Hrvaški PR

Sosedje so zagnali vik in krik ob satanistični grožnji in zdaj se jim ves svet reži. Molim da ne bi kdaj kakšnim desničarjem padlo kaj takega na pamet pri nas, od sramu bi se zakopal v zemljo do ušes.

Na tihem pa jim privoščim, odkar so na obali postali tako zoprni (do Švabov seveda ne), odkar so pozabili kdo jim je reševal turizem med vojno v 90-tih.

-Jonas

 • Share/Bookmark

Mnenja

 1. AzzQim, - 24.8.05 | 15:18

  Heh, seveda smo jim ga reševali. A kaj, ko so večina itak ovčke in še vedno hodijo dol, kljub Kako se znebiti Slovenca itd…. :???:

 2. had, - 24.8.05 | 16:00

  cist odvisno od vsakega posameznika.. pac nimam slabih izkusenj s hrvati.. pa ce poceni pocitnice imam :)

  glede mansona.. me zanima, kaj bi naredila desnica v sloveniji.. mislim, da bi bilo podobno.. :evil:

 3. we are the borg, - 24.8.05 | 17:09

  Jaz osebno bojkotiram hrvaško že 5 let.Bazen doma pa me boli za morje ker je itak slano.Drugače pa se splača vsest na letalo pa pelat v Monte negro.Pa tudi Bolgarija je lahko zanimiva če maš plitek žep.

 4. Miha, - 24.8.05 | 23:02

  Mah pri Mansonu gre samo za šov, za nastop. OK, mogoče ne zgolj to. Samo kdor je videl kak intervju z njim, lahko vidi da model sploh ni napačen.

  Kar se pa hrvatov tiče se pa strinjam da se bolj splača jit do Črne Gore! Če ne zaradi drugega zaradi lepotičk ;)

 5. nekdo, - 25.8.05 | 11:55

  Če bi se Slovenčki mal pozanimali glede ponudb bi uvideli, da je hrvaška draga. Za manj denarja se da sedaj priti v bolj oddaljene kraje (Grčija, Turčija, Španija, Tunizija) v bolj nobel hotele ter z letalom in ne vašim domačim avtomobilčkom. Ne vem zakaj ste Slovenci tok najivni pa še vedno nosite gnar našim južnim sosedom, ki nas na vsakem koraku žalijo!

 6. had, - 25.8.05 | 12:10

  in kaj vidis v bolj oddaljenih krajih, ce ze pises o tem? vidis turisticno naselje in voila.. to je to.. zelo malo jih renta avte in si ogleda tudi periferijo in resnicno zivljenje, ki je izven objektov..

  ves kaj je prednost morja z avtom.. da gres vsak trenutek lahko domov, da nisi vezan na nikogar in da ti ni treba prezivet ur cakanja na letaliscih..

  a se ti zdi drago, da dobis sobo za 2 osebi na hrvaskem med sezono za 15-20 eurov in hotel za 2 osebi za 40 eurov.. pojdi v tujino pa bos videl kolk bos placal :shock:

 7. Zvita, - 25.8.05 | 21:56

  Pozdrav,

  jaz tebe / ti mene, kaj praviš? Moj blog je sicer bolj ol’ skool narave, tehnologija & jaz sva na slabši frekvenci, komunicirala bi pa s tabo kljub temu. Pokukaj kdaj čez dvorišče, če te zanima …

  http://zvita.blogspot.com/

  Pa lahko noč, Zvita

 8. luka, - 27.8.05 | 16:50

  mah, po letošnjem morju tudi sam ne grem več na hrvaško. Masovno, drago in neprijazno. Ne hvala.

 9. Baldrick, - 28.8.05 | 11:22

  Posluš ti we are the borg said, pa kaj če imaš bazen. Kljub temu, da ga imaš (če sam ne besedičiš preveč) si bil letos itak na morju in si okusil sol, zatorej ne prodajaj prazne slame. Verbalne. Pač!