Kaj je spodobno?

Država, pička ti materina, ne boš mi tega razlagala!1

-Jonas

P.S. Moji hčerki pa še manj.

 1. Tale zapisek je nastal takoj po ogledu četrtkovih Trenj, pa nisem imel časa za kaj več, da ga bom še dopolnil… No, nanj sem pozabil in ga danes našel med osnutki, zdi se mi čisto dober tak kot je. Sorry za zamudo.
 • Share/Bookmark

Mnenja

 1. had, - 23.4.06 | 08:54

  nekaj je hudo gnilega v nasi drzavi.. novinarka je vprasala cukjatija (zanalasc z malo zacetnico), zakaj so Hanzku lahko SNS-jevci zastavili vprasanje o sodni prepovedi obiskovanja otrok, ki je laz, kar je bilo tudi prikazano, po drugi strani pa je cukjati prepovedal snemanje okolice svoje hise, ker je to zanj prevec osebno.. in potem se vprasam, kako hudica je ta clovek lahko predsednik parlamenta, ko pa se ne zna niti kontrolirati in se dere na poslance, jim ne vzame besede, ko zalijo in vse ostalo.. ah.. nima smisla..

 2. andraz, - 23.4.06 | 10:40

  a se niso v cetrtek pogovarjal o “spornih” plakatih?

 3. Crasher, - 23.4.06 | 11:40

  Ja, to so imel v četrtek. Morem rečt, da bi morali trenja dati namesto “smešnih” oddaj. Ponavadi, če je tema prava, se ob trenjih bolj nasmejim kot pa ob kaki oddaji, ki je mišljena smešno.

  Nisem še videl večjega mešanja zraka, kot tam. Ko so začeli s tistim plakatom; pa kaj je tam spornega ?! Okay, mogoče golota za otroke, ampak plakata od gee sploh ne bo prepoznal.

  Ker nisem zdržal do konca, ne vem kako je bilo potem z državo in določanjem spodobnosti. Po mojem to NIMA šans. Ne morejo oni nam govorit kaj je spodobno.

  No ja, se že veselim naslednjih Trenj o tem predlogu.

 4. Avian, - 23.4.06 | 11:54

  @Had a hoces sliko cukjatijeve bajte :D sm od njega cca 1km stran doma pa ti jo lahk od doma slikam he he :D

  drugace pa glede cetrtkovih trenj. nekako sm dobil obcutek da je se najmanj bila konzervativna tista nuna tam. vsi ostali so imeli hujse izpate.

  lp Avi

 5. Janč, - 23.4.06 | 12:05

  no na teh trenjih se vedno konča pri eni in isti stvari…za vse je kriva bivša oblast, vse se je u štartu slovenske osamosvojitve “zajebal” itd itd itd…vsi znajo naštevat statistične podatke za katere gre ne pozabimo davkoplačevalski denar, noben qrac se pa ne zgane da bi kaj naredil…mah vse je gnilo ;)

 6. mArkedzani, - 23.4.06 | 14:57

  jonas, lepo si napisal. kratko in jedrnato. eko.

 7. mArkedzani, - 23.4.06 | 14:59

  Avian: manj kot ga vidim, rajs ga imam. Cudno le, da Anderlic ni prepovedal snemanja svoje bajte, ko si je zidal grascino.. ha?

 8. cedevita, - 23.4.06 | 18:23

  Crasher: in kako golota škodi otrokom? Danes cenzurirajo dobro babo na plakatu, jutri bodo prepovedali dekolteje, pojutrišnjem se bomo preimenovali v Iran. Ali pa bolje kar v Vatikan.

 9. andy, - 23.4.06 | 18:34

  eeeeeeeeeeeeee…. pa se je vrnu stari jonas:)

 10. Avian, - 23.4.06 | 20:20

  @mArkedzani: Zrihtal bi slike njegove hise ne njega. :D Mislim da imava podobno mnenje o njem se pravi manj ga vidiva raj ga imava :D

  lp Avi

 11. tihec, - 23.4.06 | 22:03

  Ana Nuša Kneževič “Ali se znamo obnašati?”

  Knjigo priporočam vsem, ki mislijo, da se znajo. lp tihec

 12. Bedpah, - 24.4.06 | 00:04

  ja kdo je pa postavo SDS pa razne cukjatije na oblast, folk, zato nam pa zdej tak fajn gre, vsak dan nova slaba novica ŠOLNINE, ENOTNA DAVČNA STOPNJA, DANILO SLIVNIK, NOVI DAVKI, NOVO ZADOLŽEVANJE, ZAKON O RTV….

 13. Blažko, - 24.4.06 | 01:49

  Tista reklama za playboy(ena je bila zraven zgradbe Pop Tv), kjer nagica pozira v doggy stayl-u je bila razlog, da se je moj dan začel z nasmeškom.

 14. sergeja, - 24.4.06 | 09:59

  Maribor, 24.4.2012 Tri dni nazaj: Moj: »Nisem imel ključa, bila mi je sila, sem šel za tvoj rožni grm in ga zalil.« Jaz: »Evo ti fakera, zato mi pa rože crkujejo!« Danes zjutraj: Sodnik:« Zapisničarka, pišite! Gospa prijavlja svojega soproga po členu tem in tem, zakona o… za nespodobno vedenje pri rožnem grmu…in gospod prijavlja svojo ženo zaradi kazanja sredinca…In, policaj, pridite bližje, zaprite prosim zapisničarki zgornji gumb na bluzi, ker krši drugi odstavek pete točke…!« Danes opoldne: Sosed:« Gresta kam čez praznike?« Midva: » Žal finance ne dopuščajo. Sva imela neke izven planske sodne stroške in kazni, pizde pokvarjene sodniške!« Sosed:«Kako pa govorita? Žena, pokliči policijo…!«

 15. Klemen, - 24.4.06 | 14:03

  Offtopic, a vendar: ogled Microsoftovega laboratorija, kjer se ukvarjajo z opremo za Macintoshe… http://davidweiss.blogspot.com/2006/04/tour-of-microsofts-mac-lab.html

  Lp

 16. Crasher, - 24.4.06 | 14:43

  @cedevita: Nič/odvisno. Sem napisal mogoče, ker se to razlikuje od starša do starša, kakor pač on misli, da je prav…

 17. [...] Kaj je spodobno? [...]

 18. Lojze Pokora, - 25.4.06 | 02:19

  me prav zanima, kako je tisti ihteči mamici uspelo narest štiri otroke? Najbrž prezgodnji izliv partnerja…

  ok, mal bolj resno. Sem danes gledal še eno butasto “debatno” oddajo Tekma na nacionalki, kjer so imeli pogovor o verouku v šolah… Zadnje čase je zgleda res ful moderno, da se vsi sklicujejo na otroke. Enim je težko razlagat biologijo s plakatov, drugim je treba preselit verouk v cerkve, da bi jih razbremenili in tako dalje… sick banda! Najbolj fajn je pa gledat protagoniste tega početja – same nefukabilne zavrte osebe.

 19. Smarxy, - 25.4.06 | 11:59

  Jest pa mislim, da ce bi vse babe v sloveniji dozivljale vaginalni orgazem (al sploh orgazem) jim nebi bla nobena dobra bejba na vseh stirih nic drugega kot spomin na to, kako so se vceraj isto svojemu descu nastavile …

 20. eva, - 26.4.06 | 18:15

  hehehe, smarxy, jes pa mislim, da če bi dedci tvojega kova vsak kdaj doživeli orgazem s pravo bejbo, kakršenkoli, hehehe pol jim bejbe na plakatih sploh neb ble potrebne….

 21. Anza, - 26.4.06 | 21:28

  Prepovejte dojenje, otroku lahko škodi ker cuza zizo

 22. m2-j, - 2.5.06 | 23:09

  Naši politiki so preleni ali pa nimajo časa, da bi svoje otroke vzgajali in učili o spodobnem, pa bodo zadevo uredili lepo z enim zakonom.. Smešno in hkrati žalostno!

Na voljo je Markdown za oblikovanje besedila.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !