T-2

Že štirinajst dni mi ne dela telefon, na mobitel jih dosežem le po urici avtomatskega klicanja in mi obljubijo da bo jutri urejeno, še nazaj me pokliče kdo in zatrdi da so tehniki že vzeli opremo in so na poti k meni. To je bilo pred prazniki.

A SE ZAJEBAVAJO?

Naj raje zaprejo firmo.

Jonas

P.S. Pred desetimi minutami (ura je 15:50) je uletel en fant, zamenjal telefon in zdaj dela.

 • Share/Bookmark

Mnenja

 1. đexon, - 29.12.05 | 04:24

  Živela konkurenca! Saj bo bolje, le par tožb mora pasti. Zatem se jim bo varno in ugodno pridružiti. Upam.

 2. mona, - 29.12.05 | 09:37

  Poglej, si mogoče že kdaj pomislil kaj vse bi se ti še lahko zgodilo. Veliko hujše stvari, a ne? Pa ravno zdaj pred prazniki – smrk. Lahko si vesel, da si doma na toplem ob ljudeh, ki jih imaš rad in oni tebe potem razvajajo… To so pravi prazniki, brez jeze in živčnosti. Ja ja sej vem pa sem plačal, pa so obljubili… Roko na srce, dobro veš da če do sedaj niso tud zdele ne bodo, ampak šele pol po praznikih. Zato je pa brezveze živce zgubljat. Zdej ga itak že vsi žingajo. Srečno 2006

 3. kaka, - 29.12.05 | 09:42

  sej ti vse dela, razen telefona, namesti tega mas pa tko al tko mobitel…ejga

 4. Jst Osebno, - 29.12.05 | 11:13

  Join the club. Ampak ti bi jim lahko malce zagrozil s kakšnimi povračilnimi ukrepi ala “se vidimo na sodišču”. Potem bi se t2jevci morda zmigali in še nam ostalim zadeve porihtali kot se zagre.

 5. Lepi Fernando Martinez, - 29.12.05 | 14:11

  Jebi jim psa, kako mislijo te ljudje vzdrzevat tehnicno podporo ko bojo mel enkrat 10k uporabnikov, ce jim zdej ko jih majo 100 ne gre?

 6. anton, - 29.12.05 | 14:46

  Ahja… Sej se boste navadl:) Tudi pri nas ni vse potekalo rožnato. Še sedaj prekinja vsako uro povezavo, ravno toliko, da se mi ssh session podere. Od kolega, ki dela na SiOLu, sem slisal, da se stranke vračajo k “najslabšemu ponudniku”, saj z T2 niso zadovoljni.

 7. Zmota, - 29.12.05 | 20:06

  kaj hoces povedati?

 8. MG, - 30.12.05 | 10:43

  Kaj češ! Vsak začetek je težak. Še posebej če ti kakšen gigant meče polena pod noge.

 9. direktor t2, - 30.12.05 | 14:15

  veste, za vse je kriv jonas, ki nas je že teden pred incidentom podkupil, da bi se slednji lahko zgodil in da bi lahko naredil nov vnos v svoj blog. vedno smo bili prijatelji in vedno se z nasmehom spominjamo starih dobrih časov. lep pozdrav direktor

 10. had, - 30.12.05 | 16:14

  eh.. jonas.. zakaj se sekiras.. itak je za to kriv telekom :) tako kot je kriv za vse ostale stvari.. pac nekdo mora biti gresni kozel, na koga pa naj se narod jezi..

 11. Janez Kranjski, - 30.12.05 | 18:15

  Nekateri še vedno ne razumejo, da se uporablja Telekomovo omrežje, zatorej nemore biti T2 kriv če ne dela internet, v tem primeru pa je pač telefon crkno..

 12. đexon, - 31.12.05 | 00:41

  Se strinjam. Telekom tukaj igra malce umazano. Mogoče ne šikanira direktno, vendar pa sigurno ni pripravljen pomagati uporabnikom T-2, kot pomaga Siolovim. Sem pa že slišal, da so telekomovi serviserji že ob najmanjših težavah uporabnikom T-2 na tiho svetovali, naj presedlajo nazaj na Siol. Dolgo pa to ne more trajati- padlo bo nekaj tožb proti telekomu in zadeva bo rešena. Do takrat pa bo kar nekaj ljudi zavedenih in prepričanih v slabe storitve Siolovega konkurenta. Mene ne bodo- razen, če znižajo cene :>

 13. elektrotehnik, - 31.12.05 | 10:45

  kdo bi si mislil, da je jonas tako za časom, da za komuniciranje še vedno uporablja zemeljski telefon?

 14. Jonas, - 31.12.05 | 11:19

  ?

  In kakšno alternativo mi ponujaš za, recimo, pogovor s stricem iz Amerike?

 15. ahac, - 31.12.05 | 12:00

  Skype

 16. Jonas, - 31.12.05 | 15:50

  Ja, če bi delalo kot je treba. SkypeOut sem preizkušal že pred meseci, cena je super (5 sit na minuto), a je bila zveza nezanesljiva, pa še SkypeIn bi moral nabaviti za prihajajoče klice, a košta posebej. Zgodi se tudi, da z nekaterimi telefonskimi številkami Skype sploh ne more vzpostaviti zveze, pri kakšnih številkah za support, na primer, kot da bi nekatere centrale zavračale Skype klice… Na računu imam še kakih 9 evrov, saj bo še prav prišlo, porabil pa še ne bom kmalu.

  Sploh pa, moral bi vprašati takole: “Kakšno alternativo mi ponujaš za, recimo, pogovor s teto v Beli krajini?”

  Raje imam svoj T-2 za 10 sit na minuto do ZDA, 3 sit na minuto do Semiča.

 17. Tadej, - 1.1.06 | 00:49

  GO GO T2 Jonas ;)

  Jaz imam tudi T2, res ga včasih svinjsko serje, tudi po pol dneva ne dela, sam kaj čem? Skočiti s tretjega štuka ? Hehe…sej bojo porihtal, je pa fajn ceneje od SiOLa in Telekomovega nikoli uporabil ISDNja.

  LP in HAPPY 2006 :)

 18. Simon S., - 1.1.06 | 19:58

  Mene zelo cudi, da se je uporabnik neta, ki se ima za resnega uporabnika interneta (npr) pripravljen odpovedati zanesljivi povezavi in kvalitetnemu uptime-u v korist 1000 sit na mesec.

  “sej bodo porihtali” se mi namrec zdi beden stavek. Ce zadevo ponujajo, bi jo morali imeti ze zdavnaj porihtano. Ko gremo v avto salon in kupimo novo corvette-o, nam jo ne dostavijo brez gum in recejo: ah sej mogoce pridejo naslednji teden, lahko pa dam telefonsko pa sami poklicite v Clermont Ferrand in se zmenite, zakaj Michelin ne dobavi gum za vas avto.

  Oprostite, ampak meni se zdi to res lamersko.

  Nedvomno bo T-2 dobra konkurenca, vendar zaenkrat se ni. Tudi ponujanje 120 programov, z v resnici delujocimi mogoce 100timi je zavajanje. Da ne omenjamo krsenja avtorskih pravic. Uporabnik/lastnik tega bloga, ki ima stike s POP TVjem nedvomno ve, da niti s POPom nimajo podpisanih stvari, kaj sele z ostalimi. OK, kot uporabnika mene to itak ne zanima. To se strinjamo vsi. Itak naredimo RIAA dovolj visoko skodo vsak dan, da nas cisto nic ne zanima, ce jo delajo tudi drugi ;)

  Potem pride tu se stric Telekom, ki svinjari na veliko, da ne omenjam varovalk, ki se same izklapljajo in kablovja, ki se sam reze. Seveda je vse to le protiudarna zascita, o kateri T-2 zaenkrat se sploh ne ve, da jo ima! :) Rezultat vsega tega je tak, kot je.

  Upajmo na boljse case.

  p.s. Osebno NIKOLI nisem bil uporabnik SiOl-a (leta 1997 so se mi zamerili). Torej moj post ni namenjen kritizuranju T-2-ja ampak je zgolj moj pogled na stvar.

  p.s. srecno in zdravo 2006 vsem, ki to berejo

 19. BigWhale, - 3.1.06 | 11:58

  Jaz se imam za kolikor toliko resnega uporabnika in razmisljam o selitvi na T2, ki sem jo sedaj prelozil, ker se bom (ce bo vse po sreci) selil v kakem letu, letu in pol in mi ni za menjavat za tako kratek cas.

  Ampak najbrz, da nisem dovolj resen uporabnik, ker ne investiram vsaj nekaj jurjev v nekaj bolj zanesljivega. Ce bi bil res, resen, potem bi itak leased line potegnil do ISP-ja, mar ne? ;)

  Saj resnosti uporabnika ne definiras po kolicini denarja, ki jo je pripravljen odsteti za neko stvar.

  T-2 je take it or leave it ponudba. Nikjer ne pise, da bi stvari morali imeti vse poslihtane tako kot treba. Siol je v svojih zacetkih se bolj brcal, kot sedaj T2, pa vse kar je bilo je ponujal dialup. ;) No, siol se sedaj brca, pa koliko casa je ze pri nas? :)

 20. Louro, - 3.1.06 | 23:02

  Ko crkne net, si za rezervo zagotovite nezasciteno brezzicno omrezje od soseda, vedno pride prav. Airport laufa ze od pomladi. :)

 21. Simon S., - 15.1.06 | 16:11

  :) Seveda nisem imel v mislih SLA, garantirane hitrosti in to ..

  Uporabnik, ki res uporablja internet verjetno vec da na konstantnost ponudbe. Da se mu ne bo dogajalo to, kar se dogaja uporabnikom T-2, ko so po en ali vec dni brez interneta. Seveda ne vsi, nekaterim baje stvar spila cisto OKAY

 22. clint eastwood, - 11.3.06 | 01:06

  Ja, če bi delalo kot je treba. SkypeOut sem preizkušal že pred meseci, cena je super (5 sit na minuto), a je bila zveza nezanesljiva, pa še SkypeIn bi moral nabaviti za prihajajoče klice, a košta posebej. Zgodi se tudi, da z nekaterimi telefonskimi številkami Skype sploh ne more vzpostaviti zveze, pri kakšnih številkah za support, na primer, kot da bi nekatere centrale zavračale Skype klice…

  se podpišem pod tole,tud sam imam še eure gor

  pa me je tolk nerviral,da sem ga dal na terminated :)

 23. blog, - 27.3.06 | 12:43

  ko bo t2 ustimal vse zadeva bo lahko dobr konkural siolu se posebej z optiko.

Na voljo je Markdown za oblikovanje besedila.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !