Tole čakam

Me zelo sprašujejo, kaj je zdaj z mojo poddajo in rdeč v obraz gledam tla in rišem z nogo kroge v pesek…

Takole je. Jebeno veliko dela je s tem, obljubil sem si, da nadaljujem ko si uštimam “one button solution”. Enega Maca v kot z mikrofonom in programjem, namenjenega samo poddajanju.

In pa tole čakam:

Garage Band – Supporting Your Podcast

-Jonas

 • Share/Bookmark

Mnenja

 1. Barvita, - 9.1.06 | 10:26

  “dares not look at me he’s drawing circles in the ground”

  ~P.J. Harvey, Green Eyes

  :-)

 2. pengovsky, - 9.1.06 | 12:44

  Hehehe, res je veliko dela… Pri nas smo si pomagali s phpjem in ene par skriptami. Ker vsak teden “na roko” delat poddajo je katastrofa.

 3. đexon, - 9.1.06 | 16:01

  Super, da še bo. Komaj čakam.

 4. Baldrick, - 9.1.06 | 18:29

  Ma sej ni nič s tabo, loh bi se vrnil mal na sceno. Ker Lado se je že mal zgubil!

 5. kremenatlc, - 13.1.06 | 18:22

  ja ironija…u taprvo, ko sem repliko pisal mi je stran zmrznila…mater…in potem me se moj ubogi note upasa al naj poslje podatke o errorju do strica gatesa…si normaln…pokazi mi gresnika z originalom…ceprou ideja o racunalniku ki bi imel okolje (delovno) vsakic nalozeno prek streznika na masino…piz**(al naj raje napisem pizda) k clovek brez mozga,caki to sm pa ze nekje slisu…aja lupina brez duse pa smo pr reinkarnacijah…NESMISELNO? valjda!…ja po blatu bredem…uglaunem JONAS pokazi mi Apela k se ne ve da intelektualci potebujejo malo vec casa za njihove(tvoje) umetelnine kat pa navadni smrtniki…ej uzemi si cas radi te pocakamo…..he he tle se bom pa se zabavou ajd

 6. kremenatlc, - 14.1.06 | 01:07

  i tole iskanje daljinca (ce recem pilota, se pocutm k u zvezi) po postelji…ja se ena tistih stvari k jih ne mores prednikom pripisat…kot nervoza ali zgubljenost…tisoc stavri in se si ne morem zapomnit kje je ta daljinc… vidim ksno stvar z zavihkom al pa da strči vn…scufat jo, pogrist, odret, zazgat karkoli sam dej mi ravno ploskev spet(da ne govorim o krastahgrintah, mater te so najtezje…tega se definitivno ne da pripisat prazgodovinskemu homo narodu…in ne mors verjet jutri se bom pojavil ob bok taisti sinapsi….

Na voljo je Markdown za oblikovanje besedila.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !