Aurelio Juri

Uporaba službenega telefona? To je tisto, kar nas tišči? Da je molčal pred ženo? Halo? Da slovenski poslanec rad fuka?

Za kozlat.

Kriv sem torej tudi jaz, umazanec. Velikokrat sem klical domov s službenega telefona, ženskam sem marsikaj zamolčal in še vedno si ga kdaj zdrkam.

Tako kot marsikdo, tako kot, prepričan sem, pisec tistih smeti v Novicah. Požarja sem imel za lažnivca, zdaj ga imam še za hinavca. Tako kot vse, ki se zgražajo nad ubogim naivnim Jurijem. BWUAHAHAHAHAHAHA!!!… res mislite, da ste kaj boljši od njega? BWUAHAHAHAHAHAHAAAA… za crknit!…

Osupel sem bil nad Hrvati, ko so se tako glasno narajcali nad Severino in jo v istem hipu hoteli zažgati, čarovnico. Kristus božji, vi jo vsaj imate, Severino. Simpatično, bistro, odprto, prijazno, zabavno, delovno, dobrega glasu in stasu, skratka dekle za na znamko. Dokler je naš odgovor ena Helena Blagne, si lahko Hrvati prste obliznete. Še dobro, da je niso ujeli s kakšnim Beograjčanom, potem bi šele bila štala…

“Clintona ste križali zaradi ene fafačice in pogumno in ogorčeno žugali s prstom. Bush vam je pa na DEBELO lagal v ksiht in ste samo preplašeno kimali in ga izvolili še enkrat. Poserjem se na vašo Ameriko, poln gobec imate svobode, a ste si jo zreducirali na svoboden izbor TV kanala, puške pod posteljo, pralnega praška in pravico do ažuriranih podatkov o relativni vlažnosti Madonine pičke. Ajd, častim, boš Pepsi ali Coca Colo?”, sem se novoletno okajen režal nekemu Američanu pri Žmavcu in ga užival opazovati, kako zaman išče protiodgovor…

Ko ga srečam znova, vem da bom pogledal v tla. Sram me bo in hudo mi bo. Od mešanja dreka bomo smrdeli vsi.

-Jonas

P.S. “Is sex dirty? Only if done right.”, se je pohecal Woody Allen. Smejali smo se, ker je res.

 • Share/Bookmark

Mnenja

 1. snicl, - 6.2.05 | 15:40

  Jep, se popolnoma strinjam. Eheh, sem imel podoben brainstorming kot ti in sem že razmišljal kak in kaj to opisati, pa mi je zdaj žal, da sem prej prečitl tvoj blog. ha, ne vem, če bom lahko zdaj napisal kaj bolj izvirnega na to temo…zato bom rajši počakal na naslednji brainstorm :p

 2. Mare, - 6.2.05 | 19:20

  Potem pa na desetka.si dodej še hinavec, bilo bi na mestu.

 3. Inana, - 6.2.05 | 19:44

  Hm … Prvič te berem; všeč mi je tvoja ostra kritika. Ravno prej sem nekaj razmišljala o Aureliu; je namreč glavna atrakcija, zvezda tedna, z njim nas bombandirajo iz vseh strani. Naravnost stupidno je, da nas mediji tako poceni vozijo na sekret (na štrbunk); kot prezebli kužki se napajamo z vsakim urinom, ki vsaj za ščepec bolj kislo “diši”. Tip je pač perverznjak, kot vsaj še 1/4 zafrustriranih odraslih Slovencev, sumim, da zelo mogoče celo veliko več.

  Keep up the boiling atmosphere; rabimo mal ognja! Če že Woodya bolj malo gledamo ;-)

  • Inana -
 4. Joh_Bravo, - 6.2.05 | 20:42

  Sem pripravljen častit mobitel iz davkoplačevalskega denarja vsem poslance, ki ne dobijo fukat. Če bi vsi dobli, bi blo dost manj problemov, več pozitivne energije in več sklepčnosti.

 5. ccCocaine, - 6.2.05 | 22:59

  Everything you always wanted to know about sex but were afraid to ask…

 6. Dejan, - 6.2.05 | 23:08

  Hello!

  Genijalc, kaj nej rečem! :) jonas, car si, prou maš, svaka čast, zmagu si, mah itak veš vse to.

  Kar se tiče pa ubozga Jurija, je pač fukaželen poslanec, rad ga namoč (očitno ni važn kam :)), če je pa služben telefon uporablu zato, so what?! vsi tisti licemeri, ki ga obsojajo, ga sam zato, ker so mu fouš da sploh ma služben telefon, kreteni debilni, in jim je žal dajat iz svojga žepa za svoj telefon s katerga kličejo na hotline! Idioti. Vsak k ma služben telefon ga izkorist če le lahko, pa nej me kokla v jajca brcne če ni tko. BTW: Da je pa tip takih nazorov, kakršnih je, pa sori Mare, še ne pomen da je zafrustriran, to je ozka izjava ozkogledega osebka. Da nadaljujem. če žena ni vedla se mi smili, sicer pa tega sploh nebi smel vedt, tko da to ni moj biznis, kreten Požarov vtakne svoj grd nos čist v vsak drek, upam da ga enkrat tok nekam namoč, da bo enkrat za vselej namočen, pa mu bo pol še cel življenje smrdel pod nosom. Ne vem kako lahko živi sam s sabo, pitaj boga samo kako on kompenzira to v svojem privatnem življenju, tistmu novinarju k to odkrije dam za pir. Union, Laško, vseen. Gabijo se mi še tisti na kanalu a in poptv, ki vse skupi še napihnejo, se naslajajo nad sramoto sebi enakega. KRETENI! Pred svojim pragom pometite, potem pa se pa delite neumne. Ne morem verjet, kaj Požarja sprašuje bionda v oddaji E+. “Kako pa ste to akcijo načrtovali?” HALO!!! Pa KAJ TI NI JASN!? Težko je dobit žejnega človeka pri vodi, ane?! VOLUHARJI ENI! GABITE SE MI!

  Tko, pa sem povedu, ozki javnosti, ampak upam da kdo ki se ga pritiče bere… če ti, ki se te tole tiče zdele tole bereš…KRETEN bejš drkat! (na uspomenu, druzga itak ne dobiš)

  LP, Dejan

 7. Dejan, - 6.2.05 | 23:11

  lapsus!

  Sori Mare.

  Tebi Inana je blo namenjen tist o frustracijah.

  Pa lep pozdrav, Dejan

 8. geri karson, - 7.2.05 | 03:37
  1. ce bi biw juri tak car, neb biw tok smotan, da bi sow govort nekemu perfect neznancu tiste zadeve
  2. pozarja pluvas, ker ne mors zastekat, da je taka owca s tabo nardila tok $
  3. samo americanom se lahk zahvalis, da ti poklanjajo $ ENDE
 9. Dejan, - 7.2.05 | 08:10
  1. Kdo je reku da je juri car?
  2. Požar je ovca s 1000 al pa 10000000000000$
  3. Hvala Bush za miljarde, ki si nam jih namenil. Ja res, prav ste prebrali, bušiji so odkrili, da je pod tlemi našega prekmurja pravo morje črnega zlata, tako da zato lahko razložimo zakaj zavraga nam dajejo toliko denarja! Buš že razmišlja o naftovodu! KRETEN!!!!!!!
 10. geri karson, - 7.2.05 | 14:46
  1. tko je izzvenelo
  2. ja in J se s tem ne more sprijaznt
  3. nism reku da NAM poklanjajo, temvec da TI poklanjajo BODI DOVOLJ
 11. Zmagovalec Eurosnga 1967, - 7.2.05 | 18:55

  Čakam na komentar EMA 2005.

 12. Miha, - 9.2.05 | 15:56

  Pomojem sploh ni problem v tem, da poslanec rad F*** ampak, da je uporabljal davkoplačevalski telefon v privat namene. Linčali ga bodo zaradi ušivih nekaj kilo SIT računa, tisti ki pa kradejo in nas ostale F***** pa si ne bodo upali niti omeniti.

 13. matej, - 9.2.05 | 16:57
  1. se strinjam, tile mediji so zajebano prazni in temu primerno agresivni.
  2. po moje smo vsi mal voajerji in vse nas mal zanima kako se fuka soseda.

  in ti dve stvari gresta z roko v roki. jebi ga, lahko se pizdimo, da so ga mediji neupravičeno, netaktno in hinavsko napičili, ker pač štrli iz dolgočasne povprečnosti ampak… a mislite, da se tako ne bi zgodilo kje drugje? Povejte mi kje se mediji ne naslajajo nad tovrstnimi ekscesi javnih osebnosti. Manire in stil pa sta itak tipična za pogorelega mrhovinarskega bebca.

 14. Nikio, - 10.2.05 | 18:20

  Jonas, ta zapis je pa za na steno obesit! Čestitke, toda izgleda da si spregledal eno malenkost. Če poslušaš stand-up Georga Carlina, ti bo razložil družbeno situacijo. Imaš namreč tri družbene sloje:

  1. Zgornji 1%, ki drži v rokah 80% kapitala,
  2. Masa, ki ima največ 15% kapitala (sem sodimo nekako mi vsi),
  3. Spodnji sloj (narkomani, potepuhi, reveži…), katerega edini namen je, “to scare the shit out of the 2nd class”.

  Ta ureditev ta zgornjim ustreza. Zgodbice kakršne so Jurijeva, izbrisani, joški od Lendero in Verboten, gejevske poroke (…) so v resnici minornega pomena in hitro rešljive (za nekoga, ki zna razmišljati), njim pa pridejo prav “to keep clean their way to the bank.” Z drugimi besedami, da se raja zamoti, ko oni delajo prave pizdarije, za prave denarje.

  lp, nikio

 15. tomi, - 10.2.05 | 20:59

  Gledam sliko iz kavarne nasproti parlamenta , kjer se je Aurelio ujel v past. Požar, ki zna tako imenitno povečati naklado časopisa, naj v naslednji številki objavi fotografijo iz kavarne brez blura čez obraz Aurelijevega sogovornika. Če so ga že tako zvito peljali scat, pizda da me zanima kdo je ta moron poleg njega in zakaj kurac ima on pravico do zasebnosti!!

  Tomi

 16. Zvone, - 11.2.05 | 10:49

  Živjo Jonas, razočaral si me s tem zapisom, sicer tebe itak boli kurec če si me, konec koncev kaj pa sm jaz tebi. Upal sem, da boš napisal kaj o EMI, tvoji priljubljeni temi in z veseljem bi bral to, tako pa si greješ, nekje na toplem, svojo abrahamovsko rit in pomerjaš Jurijeve gate, pa a ti ni jasn, rmen je spred rjav pa zadaj, za boga ne jih pomerjat na glavo, očitn smrdi. Koji k… je A.J. tebi ? Ej Jonas Jonas počasi konzerviraš…

 17. BigW, - 11.2.05 | 18:17

  V bistvu eden izmed redkih Jonasovih prispevkov, ki mi je vsec. Hecno. ;)

 18. brazool, - 20.2.05 | 21:51

  daj kaj od pokra napiši prosim

 19. Dejan, - 21.2.05 | 08:35

  ja, poker! tud mene zanima, če bi mel kej za povedat internetnih pokeraških sobah. Jaz sem se pred kratkim vpisal v eno od teh in morm rečt, da z lahkoto dobivam hande, ok, neki hudih sem tud zgubu, sam če nardim presek, je zadeva easy money. Niso to miljoni, da nebo pomote, maš sobce, kjer lahko začneš z vplačilom samo 0,5 dolarja in high 1 dolar. Igra pa se igra Holdem High. (mislm da sem prav napisal)

  LP, Dejan

 20. anaiis, - 23.2.05 | 22:08

  mislim, da smo vsi inteligentni ljudje dodobra doumeli koncept jurjevanja in se lahko v določenih pogledih zgledujemo, v drugih spet bi morali biti previdnejši. za svoja umazana početja bomo nabavili anonimne številke, z odvetniki se bomo sestajali osebno, ko se bomo fotografirali goli, bomo ustrezno nabildani. fotke bomo novinarjem dostavili sami in jim mastno zaračunanli. zelo poučna zgodba!

  (kdo pravi, da žena ni vedela. seveda javno “ni vedela”. morda pa se je strinjala. kaj nas to briga. to ne more nikogar opredeljevati. jaz samo upam, da bo pizdun novinarski – ne, ne novinarski, žoltokljuni – plačal to kršenje kodeksa z lastnimi jajci, obešenimi na tikov tram, poln mesarskih muh. ampak to so pobožne želje. počakajmo.)

 21. ccCocaine, - 24.2.05 | 03:11

  BMK za nekega mrhovinarskega novinarja, še manj pa za kakšnega poslanca in njegove afere (kot novinar, bi že bil primoran kopati po življenju velikanov za škandali/kot poslanec, bi po vsej verjetnosti delal sranje, da bi novinarji imeli kaj za pisati – that’s life baby! Nekateri živijo, da bi drugi lahko živeli na veliki nogi);

  Američani si glede na splošno razgledanost zaslužijo manj, kot življenja ljudi, ki živijo nad nafto (američani si lahko privoščijo marsikaj in nihče, razen “gverilcev” in “teroristov”, jim nič ne more);

  Takšne teme so vsakdanje in že zdavnaj prerasle v dejstva. Kaj sploh še debatiramo? Osebno me ne zanima, kdo se je potrudil obrniti Jonasove besede!

  Peace out

 22. erykah, - 24.2.05 | 18:57

  Ja, sej vse kar pa ljudje znamo, je na druge s prstom kazat…tud ce se ve, kaj je res… KOGA BRIGA?! Prebrala sem pa vseen ;)

 23. Joh_Bravo, - 26.2.05 | 14:12

  Požarjevega sajta sploh ni težko najt. V google napišeš “lažnivec” in klikneš “poskusi srečo”.

 24. Miro, - 4.3.05 | 10:20

  Splošen problem medijev je, da ne raziščejo ozadja zgodbe, ampak si takoj ustvarijo svojo, ki je na nek način senzacionalna, in jo servirajo lačni publiki. Primer: nek igralec,ki je mel poln kufer vsega, je sredi predstave in polne dvorane, med katerimi je bil tudi en novinar, uprizoril svojo zadnjo predstavo.Ta novinar si je, brez da bi se pozanimal o ozadju dogodka, ustvaril sliko o orto pijanem igralcu, ki se mu malo meša na odru. Na tak način ga je tudi hotel očrniti v medijih. Še sreča, da so prej posredovali iz gledališča in mu to preprečili. Taka je naša sedma sila.

 25. Tilko, - 26.3.05 | 10:45

  Razžalosti me vsakič ko slišim podobne zadeve na televiziji in v časopisih. Res, srce se mi trga, ko poslušam razne aurelij style zgodbice in pripovedke po televiziji. Po mojem mnenju in mislim, da to ni daleč od resničnosti, gre za hudo foušijo vseh teh novinarjev… Aja, pa debilnost novinarjev in ne vidijo višje od zasebnih škandalčkov naših politikov. Če bi se tako zavzeto lotili vseh pizdarij in svinjarij, ki se dogajajo v svetu in politiki… Ja, najbrž bi novinarska rasa izumrla (beri: politika bi jo iztrebila).

  lpt

 26. jEST, - 11.4.05 | 22:10

  Khmm en komentar na tist tvoj poserjem se na USA. Zakaj se pa pol ne prevažaš okoli s Tomosom ali pa kakšnim Pakistanskim oz. Iraškim motorjem?

 27. micomoc, - 26.4.05 | 11:17

  Če pa ludu so dandanes totalno fukjeni. Neko erotiko pa porniče ti prepovedujejo, še malo pa bomo nazaj v 50 ih(časi in moda se ponavljata)… Vsak dan pa na poročilih vidiš zaklane in zažgane ljudi. Kaj pa je to? Ni čudno da se že v vsaki gostilni štihajo…

 28. Mortgage Refinancing, - 1.7.05 | 12:53

  Mortgage Quotes | Home Mortgage | | Home Equity Line of Credit | HELOC | Ameriquest Mortgage | Lending Tree

 29. straw, - 12.7.05 | 01:25

  Jonas, napiš knjigo