Tit Andronik, 1. del, Radio Študent

Končno sem prestavil tele zapise na nov server (Apple Xserve, Mac OSX 10.4) in še poštimal nekaj malenkosti. Strežnik je zdaj pripravljen tudi za podcasting (ima kdo predlog za slovenski izraz?), več o tem kasneje. Za test pa je tule še enkrat prvi del Tita Andronika (tudi druge nameravam znova objaviti v podcast formatu).

In zdaj….

Svečano oznanjam prvi slovenski podcast, William Shakespeare: Tit Andronik I:

Za poslušanje potrebuješ Flash Player.

Hura, hura in še enkrat hura!

-Jonas

 • Share/Bookmark

Mnenja

 1. Jest, - 22.7.05 | 19:37

  Prvi sem na prenovljeni strani!!!

 2. Jest, - 22.7.05 | 19:37

  No, čestitke za prenovo!

 3. Jest, - 22.7.05 | 21:24

  No, ta design je še boljši. Škoda, ker tisti menuji (opcije) zgoraj še ne delujejo.

 4. Jest, - 22.7.05 | 21:25

  Aja, nekaterete zadeve je potrebno še prevesti.

 5. Bite my bytes, - 23.7.05 | 11:06

  First podcast in Slovenian language

 6. Lunca, - 26.7.05 | 00:18

  Nice …. mi je zelo všeč!!

 7. Chumskowsky, - 26.7.05 | 14:13

  Ni mi čist jasno kaj Tit Adronik sploh je, ampak se ne bojim, da v bližnji prihodnosti ne bom s tem seznanjen, drugače pa Jonas (sej vem, da tega dobivaš v ogromnih porcijah tako + kot -. pa vseeno), kapo dol, če ne drugega si za moje pojme živel življenje(še zmeraj ga:)) katerega bi rad marsikdo, pa večinoma nimamo jajc, poleg tega se ti je kar nekajkrat posrečilo, da sem se ornk nasmejal, pa imam sam sebe za dokaj zahtevnega potrošnika tovrstnih storitev, še danes znam na pamet pesmico iz ene prvih številk Ž-ja(v osnovni šoli sem bil in sem jo prepisal, ker smo imeli domačo nalogo(8 razred pazi) napisat pesmico in je bila tršica tako navdusena da jo je prebrala vsem drugim paralelkam in mi pritisniLA MASTNO 5-KO-HVALA:)),gre takole, saj se spomniš-NA GORI JE STAL SAMOTEN HRAST PRIŠLI SO IN GA POSEKALI PIZDA JIM MATERINA, kakorkoli že, zame si še zmeraj car, l.p.-Uroš

 8. Guy, - 27.7.05 | 01:53

  Bed ti je u ljafu, that’s all I can say!! :wink:

 9. Jani, - 2.8.06 | 19:13

  Res se mi ne sanja, zakva te je Trefalt tok bremzal na nacionalki. Po moje je hotu kar celo nacionalko spremenit v eno družinsko podjetje. Je pa imet ornk apdejtano podstrešje včasih tud slabo. Je na boljšem povprečnež, ki se mu za vse sladko jebe, samo da mu baba opere gate in skuha večerjo. In je srečen. Genijalc pa ni nikol, ker mu je kristalno jasno, kok je smiselnost vsega v bistvu totalno brez smisla. Dons si, jutr te pa ni več in to je ŠIT vseh šitov.

Na voljo je Markdown za oblikovanje besedila.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !