Kralj Lear III

Še zadnji del.

William Shakespeare, Kralj Lear III:

Za poslušanje potrebuješ Flash Player.

Kot že rečeno, na ta silvestrski večer (31.12.87) sem špikeriral zadnjič, Lear pa je bil zadnji iz ciklusa petih Šekspirjev na RŠ – Hamlet, Romeo in Julija, Macbeth, Tit Andronik in Kralj Lear (R&J objavim kmalu, a ima kdo slučajno še Hamleta in/ali Macbetha?).

-Jonas

 • Share/Bookmark

Mnenja

 1. Klemen, - 13.3.06 | 18:32
 2. đexon, - 14.3.06 | 02:03

  Srce mi hitreje zaigra, ko zagledam na teh straneh kakšno zvočno datoteko. Takšna šaljiva predstavitev literarnega dela je res ideja, ki je vredna (še nadaljne) izvedbe.

  Recimo: vsakoletna predstavitev maturitetnih besedil (via podcast) s prodajanjem reklamnih blokov za le-to. Do poletja bi zadevo garantirano slišal vsak maturant, da o ostalih dijakih in študentih ne govorimo. IMO bi reklamni prostor šel za med. Vmes pa še kakšen nov Magnificov komad za njegovo promocijo.

 3. had, - 14.3.06 | 10:29

  da o reklamah, ki so se vrtele na studentu (agrokomerc in podobno) niti ne zgubljamo besed.. :)

 4. @jdin, - 23.6.06 | 20:01

  Jonas,

  to smo celo poslusali na nasi srednji soli, pri pouku slovenscine :), gim Vic. To je bilo nekaj novega za nas, itak da sokantno za bionde s peticami :)… Se danes rad poslusam/o komicne “oddaje” prek distribuirane prek radijskih valov. Zal, nimam nic od tega, kar isces.

 5. KLemen, - 22.7.06 | 02:12

  Jonas, na morju je imel prijatelj s seboj Tit Andronika in morm rect, da se že dolgo nisem tko nasmejal kot tvoji interpretaciji.. svaka čast, upam da kmal dobim še ostala Šekspirjeva dela..

 6. HAMLET fan, - 30.8.06 | 00:57

  Shakespeare je car!!!

  Hamleta poseksam v snu =*

Na voljo je Markdown za oblikovanje besedila.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !