Reciklaža

Lepo. Zadnja Trenja so poptevejevci reciklirali iz starih oddaj. Vse pohvale za njihovo ekološko skrb, rešena je vsaj ena darfurska družina.

Opa, šele zdele1 sem opazu, reklame so bile nove! Takoj dejte nazaj dva črnčka!

-Jonas

 1. Oddajo sem v četrtek zamudil in gledam posnetek danes zjutraj. Čuden občutek, gledati posnetek posnetkov. Absurdnost situacije me je skoraj pahnila v mamila.
 • Share/Bookmark

Mnenja

 1. _The_Man_, - 24.6.06 | 12:38

  S tem dejanjem reciklaže se očitno hočejo približati bolj ekološko osveščenim ali “zelenim”. In če predpostavim, da si zaradi absurdnosti situacije začel vsaj najprej z mehkimi drogami, potem jim je uspelo pridobiti vsaj enega novega člana zelenih. ;) Za boljše učinke in še večji absurd sprejmi tudi rastafarijansko vero, ki je precej absurdna že sama po sebi.

 2. Nino, - 24.6.06 | 14:04

  to itak skoz delajo z vsemi oddajami…

 3. ynos, - 24.6.06 | 14:56

  Dopusti so tu….

  Še dobro, da viktorjev ne reciklirajo. Čeprav Zrnca bi bilo zabavno še enkrat gledat.:)

 4. Jaka, - 24.6.06 | 20:18

  Sej ni treba pred TV sedet, pejte mal ven za spremembo. Trenaj so itak low budged scena in tistega Slaka ne vem kdo na POP-u trpi, ker tako “u vagini” voditelja oddaje še nisem videl (no ja, sej sem kar mlad, imam še čas, da ga vidim).

 5. bedpah, - 24.6.06 | 22:55

  sej realno trenja ne trajajo tak dolg da bi ti lahk šol slak na penis, ker po dveh govorih gostov itak reče zdaj pa oglasi

 6. Jaka, - 25.6.06 | 14:31

  Ne kapiraš, že gledat ga ne morem s tistimi njegovimi živčnimi gibi in zmedenim usmerjanjem govora.

 7. ZajedaleC, - 25.6.06 | 17:48

  Meni tudi ni jasno, kdo plačuje tega Slaka.

 8. papež, - 25.6.06 | 22:21

  včeraj, Slak, studio pred nogometom Mehika:Argentina: (približni citat) Drugi vzrok, da bo partija med nasprotnikoma napeta, je dejstvo da gre za sosednji državi!

  Človek ima menda diplomo, kako pa je naredil srednjo šolo?

 9. jrch, - 25.6.06 | 23:29

  Ja tale Slak je res katastrofa, nima kontrole v oddaji. Vedno ko ne more več kontrolirati pogovora začne gledati ob tla in vpiti takoj po oglasih, takoj po oglasih! Ha Ha meni je res smešen in zdej v nogometnih oddajah raje sploh ne gledam. Po vaših komentarjih sldeeč nisem zamudil ničesar!

 10. bedpah, - 25.6.06 | 23:42

  Zato sm si pa js prneso anteno da mi ni treba Slaka poslušat pa one mutave ženske na Slo 2

 11. Durkheim, - 26.6.06 | 00:05

  Bivšji Jonasov delodajalec je tale POP TV, lahko Jonas pove kako stvari potekajo tam…

  Sam pa vem, da šparajo na vseh koncih, posebno pa pri športnem uredništvu. En Ališič še ne prinese pomladi. Edini dober komentator je na žalost Obrez. Jaz ne rečem, da se ostali ne pripravijo, ampak enostavno jim manjka tisto malo, da bi človek rekel: “Glej ga, tale je pa dober.” Noben od njih nima izkušenj s komentiranjem, mogoče Gajšek, ki je kot neke vrste reporter deloval še začasa “športnega” radia Gama MM, ki je sedaj žalostno propadel, oziroma se preoblikoval v ceneno verzijo “all time hitz” radia. RTVSLO ima to srečo, da prenaša poleg tistih najbolj gledanih še kakšne manj gledane dogodke, kjer se mladi komentatorji še kalijo in učijo. Klemenčiča, Tišiča, Gajška pa direkt na najbolj gledan prenos, valda bo folk opazil pomanjkanje njihovega znanja…Obrez pa si ga je nabral še na TV3, in PRVI TV, kjer je prenašal tekme italjanske Serie A.

  Tako da – prizanesite jim. Kar ni za prizanesti pa je definitivno povezovalni program v studiu na Kranjčevi!!! Tu pa bi z malce več vložka naredili veliko veliko več.

  Lp, D-

 12. ynos, - 26.6.06 | 02:09

  No ja. Tudi na RTVSLO ni povezovalni program ravno hvale vreden. Isti ljudje, ki vodijo eurosong in oddaje o potovanjih, vodijo tudi nogometno oddajo… Potem pa se začno lapsusi…

 13. Durkheim, - 26.6.06 | 08:17

  Povezovalni program na RTVSLO ima vsaj nek rep in glavo. Tisti ljudje tam so z razlogom. Ponavadi povabijo ljudi, ki so iz dezel, katere igrajo tisti dan. Kaj pa Atomic Špela dela med polcasom na Kanalu A, pa Sagadin, pa Sekelj, …bodi dovolj naštevanja. Polesu se vsaj nasmeješ, Mojci Mavec pa tud :)

 14. had, - 26.6.06 | 08:33

  tudi zenske gledajo nogomet in definitivno jih ne zanima samo moski pogled na igro.. zato se mavec dobro vklopi v kontekst.. itak pa poles poskrbi za vse :)

 15. papež, - 26.6.06 | 23:10

  Res je ideja s Polesom in Mavčevko je sveža in nova (vsaj zame), saj tega ni videti na programih, ki jih sprejemam. Nogometu dodati tudi drug vidik. Internetni videochat je tudi originalna in tehnološko nova stvar (vsaj prenešena v TV medij). Kar spodbudno in rešuje dejstvo, da tudi na nacionalki športniki nimajo kadra, ki bi bil resno sposoben voditi pogovorno oddajo z beč kot enim gostom. P in M to seveda znata.

 16. had, - 27.6.06 | 07:42

  sicer ne vem o kaksnem internetnem videochatu je govora.. ampak to je jonas fural ze v prejsnjem tisocletju (hmm, pa brez zamere :)) v videosponu, ko je ircal v etru..

 17. blink, - 28.6.06 | 14:55

  mene pa tole malo spominja na ‘best of’ variante raznih bendov, ko jim zmanjka idej za narediti nov album. saj včasih se celo izide.

  slak pa živi, ker (verjetno) brez njega ne bi bilo oddaje, gledanosti, oglaševalskega denarja, zadovoljnih direktorjev. sicer pa – naj živi slak.

 18. benjamin, - 28.6.06 | 21:51

  če ste slučajno opazil pop tv recilkira tudi našo malo kliniko

 19. jrch, - 29.6.06 | 20:58

  Pa dober pustmo stat, to da ponavljajo nadaljevanke, to delajo vsi!

 20. rocco, - 4.7.06 | 09:40

  “Absurdnost situacije me je skoraj pahnila v mamila”

  Ojej, skor bi se posral. Hahahahahaha

 21. liljana, - 28.7.06 | 22:42

  mmmmmmmmmm

Na voljo je Markdown za oblikovanje besedila.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !