Johnny Carson

Pred dnevi je umrl Johnny Carson, največji in najbolj priljubljeni TV voditelj vseh časov. Oddajo The Tonight Show je vodil 30 (trideset!) let.

Adijo, Johnny, imej se. Rad sem te gledal.

-Jonas

P.S. V časih oddaje Brez zapor so po naših časopisih kritiki eden za drugim kot papagaji ponavljali, da hočem biti Jay Leno in da ga oponašam. Ob pamet so me spravljali ti bebasti zapisi, te površne kritike ozko razgledanih pametnjakovičev. Oddaja je bila res pod nivojem (smo se pač učili), a tu Leno ni imel nič.

Jay Leno je pičkica. Steve Allen je bil inovator. Jack Paar je bil raziskovalec. Jon Stewart je brihten. Bill Maher je angažiran. Arsenio Hall je bil oster. David Letterman je duhovit.

Johnny Carson je bil pa car za vse naštete.

Če bi me kdo obtožil oponašanja Carsona, bi držal gobec (heh, da imam vsaj 10% njegovega genija). Če pa me nekdo obtoži kopiranja drugorazredne kopije, mi pa rata slabo.

 • Share/Bookmark

Mnenja

 1. rick tempera, - 30.1.05 | 21:56

  offtopic: Jonas naprošam te v imenu vseh fanov in bralcev tehle zapisov, spravi stare oddaje Videošpon in Brez zapor v digitalno obliko…a bi se dalo? Aja pa še to, a ti še kakšen pool kdaj odšpilaš a je ta zgodba zaključena? Se kdaj dobimo, da mal nakažeš.

 2. Nikio V., - 2.2.05 | 20:53

  Ja, Jonas… Videošpon vsi pogrešamo, sploh v dobi, ko so bile Videospotnice, ki so nam predstavile možate ženske voditeljice (s kronsko predstavitvijo Leile Bdeir) superinteligentne voditelje, ki svojo nadinteligenco razkazujejo z izražanjem v nepotrebnih tujkah (Šalehar)… itn.. Še najbolj normalen izgleda tu ubogi Poles, ki je pa na svoj način tudi en prefrigan tič. In kaj imamo sedaj? En bedast nič.

 3. gizmo, - 4.3.05 | 15:47

  jap, manj kot nič… žal!

 4. Jaka, - 31.3.05 | 10:11

  ej, jonas, nekoč – še v časih imenovane oddaje – sem te obtožil tega, pa si glasno protestiral. ccccc… ;)

  pa lep dan, jaKa

 5. Reggie, - 26.7.05 | 12:16

  Oddaje se ble prav hude !

Na voljo je Markdown za oblikovanje besedila.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !