Razpis efekt

Včeraj je bil lep fuzbal, ne? Pa spremljevalni program tudi, se vam ni zdelo? Začuda, tokrat me ni nič zmotilo. Tudi tisti spodrsljaj komentatorja, ko je predčasno kregal sodnika, zakaj ne zapiska konec.

V zadnjih komentarčkih je bilo nekaj hude krvi na njegov račun, a bil je tisto samo kiks in ne posledica nevednosti, pa še opravičil se je takoj. Zgodilo bi se lahko vsakemu, takšni spodrsljaji so neškodljivi (še posebej če so tako očitni), kvečjemu popestrijo tekmo. Komentar se mi je zdel povsem soliden, če imam kakšno pripombo, bi bila tale:

ZA BOGA MILEGA, POVEJ KDO JE PRI JEBENI ŽOGI!!!

In Špelin prispevek sem pogrešal…

;)

-Jonas

 • Share/Bookmark

Mnenja

 1. Simon de Gležn, - 5.7.06 | 17:27

  pazi to (deluje v času tekem):

  telnet diego.ascii-wm.net 2006

 2. Durkheim, - 5.7.06 | 18:32

  Mogoče sem pristranski, ker je Odonkor en mojih najljubših igralcev in ga potem celo tekmo kliče Okonkor. Ob vseh dejstvih, ki jih je komentator natresel (od kod je, kje igra, kdo je mama, kdo je oče, pes, …) on ga še vedno kliče Okonkor. Ok sem pristranski, ker mi je res dober… Glede tega, kdo je pri JEBENI ŽOGI, za to je pa potrebno veliko veliko priprav, izkušenj, … Bodi pozoren, kako nekateri komentatorji natanko vedo koga je žoga zadela v kakšni hitri akciji, drugi pa ponavadi zaključijo v stilu “žoga je tam zadela nekoga izmed (recimo) nemcev” Vidiš, to so priprave, ki jih dober komentator naredi, dela 12 urne šihte pred prvenstvom. Tekme vsakega igralca si ogleda nekajkrat, da ga spozna, da ve kje mora bit, kakšne naloge ima, potem pa ve kje se nahaja na igrišču. Lp, D

 3. Durkheim, - 5.7.06 | 18:35

  Da ne govorim o Tankotovih vložkih pred, med in po tekmi!!! (pa nič ne krivim njega, verjamem da je njemu vsaj toliko, če že ne huje, kot nam ko to gledamo…vsaj tak vtis daje)

  Sam si najbolje rekel. AMATERJI! POFUKANI AMATERJI!

 4. tinytimy, - 5.7.06 | 19:25

  Sm mau off-topic pa useen..

  Jonas ta tvoj razpis ni učinkoval samo na Ljudstvo(sodeč po burnih reakcijah in ne samo na netu, celo u časopisu sm vidu, da te po ustih vlačjo. lol) in Pop TV, ampak tud na to, da sm kr mau pogostejše začeu spremljat te bloge :P Zna bit kr zanimiv in predvesem zabavn.

  Lp, T

 5. MEŽIČAR, - 5.7.06 | 19:35

  Po mojem še nisem gledal tekme, ki bi bila tako katastrofalno komenterana!M. Tišič ni vedel na koncu, da se podalški igrajo 120min ne pa 115min. Ok vsi smo le ljudje in delamo napake, a si predtstavljate, da bi kirurgi delali tako pogosto napake bi nas Slovencev na hitro razrečili na 500,000.Pri A kanalu bodo morali v bodoče malo te zadeve porihtati. Še sreča, da dobimo v avgustu nov tv program ŠPORT KLUB in upam le, da bodo tam imeli boljše kometatorje!

 6. @jdin, - 5.7.06 | 19:51

  Ja, vceraj je bila res fantasticna tekma, zasluzena zmaga Italjanov. Naj zmaga boljsi. Upam, da bo se taksnih tekem.

  Jonas, komentator se je opravicil sodniku, se ti zdi to ok? V drugo, ko je opravicilo ponovil, je spet mislil na sodnika. Kaj pa opravicilo gledalcem? Pa kaj smo mi res tolk butasti, ko moramo se to ingoranco prenasati…? Reagiral je napacno na sodnikovo odlocitev, da malce pretirava, a v svoji vznesenosti je res pozabil, da komentira sirsi javnosti. Mislis, da je sodnika sploh doletelo opravicilo? :%|

  Se en kiks, da bi popravil prejsnji kiks, blamaza…ce doticni komentator () bere ta blog, naj razmisli o svojem odnosu do gledalcev, v preostanku podaljska ;-).

 7. @jdin, - 5.7.06 | 20:05

  heh, zivljenjepis za malo solo… http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3074101

 8. Shkarpyan, - 5.7.06 | 20:31

  Ah, jdin, sedaj pa komentiraš stvar, ki je kvečjemu zaželjena, ne pa prepovedana. Od komentatorja se pričakuje, da ima bogat jezik, ter da vsako stvar pove drugače, torej je opravičilo sodniku namesto nam, dobrodošla popestritev, ki ni najbrž zmotila nikogar razen tebe. Se pa popolnoma strinjam z Jonasom, nad nekomentiranjem igre sem bil tudi jaz razočaran, sploh, ker je Tišič pokazal še največ od “amaterjev” (Obreza je pro, seveda ;]). Jaz vidim point komentatorja kot to, da zabava publiko (statistika, rumeni tisk, prestopi…) v času, ko je tekma manj zanimiva, ko pa se akcija prevesi v nevarnost za gol, pa mora komentator s svojim glasom dvigniti tempo in pričakovanje, ter s tem ustvariti nek peak-efekt. Pač, razlika med “Zizu do Henrya, Ribery, Ribery preigrava, podaja nazaj Henryu, obrat in GOOOOL!!!!” in “Zizu je svoje najboljše igre prikazal v ligi prvakov pred leti, uuu, lep obrat Henrya in GOL!” je najbrž očitna. Ravno ta filing, ta komentatorski občutek, s katerim se najbrž rodiš, manjka večini našim veleumom…

 9. @jdin, - 5.7.06 | 20:38

  Shkarpyan, najbrz, ne vem. Slisal sem tudi ze druge komentatorje, ki so se opravicevali le in samo gledalcem, poslusalcem (v splosnem, ne s SP 2006). Ta izjava me je res presentila, da se opravicuje sodniku. Pravim, da bi bilo fer, da se opravici sodniku za tisto, da je sodnik pretiraval. Gledalcem/poslusalcem pa bi se moral opraviciti za prejsnji del napake, kjer je omenjal, da bi moralo biti konec tekme, po “njegovem”, pac tako se je izrazil. Seveda sem povedal svoje mnenje, ce ima se kdo drug podobnega ali drugacnega, pa kar izvol’te.

 10. megafotr, - 5.7.06 | 20:59

  opravičilo bi se moralo glasiti: “oprostite, ker sem komentiral tekmo”, medtem ko bi nas klemenčič moral rotiti za odpuščanje. tišič in obrez sicer komentirata z blazno zoprnim naglaševanjem, ker močno poudarjata nekatere zloge. ne vem, zakaj ne moreta govoriti povsem mirno, tako kot npr. bergant in povzdigniti glas le ob kakšnih napetih trenutkih. se pa strinjam s tem, da mora komentator med tekmo povedati sem in tja tudi kakšno zanimivost, posebej še med kakšno bolj dolgočasno tekmo. bergant je tu spet specialist.

  za tiste, ki so včeraj zamudili tišičev performans sem sestavil posnetek kiksov okoli 115. minute, vendar je kvaliteta posnetka malo slabša – pa glavno da se sliši tahecno.

 11. bedpah, - 5.7.06 | 21:53

  DEJTE SI FOLK NABAVIT SOBNO ANTENO PA GLEJTE HRT 2

 12. @jdin, - 5.7.06 | 22:01

  bedpah, tocka 1) imam sobno anteno, a enkrat sem ti ze odgovoril, da ne vlece povsod po Sloveniji, in zato tudi ne morem sprejeti hrt2 signala na hrt2 tocka 2) kaj mislis, da so komentatorji na hrt2 res toliko kvalitetnejsi? tocka 3) zakaj ne raje na kaksen italijanski kanal, tam so se boljsi komentatorji Dovolj mam tebe in sobne antene :), zdaj pa ze nehaj s tem.

 13. Adina, - 5.7.06 | 22:03

  Pa zakaj bi si, bedpah, ko pa je toliko lazje kritizirati in se pocututi pametnejsega. Jonas bi najbrz rad mesto komentatorja. In prepricana sem, da bi se znal tudi veliko bolj elegantno opraviciti in sodniku in gledalcem. Ah ta Jonas. Le kaj spet plete na tem spletu? Lepega dne se bo se zapletu!

 14. Kofi, - 5.7.06 | 22:07

  Imam to sreco in nogomet ze vec kot leto dni spremljam tu v Angliji. Glede samega komentarja tekme, je pac odvisno od vec dejavnikov / od barve glasu, temperamenta komentatorja, kot seveda tudi od samega strokovnega znjanja….. Torej je tu vec dejavnikov in verjetno je res odlicnega komentatorja tezko najti. Bi pa seveda tu takoj poudaril na drugo dejstvo! Ze med samo ligasko sezono tukaj v VB, sploh pa seveda sedaj med SP komaj cakam, da se pricne studio. Analize tekem naredijo tako, da informacije kar pojes in ko je konec hoces se in se. Enostavno znajo!! In to enostavno sedijo za mizo in se pogovarjajo. Brez vsega kica in dresov in zog okrog njih. Edino kar si mislim da so v Lj v deficitu je mogoce grafika, ki jo BBC pac ima in je pac lazje bolj nazorno prikazati posamezne akcije. Vendar jim tudi to vcasih zasteka ali pa ni casa in si lepo pomagajo z zaustavljanjem posnetka….drug polcajt se je zacel….tle v VB so Portugalci sovraznik st.1 z Ronaldom nacelu hehe

 15. bedpah, - 5.7.06 | 23:01

  1) se ti opravičujem 2) ja res so velik velik velik BOLJŠI 3) ne razumem italijansko (čeprav bi rad)

  FORZA ITALIA

 16. @jdin, - 5.7.06 | 23:08

  bedpah, sej je ok :); tudi jaz ne razumem prav veliko italjanscine, ampak kljucne besede se ze da nauciti, in ob zivi sliki, se prav dobro obnese. Iskal pa sem, ce se kje predvajajo tekmo, zal samo na RTV Slo (malo vecji izbor bi prav prisel). Zgleda da so ponudniki izvedli naroceno v stilu Kensl doo, in zatemnili, kar se je moralo ;-). PS: meni se ne zdijo da so komentatorji na HRT veliko veliko boljsi, vcasih so morda se bili, tudi njim je kvaliteta padla. Kot kaze je potrebno imeti zaupanje v domace komentatorje,…prvih 100 let je tezko, pol pa gre ;-).

 17. bedpah, - 5.7.06 | 23:42

  ko jih poslušam mi poberejo tolk živcev da groza… ja nažalost nimam tolk cajta :) ps. Obrez je odličen komentator

 18. Shkarpyan, - 5.7.06 | 23:50

  Čeprav danes niti ni bilo tko slabo, mislim da se je prvič v zgodovini slovenskega fuzbal komentatorstva strokovni so-komentator javljal spontano, povedal par pametnih stvari (med drugim popravil Lavrota, hvala kurcu, kakšen prekršek v napadu vendar!), ter dejansko izboljšal prenos. Lih se bodo fantje mal navadli, pa bo konc :] FIFA naj pa čimprej nakaže g. Larriondu za kakšen sendvič ali dva, saj je konkretno opral sodniški ugled. Končno sojenje na ravni Colline…

 19. megafotr, - 6.7.06 | 00:18

  ja, kek je danes res komentiral odlično, čeprav mi gre sicer na jetra. povedal je res tisto, kar se od strokovnega komentatorja pričakuje. ne pa nek prašnikar…

 20. mathjazz, - 6.7.06 | 01:49

  Ne vem no, tistega “spodrsljaja”, da je konec po 115 minutah si pa pomoje pač ne bi smel privoščiti. Tako kot da bi v drugem teku smučanja rekel: “No, in še zadnji tekmovalec.” In ko bi odsmučal: “No, ne vem zakaj zdaj spet smučajo predtekmovalci in zakaj jih spremljamo.”

  Pa ša Okonkor, ja …

 21. Marko PIGAC, - 6.7.06 | 02:00

  seveda si ga moral pogrešati, če se je špela pripravljala da vleti naga čez sceno :)

 22. Vijolica, - 6.7.06 | 07:35

  dobro je bilo ja. Tudi včeraj je bilo dobro. Bliža se konec oni so sepa ogreli. In ja mi gorenjci preko sobne antene HRT lahko samo sanjamo – glede na čustva, ki jih imam do Hrvatov pa rajši gledam slo kanal s slabim komentarjem kot XXX z boljšim – še prevajati se mi ne ljubi, ker mi ta jezik ni domač – skratka naj imajo hvatje hrt mi imamo pa slo pa je to to. pač sem zavedna slovenka ki rajši gledam slo kanal s slabim komentarjem kot aše južne sosede, ki se jih nagledam itak vsak dan ko samo pomolim nos iz hiše

 23. had, - 6.7.06 | 08:40

  preklopis na hrt in imas vse probleme resis.. odlicni komentarji, zanimivi in smesni..

 24. Rok, - 6.7.06 | 09:04

  Pozdravljeni!

  Včeraj gledam predpriprave na tekmo na HRT2 in navdušujoče poslušam profesionalno komentiranje Štimca in (sem pozabil ime) komentatorja. Možakarja res obvladata zadevo in točno vesta kaj govorita. Pred tekmo sta najprej razložila kak hud stadion je to in kaj vse ima, nato sta se lotila vsake reprezentace posebej. O vsaki sta povedala kakšne lastnosti imajo (sprednja, zadnja linija, sredina), katera ima kje prednost, kakšno taktiko bodo verjetno igrali, veliko zanimivih stvari o posameznih igralcih, še posebej o Zidanu in Figu. Skratka totalen profesionalizem. Komentator verjetno živi za nogomet in spremlja zadeve v nulo, ter je seznanjen res z vsemi novostmi in točno ve kaj govori. Štimac pa tudi preseneča z svojimi retoričnimi sposobnostmi in znanjem. Potem pa mi vse veselje pokvari prekinitev programa. DAMN!! Sledi poslušanje dolgočasnega in amaterskega komentiranja.

 25. Jest, - 6.7.06 | 11:30
 26. Durkheim, - 6.7.06 | 11:42

  @Jest

  Lol!!! Bravo direkt :) No, zdaj si pa predstavljajte, kako mama v zgornjem dupleku, ki ima itak narocen samo direkt in slovenske novice, prebere to skropocalo namesto clanka, in si ustvari mnenje, kaksen je tale fante Jonas, ccc, pa tok je bil fajn k je bil na POP.

  Take care…

  Tudi Jonas se boji prevec socnih komentarjev; moj cenzurirani komentar:

  Da ne govorim o Tankotovih vlozkih pred, med in po tekmi!!! (pa nic ne krivim njega, verjamem da je njemu vsaj toliko, ce ze ne huje, kot nam ko to gledamo…vsaj tak vtis daje)

  Sam si najbolje rekel. AMATERJI! ******* AMATERJI!

  Hvala Jonas.

  Lp, -d

 27. Jonas, - 6.7.06 | 12:01

  Ups, tvoj komentar je zadržal naš avtomatski pregledovalec, opazil sem ga šele zdaj. Objavljen je pod št. 3.

  lp

 28. Kate, - 6.7.06 | 14:45

  Joooj, ampak Tanku se je pa zadnjič resnično zapletal jezik. Včasih so trdili, da je malce pregloboko pogledal v kozarec in potem kljub temu odlično odvodil informativno oddajo. No, tokrat mu pri vodenju teh športnih zadev očitno ni uspelo. Sicer ne vem, zakaj mora on voditi te pogovore ker ga stvar vidno ne interesira. Skoraj stavka ni povedal brez napake pa še sogovornikom je skakal v besedo, tako da na koncu nihče ni nič pametnega povedal. Žalostno! Morda pa še vedno bolje opravljeno delo kot ga izvaja Nika Mulec. Revica se zares ne spozna na nogomet pa še trema naredi svoje, tako da na koncu izusti eno trapasto vprašanje, vmes pa lahko gledalci slišimo nekaj sekund mučne tišine. Vaja dela mojstra pravijo, zato je treba dati mladim priložnost. Nekoč bo bolje… Sicer pa so po mojem mnenju nekoliko boljši na nacionalni tv. Mateja Janežič Hemler v tandemu s Petrom Polesom sta zelo gledljiva in celo simpatična. Pa tudi koketiranje Mojce Mavec, ki sovoditelju (Sasa Jerkovic) včasih odda kakšen komplimentek v smislu o Saško…
  Torej sproščeno kramljanje in lahko rečemo, da v pogovoru z gosti, tudi nizanje kar nekaj pametnih podatkov. Ni slabo! O komentatorjih pa ne bi…

 29. S-T, - 6.7.06 | 17:33

  Na našmu forumu našel kajje Tišić med tekmo kaj bi moral reči in kaj je reku:

  Tekma se igra do 120. minute, ne do 115. Če piše, da teče 103. minuta, ne govori, da teče 113. Če piše, da teče 106. minuta, ne govori, da teče 116. David Odonkor je igralec, ne pa Okonkor. Igralec je Alessandro del Piero, ne pa del Pero.

  IMO tip rabi kako pomoč.

 30. Kobi, - 6.7.06 | 19:39

  Meni se pa zdi, da ljudje sam napake iščejo pri naših komentatorjih. Sej ga biksajo, ampak slovenski jezik je pač tak :)) Drugače pa tud na HTVju komentatorji precej biksajo, sploh ko igrajo njihovi ‘vatreni’.. Jaz sem veliko bolj kot na samo tekmo upal oz. čakal na kakšnega (še rajši na kakšno) pogumneža, ki bi udejanil Jonasov razpis.. :)) Seveda bi šel naslednji dan takoj ‘direktno’ kupiti t.i. rumeni časopis, da bi videl komentar v stilu: _Jonas podkupuje Slovence, itd… :))

 31. nuky, - 7.7.06 | 01:29

  dober je požar ni kej :) sm se fajn nasmejal ob drektovem članku.. ka Požar ma pa svoje delo za svetniško? Drgač je pa zej bojči na snemanju svojega prvega video-spota: http://video.google.com/videoplay?docid=8718728501056290731

 32. pablo, - 8.7.06 | 13:11
 33. pablo, - 8.7.06 | 13:24

  2006 • Ćiro: “Srbija i Crna Gora sad više nema što izgubiti, pa bi trebali izaci iz svoje vec tradicionalne zatvorene formacije i poceti igrati kako im nalaže tradicija.” • Gojko Andrijaševic: “Klinsman je jedini koji je osvojio SP i kao igrac i kao fudbaler.” • Drago Cosic: “Schweinsteiger i Lahm su dvije mlade dame….ovaj dvije mlade nade njemackog nogometa.” • Ivica Blažicko: “Sutra u 15 sati cete uživati u utakmici izmedu Srbije i Crne Gore.” • Božo Sušec (faul na Srni):”I to mora biti prekršaj. Ako nije prekršaj, onda je faul.” • Bogdan: “Evo sad Poljaci pokušavaju zadržati loptu da vrijeme sporije tece.” • Ćiro: “6-0 je veliki rezultat ali to se još da izdržati ali 7-0 je posebna blamaža”. • Ćiro (SCG – Argentina): “Ovaj sudac je papak. Pravi papak! On tu nikad nebi sudio da nije Talijan!” Vela: “Evo, dati cemo sada gospodinu Ciri jedan perec, da se zabavi i da ne misli više na sudenje.” • Ćiro: “I bolje da jedem perec! Ionako nemam ništa dobroga reci o sucu! …(pauza)… PAPAK!!” • Igor Štimac: “Viduka voli osjetiti protivnika iza svojih leda, voli ga držati rukom, takvu igru on voli.” • Vela: “Tko je više seksi, Ballack ili Beckham?” Bogdan: “Još uvijek gledam ljepši spol…” Vela: “Dobro je, dobro si se izvukao…” • Bogdan: “Nedved ima obje noge.” Vela se nadovezuje : “…a ostali igraci nemaju obje noge?” Bogdan: “Ma to je onako nogometno, znaci da mu je jedna noga jaca.” Vela: “Je, inace bi to bila nekakva paraolimpijada.” Bogdan: “Da.” Vela: “Da.” • Mila Horvat: “A jeste mi ga uvalili za prvi put?” • S. Sušec: “Loše se piše Trinidadu, a bogami i Tobagu.” • Cico Kranjcar o rezultatu utakmice: “Mogu reci da je i Australija zaslužna što nismo zadržali vodstvo.” • Goran Maric: “Japanski sudac je bio solidan, ali ništa posebno… rekli bi da je puno zujao, a malo meda dao…” • Slovenski komentator: “Sada kada je ova lopta prošla ovako blizu, golman može izdahnuti.” • Bogdan : “Da, da….kad padne gol u ranoj fazi utakmice, onda postoji mogucnost da vidimo još golova.” • Bogdan: “Ovo je teže pogoditi nego promašiti.” Vela (zbunjeno): “Misliš…obrnuto…teže je promašiti nego pogoditi?” Bogdan: “E to, to! To sam htio reci! Al dobro je da nas je dva. Jedan zna pisati, drugi citati.” Vela: “Pratim ja tebe.” • Štimac se dere: “Linijski sudac je svirao prekršaj!!” • Božo Sušec: “I ovo je dokaz da Van Basten ne provodi nikakvu rasisticku politiku. Imaju cak jednog crnca u momcadi.” • Bogdan: “Sad bih ja još nešto rekao, ali necu.” Vela: “Da, nemoj!” • Štimac: “Ja ne znam je li bolje da Babic dobije loptu ili da je ne dobije…” • Balog (tekma Iran – Meksiko): “Irancima je lijepo ovdje u Meksiku.” • Ćiro za vrijeme 1. poluvremena Švedska – Engleska kaže za Kallstroma: “On je toliko lijevak, da desnu nogu koristi samo pri ulasku u autobus.” • Vela: “Riquelme je pucao izravno, nije bilo daleko…” Bogdan: “…da je gol malo viši…” Vela: “…onda bi bio za ragbi!”

 34. Jonas, - 8.7.06 | 13:29

  Haha, odlične…

  tyvm

 35. @jdin, - 8.7.06 | 14:40

  Heh, mega :)))!

 36. pablo, - 8.7.06 | 15:25

  ima nas još, izgubljeni…

 37. @jdin, - 8.7.06 | 20:50

  Enkrat sem ze dal link, sam ni blo efekta, tko da jih bom nekaj kopiral v post…

  http://www.presernova.si/forum/viewtopic.php?t=1026&view=next

  • Z.Mihajlovski: *Najdoski je odlicno skocil, a na zalost cez precko.

  • V.Stojakovic: *Odlicen poseg nasega vratarja. Pa poglejmo, zakaj se nasprotnik veseli. Seveda, to je gol.

  • M.Topalovic *Poglejte, poglejte, na stadionu v Carigradu samo policijski psi ne nosijo brkov.

  • Biseri hrvatskih TV komentatora – SP 2002: *Italija – Ekvador. Prosti strel z okoli 35m, ni povsem jasno ali bo Totti ustrelil direktno na gol ali se bo odlocil za podajo, komentator po Tottijevem direktnem strelu na gol: “..i moze Totti cak i odavdje, moze Totti i iz svlacionice.”

  • Juergen Wegmann: “Najprej nas je zapustila sreca, potem pa je prisla se smola.”

  • Rad bi igral za italijanski klub, recimo Barcelono. Mark Draper

  • Danes ne bom ocenjeval zelo slabih sodnikov. Andrej Stare

  • Sem zelo zadovoljen, da sem odigral 90 minut. Pred tekmo sem bil namrec dokaj živcen, saj sem pred tednom dni imel potres možganov. Sebastjan Cimerotic

  • Rad bi se zahvalil staršem, predvsem mami in ocetu Cimeroti?c

  Hehe.

 38. Bustaa, - 9.7.06 | 15:32

  Nekateri so pač debilni :)—–>

  Arsenal – Ajaks): Berkamp izlazi iz igre u 22. minutu zbog povrede , ulazi Patrik Vijera. Na ekranu se ispisuje sledece: 22. minutes 10. Bergkamp out Komentar Milojka Pantica: “U igru se sprema iskusni Minutes s brojem 22!”

  Mirko Kamenjasevic

  “Gol, gol,… kurac gol, stativa!!!”

  (sledeca utakmica): “… slobodan udarac sa nekih 35 metara izvodi Bukal… topovski udarac i gol… kurac gol, precka… sjedi mali picka ti materina, nista ne vidim.” (6 meseci suspenzije.) (Posle toga kad se vratio): Vahidin Musemic u izglednoj sansi i nistaaa… ali opet Musemic dolazi do lopte, udarac i golman brani, lopta se odbija do Musemica koji upucuje snazan udarac lijevom nogom… preckaa, Musemic ovaj put glavom i opet je promasio jeb’o mu ja mater smotanu!!!” (2 godine suspenzije)

  Gojko Andrijasevic (utakmica Salkea 04, za Salke igra Marko Kurz): ” Lopta do Kurca.”

Na voljo je Markdown za oblikovanje besedila.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !