olje ne poide. Če pa vidi, ne samo, da ni svetlobe, temveč da tudi ni toplote ognja, takrat hoče izvleči stenj in tako vrže dol tudi svetilko.

  P.s. šifra: nemarna duša.

  Aja, resnic je itaq toliko, kolikor si jih človek lahko izmisli. In, ko percepirate, poizkušajte najti ta pravo lokacijo ali pa se v naprej varujte z veliko zanesljivostjo.

  in smisel? zna kdo na to odgovorit?

 9. Anonimnež, - 3.6.04 | 08:59

  hahahahaa smesno ;)

  Caki! ne, ni. Bedasto ampak namen je dosezen.

 10. dejc, - 3.6.04 | 10:46

  he he he………..

 11. markz, - 3.6.04 | 10:52

  ampak bralci se pa še vedno z l-jem pišejo. ne pa bravci :)

 12. matjaz, - 10.6.06 | 19:25

  jonas, še vedno sem lepši od tebe..

 13. inspiron, - 12.10.06 | 15:37
 14. Jonas - Zapisi » Gnoj, - 1.12.06 | 14:45

  [...] Si že priznal, da si lagal, [...]

 15. drervinastrnad, - 13.12.06 | 14:25

  A tista tvoja kadar si nesramen vedno izpdeš bedak, velja tudi zate? S e spomniš ko si scence na rtv ko si bil še voditelj oddaje v ideošpon zmerjal s pijanci? Da se ne boš zarekel oddajo imam posneto.Ja vidiš potemtakem si bedak.

 16. drervinastrnad, - 13.12.06 | 14:26

  A potem lahko nardimo nov naslov: jonas bedak.

 17. Odpad_, - 18.12.06 | 09:42

  Ko je procesa konec gresta pa oba ( odvetnika, da ne bo pomote ) zadovoljna na pijačo.

  Eva, to je njihov poklic. A dva boksarja, ki se v ringu tepeta za denar, ne smeta po dvoboju skupaj na pico?

 18. nina, - 3.1.07 | 13:56

  Hehe, da dol padeš:)) Sicer pa je ta google prav fajn. Kaj vrže ven pod besedo lažnivec, že itak vemo, lahko pa probate še z besedo failure:))

 19. jure, - 13.4.08 | 13:48

  jonasss caaaaaaarrrrrrrr

 20. tea, - 5.12.08 | 11:40

  Jonas kar koli narediš še vedno nisi 1% tak bedak kot Požar. Ker pa je Slovenec me je sram, da sem tudi jaz. Hvala za tako demokracijo kjer lahko vsak klobasa kar hoče.

 21. mica, - 7.12.11 | 07:54

  Bravo in še enkrat bravo!!Tudi našo družino je Požar zaradi LAŽI, natolcevanj, ki jih za prodajo svojega – ne vem kako se tekemu poročanju reče …vedno in redno uporablja- spravil za nekaj časa v depresijo a vendar, kljub pozivanju na tožbo nismo imeli volje , ker se pred gnilobami raje umaknemo. Mogoče pa je dobil dovolj za predvolilno agitiranje pa se lahko odkupi..

Na voljo je Markdown za oblikovanje besedila.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !