Kdo bo naš naslednji klicatelj?

Sem za, naj bojo dekleta na TV luštna. Ampak, a morajo nujno biti kokoši?

Klicatelj

“Koliko trikotnikov je na sliki? Kdo bo naš naslednji klicatelj? Še minuta! Kdo bo naš naslednji klicatelj? Če misl’te da veste, poklič’te! Kdo bo naš naslednji klicatelj?”

Pavza.

“Koliko trikotnikov je na sliki? Kdo bo naš naslednji klicatelj? Kdo se bo opogumil? Še pol minute! Koliko trikotnikov je na sliki? Kdo bo naš naslednji klicatelj?”

Pavza.

“Kdo bo naš naslednji klicatelj?”

V nedogled…

Televizijci so srečni, popoldne imajo ure in ure programa, ki jih ne košta NIČ, telekom je srečen ker mulci kličejo (in so ekstatični nad butasto mularijo, ki ure in ure klicari s fovš odgovori1), mobilni operater je vesel vsakega SMS-sa, starši so pa srečni ker je otrok ves dan pred ekranom in ne mori (za vsak slučaj so v rezervi še Age of Mythology na pisiju, F1 Grand Prix na piespiju, porniči na ajpodu, al pa risanke s piratskih devedejev, bo ja mir…).

Za kozlat. Evo nam Amerike.

-Jonas

P.S. Kokici v razmišljanje: “Kdo bo poklical naslednji? Že kdo pozna odgovor? Iščemo junaka, ki pozna odgovor! Vam trikotniki že plešejo pred očmi? Jih znate prešteti? Že ve, pa ne upa seči po telefonu? Je trikotnikov pet? Šest? Trinajst? Sto dvajset? Kaj pravite? Si upa kdo preprosto ugibati? Trikotnik, simbol slovenske družine, kolikokrat? Morda kdo ve, koliko kvadratov NI na sliki? Pred nami je uganka, ki bi se je ne sramovala niti Sfinga! Pošljite SMS s ključno besedo KOKOŠ in zahtevajte kraljično za ženo in pol kraljestva! A bom res mogla enmu fafat, da bo puklicu že gdo?”

Če pa domišljije ni, pa kar nadaljuj s kokodakanjem, lubi.1. Ravno, ko sem posnel fotkico, je nekdo klical, da je trikotnikov deset. ?

 • Share/Bookmark

Mnenja

 1. Durkheim, - 6.7.06 | 13:16

  To oddajo in celotno TV Papriko bi moral z zakonom prepovedat!

  Lp, -d

 2. @jdin, - 6.7.06 | 13:37

  12! + uni od A kanal logobedza :).

 3. Matej, - 6.7.06 | 13:51

  12? Vidim jih 19 najmanj, pa grem stavit, da jih je še več…

  Ajde

 4. @jdin, - 6.7.06 | 14:07

  Matej, kot kaze je tudi naju prevzel omenjeni program, ni nama pomoci :)))).

 5. Liza, - 6.7.06 | 14:10

  tako se obnaša, kot da bi bila tik pred tem da dobi živčni zlom, če ne bo kdo poklical. pa skos isto ponavlja. vseeno, če bi posneli glas na kaseto in predvajali. :)

  samo mislim, da so ji rekli da mora na tak način voditi oddajo. mislim pa da je 14 trikotnikov.

 6. Klemen, - 6.7.06 | 14:11

  hm, ja…sem nekajkrat ujel in je res nadležna. Čeprav imajo podobno zadevo že kar nekaj časa tudi Nemci (DSF), tam voditeljica ni toliko nadležna, čeprav ima podoben stil “vodenja”. Najbrž je Kanal A prekopiral od tam.

  Anyway, ko smo ravno pri SMSih. Zadnje čase ima vedno več ljudi težave s podjetjem Mobilne inovacije in oglaševanje d.o.o., katero pošilja ljudem SMS sporočila (in sploh ni nujno, da so se prijavili), seveda vsako prejeto sporočilo mastno zaračunajo (200 SIT). In ljudje so tiho in plačujejo (in sploh ne vedo zakaj). Z malo računanja lahko sami ugotovite, koliko denarja obrnejo. Mobitel pa je tudi tiho in kasira provizijo…

  Tudi sam sem imel probleme

  Mobitelova pomoč

  Njihov portal in njihova spletna stran. Skrtka, naj bo javno, naj se razve.

 7. SLIPMUC, - 6.7.06 | 14:25

  Ko se “zjutraj” zbudim, si zaželiiiimmmm, da se umorim….. k vidim to oddajo!!! To je že skor pranje možganov!!!! Ma dejte to prepovedat!!!!

 8. Matej, - 6.7.06 | 14:46

  Ne ne, @jdin, sej ne gledam tega programa, pač prešteval sem trikotnike na tej strani. Priznam pa, da dolgčas dela čudeže, ja :)

  Liza? 19 najmanj, kot sem povedal… sam ne grem več štet, ker se mi pri devetnajstem oči rahlo zavozlajo :)

  Ajde

 9. Liza, - 6.7.06 | 14:51

  uf potem pa slabo vidim. :)

 10. Marko PIGAC, - 6.7.06 | 14:53

  jonas, stavim, da si jih preštel ;)

 11. aly, - 6.7.06 | 14:54

  Naj kličejo, naj pošiljajo. Pendejos. Veintiuno!

 12. Andraž, - 6.7.06 | 14:57

  Tudi jaz sem jih naštel 19, kdaj pa je ta program na TV?

 13. Marko PIGAC, - 6.7.06 | 15:10

  Jaz sem jih (ne morem mimo zagonetke, brez da ne poskušam)

 14. Marko PIGAC, - 6.7.06 | 15:11

  evo -> jaz sem jih 21 (spodaj opis)

  http://img62.imageshack.us/img62/2883/trikot5jq.jpg

 15. Durkheim, - 6.7.06 | 15:41

  Ha! Ja, na zalost je tako, da folk kr verjame, da bo nekaj zastonj dobil!!! Zato izpolnjujejo nagradne kartice, kupone in ne vem kaj še vse, v drobnem pa ne preberejo, da nagradno akcijo organizira MIO (ki je za moje pojme nateg nategov, brilijantno), ter da s sodelovanjem v tej in tej nagradni akciji veš, da si podpisal pogoje, ki so opisani na tej in tej spletni strani!!! Mobitel in SiMobil sta tu na istem, gospoda! Mobitel in SiMobil v tem primeru zaracunata podjetju, ki je najel storitev mnozicnega posiljanja SMS-ov, ali pa posiljanja velikih kolicin SMS-ov za podjetja, z zaracunavanjem, ce hocete.

  Problem je v tem, kako podlasice, kot so Mobilne Inovacije d.o.o., ne pokazejo cele slike, ko folk izpolnjuje razne nagradne kupone. Ko pošljejo kupon, ali pa ko nekdo prijavi na tako igro (kot je omenjena), avtomaticno podpises, da se strinjas, da ti potem ob vsakem poslanem SMS-u, katerega ti oni pošljejo, mastno zracunajo! Urad za varstvo potrošnikov, kje si!?

  Lp, -d

 16. rok, - 6.7.06 | 15:44

  Idioti! Lopovi! Če ma ta baba cajt tok goflat bi lohk še povedala, da če pokličeš in veš odgovor morš bit zraven še izžreban. V čem je fora s tisto uro…kao joj jo bom ustavla ker še noben ni poklicu, da bo vsaj nekdo dobil nagrado. V resnic je pa poklical že miljon folka. In pol joj pa ravno v zadnjih sekundah nekdo pokliče. aaaaaaaaaaaaaaa!!!!

  P.S. kljub temu, da majo baje napisane pogoje sodelovanja je to zavajanje.

 17. Nikio, - 6.7.06 | 16:08

  “Morda kdo ve, koliko kvadratov NI na sliki?”

  LOL!

 18. @jdin, - 6.7.06 | 16:26

  Men se zdi, da una na kanalu nekaj kadi pred oddajo :)), ker nekam zbluzeno deluje :P. Tudi njeni premiki so nekam digitalni, ni nekih naravnih kretenj :).

 19. Marko PIGAC, - 6.7.06 | 16:32

  “Morda kdo ve, koliko kvadratov NI na sliki?”

  kvadrata ni nobenga :)

 20. Jure, - 6.7.06 | 17:12

  Jaz jih vidim 20. Zadnjič je bilo še huje. Sta bili dve sliki in očitna razlika, spraševali so pa po njej. Ženska ponavlja kar je že Jonas napisal. Prestavim drugam. Čez 15 minut pogledam nazaj in še vedno ona isto naklada pred isto sliko, tako da se ne strinjam s tabo, da kliče mularija. Nihče ne kliče! Vsaj takrat ni. In to sranje je trajalo se mi zdi eno uro. Fej. To je najbolj trapasta oddaja kar sem jih kdaj videl. V bistvu je to žalitev za besedo oddaja. Nihče je ne gleda, no takrat sem jo verjetno samo jaz:)

 21. chernobyl_kitty, - 6.7.06 | 17:12

  mah… slovenska televizija je pofl na kubik. Trenutno imamo izbiro med celodnevnimi reprizami desetdnevne vojne in obzorji duha na nacionalki ter afenguncami s kvadratki in španskimi vasmi na ostalih kanalih. Hvala bogu, da me noben ne more prisilit gledat niti prvega niti drugega…

 22. Anže, - 6.7.06 | 17:12

  Mja, tole res sux.. k sm pršu začetk leta v Ljubljano in vidu kaj je to kablska tv sm skos šaru po kanalih.. in na nemških so ble same take fore.. sm clo enkrat klicu v nemčijo pa sm pogruntu, da je očitn nateg..mislm sj vem, BEDAK SM! :D

  Debilizem, ni kej.. bl bi blo gledano v večernih časih, da je kao 090 pa ena pička tm vzdihuje, pa se pogovarja z onim k kliče, oz. z večim alpa kej.. aja sj res, to je že na internet chatih tko :)

 23. tomaz, - 6.7.06 | 17:57

  priznam da sem gresil. pred letom dni sem klical na SAT1, nek dolgocasen vecer je bil, s kolegom pa sva ob piru gledala nekaj takega. samo da si moral iskati svetovna mesta. ko najdeva vseh 6 vzamem mobilca in klicem (lepo so imeli tudi za avstrijske gledalce svojo stevilko). in seveda; cena klica = 1,2 €.

  Naivno pricakujem (kot verjetno vsak klicatelj) da bo tocno ON prisel na linijo. in puf..klicem prvic…dobim od “tajnice” sporocilo, da so vse linije zasedene. ok; ceprav po TVju ni nihce govoril :)

  pocakam…par minutk in spet.

  klicem in ista tajnica, isto sporocilo. Na TVju se ni kaj dosti spremenilo, jaz pa ze ob 2,4€.

  In klicem se ta trejtic (iz vrazevernosti) in nic.

  In potem zacneva s kolegom (ekonomist po fohu) racunat, koliko denarja pade v 50 minutah na SAT1 ob 23ih. NORO VELIK, nooooroo velik…tako velik, da se splaca to vrtet non stop se po drugih TV kanalih (DSF, SAT1, ZDF, ORD, PulsTV, itn.) No in me ne preseneca, da se je slovenska televizija prikljucila crednemu nagonu.

 24. J, - 6.7.06 | 20:15

  Ne glede na to kako velik neteg je to (pa vem da je svinjsko velik), je tale ženska super beden primerek “tv voditeljice”. Če si zdrav, ti je to kaj hitro jasno.

 25. Ovca, - 6.7.06 | 21:03

  Jonas, vso “srečo” na WSOP!

  Sori za offtopic.

 26. Jim, - 6.7.06 | 21:51

  Res je kokoš, ampak za razliko od drugih butastih kvizov in oddaj tega ”žanra”, se prav rad ustavim pred TV-jem za pet minut, kajti bejba je hot!! Ko si jo dobr ogledam pa veselo naprej.

 27. dare, - 6.7.06 | 22:56

  :) na DSF-u voditeljica za pravilen odgovor pokaže joške. (na žalost samo v zgodnjih jutranjih urah)

 28. Dean, - 6.7.06 | 22:57

  Ne gledam (ker ne morem gledat), me tišči srat že lep čas od kar imajo to in podobno sranje na Pro 7, Kabel 1, DSF,… – večinoma ponoči (za bruhat!!). Sploh tiste fore, “ura zvezd” – le kje so potegnili ven te škise, ki vodijo te oddaje?!?!

  Me pa zanima, Jonas, kaj praviš na članek Javornikove v novih Obrazih o tem, kakšna prjatla sta z Magnificom? Te je kaj kontaktirala predno je oddala članek? Po članku sodeč ne …

 29. Andrej, - 6.7.06 | 23:36

  Marko Pigac: kvadrata res ni nobenga, stirikotnika pa sta dva. Na tvoji sliki sta oznacena s stevilkama 4 in 7. Trikotnikov je le 19. He he. :)

 30. Andrej, - 6.7.06 | 23:40

  Ups, takoj vzamem nazaj. Sem pogledal bolj natancno, 4 in 7 sta oznacena samo kot pomagalo. Trikotnikov je res 21. Pigac is the man! :)

 31. Andrej, - 6.7.06 | 23:45

  dare: tale fora s kazanjem josk za nagrado se mi zdi pa dobra. Potem clovek kar malo skozi prste pogleda, da je kokos. Vprasanje pa ce taka taktika prinese veliko klicev. Po moje bolj gledajo. “Aktivno” gledajo :).

 32. ekica, - 6.7.06 | 23:51

  mah, sej sam kopirajo nemce, brezveze zgublat cajt s temi oddajami.

 33. DkleMAN, - 7.7.06 | 00:37

  končno… men gre TV tok na ku*ac da ga ne gledam več. in to samo zarad debilnih oddaj (e+, itd..), debilnih voditeljov (teh je itak preveč…), debilnih-že-100krat videnih filmov… se sprašujem kdaj je bila nazadnje kašna pametna dečva na TV… bolnica…

 34. nuky, - 7.7.06 | 00:58

  Jao ko sm prvič zadel na tole “oddajo” al kakorkol se že lahka temu sploh reče morm priznat da sm gledo ene 15 minut pr miru v televizor.. sploh nism vedo ka si nej mislim.. nism vedo al se naj jokam al smejem.. v glavnem šokiran da sploh lahk kej takiga lahk dajo na TV… sam oddaja je tak neumna da sm še ene parkrat prestavo nazaj da sm vido znova in znova.. :D

  Jonas ka pa tekmo si gledal na kanalu A med Italijo in Nemčijo.. Komentator je v 117. minuti začel vreščat kaj se gre sodnik, da vleče tekmo že 2 minuti preko rednega dela podaljška ter da “TO JE PA ŽE PREVEČ”.. in pol je utihno za eno minuto (verjetn dobo klic) in po tisti minuti.. oh se oproščam, redni del traja do 120. minute itd. :) ka nej rečem.. slovenski komentatorski profesionalci pač :D

  Lp, Nejc

 35. nuky, - 7.7.06 | 01:06

  em se opravičujem :) sm bil tule preveč zagret ko sm takoj prebral prvo temo :) da sm šele zle opazo da si o tekmi že pisal v prejšni temi ;P

 36. Andraž, - 7.7.06 | 08:35

  Marko PIGAC, si štel tudi štirikotnike?

 37. megafotr, - 7.7.06 | 09:05

  Klemen in Durkheim: SMS operaterji imajo po pogodbi določena pravila igre in Mobitel ter Simobil sta zelo striktna glede tega. Če pri prvem sodelovanju v povratnem sporočilu ne dobiš osnovnih pogojev ter URL-ja s celotnimi pogoji, v katerih piše tudi cena SMSa, frekvenca pošiljanja ter način odjave, potem jim trda prede. Z 99% gotovostjo trdim, da si pri prvem sodelovanju tak SMS dobil, vendar si slepo potrdil pogoje in se sedaj jočeš, ker se spamajo in še plačaš za to. Trža inšpekcija tu nič ne more, ker je vse po reglcih, je pa res, da ciljajo na človeško neumnost (v Snatchu je Bullet tooth Tony rekel: “never underestimate the predictability of stupidity”) ter človeško naivnost. Torej te bo izučilo, da preden kaj potrdiš, prej preberi. Sicer pa od novega leta naprej vse odjave iz SMS klubov delajo po principu KLJUČNABESEDASTORITVE (presledek) STOP. To pošlješ na 2929 ali na unikatno številko operaterja in imaš mir.

 38. Jaka, - 7.7.06 | 09:10

  Zakaj tega še nisem videl po televiziji … AJA, zato ker je ne gledam. Dobro kakšne stvari že pogledam, samo počasi sem začel tudi poročila spremljat preko interneta, ker ne prenesem reklam. Raje si direkt v žilo informacije brez pranja možgan z reklamami in podobnimi pheesdarijami. Folk, pejte mal ven na luft, pa boste hitro pozabili na TV.

 39. Masja, - 7.7.06 | 10:45

  jest tut nimam televizije, pa se mam prav fino samo z računalnikom in občasnim dvdjem. tko da zagovarjam tisto – če ti ni všeč, ne glej. v city park me tut noben ne sili, je prulska štacuna ravno dovolj velika :-)

  glede paprike in podobnih pa – zakaj že bi se ukinjale take zadevščine? oni dobro služijo, narod pa rad gleda.

  which brings me back to – have no tv, watch no shit :-)

  Jonas, tak nivo ti ne paše. dej rajš kej pametnega napiši na blog.

 40. Durkheim, - 7.7.06 | 10:48

  megafotr: kaj nisem jaz ravno to napisal!? Poleg tega, jaz nisem en tistih, ki bi sploh prvi SMS poslali, pred potrditvijo. Potrdtiveni SMS, pa je nekaj v smislu, “Ob potrditvi boste potrdili, da se strinjate s pogoji, ki so opisani na http://www.whatever.si/com/org...”. To je tudi ok?! Po mojem mnenju ne! Kaj pa tisti, ki sploh ne ve kaj je URL?! Tu so nategovalci podjetja, ki se to grejo, kot sem rekel, Mobitel in SiMobil sta kriva samo toliko, da imata tako storitev, ki to omogoca tem podjetjem. Pravila bi morala bit striktnejša! Bom poskusal izbrskat kak zakon o tej temi.

  Lp, -d

 41. Durkheim, - 7.7.06 | 11:16

  Ni bilo potrebno prav veliko iskanja. Zakon o varstvu potrošnika

  Izsek iz 12. Clena: \”Zavajajoče oglaševanje pomeni kakršnokoli oglaševanje, ki na kakršenkoli način, vključno s predstavitvijo izdelka ali storitve, zavaja ali lahko zavaja potrošnika. Zavajajoče oglaševanje je zlasti oglaševanje, ki izkorišča ali bi lahko izkoriščalo potrošnikovo neizkušenost in neznanje v dobičkonosne namene, ki vsebuje nejasnosti, čezmerna pretiravanja ali druge podobne sestavine, ki potrošnika zavajajo ali bi ga lahko zavajale.\”

  Lp, -d

 42. @jdin, - 7.7.06 | 11:16

  Masja,

  samozavest serijsko :). Sicer kdo pravi, da rabis TV, da gledas tv program? Sicer pa tudi na digitronu ni izkljuceno, da ne gledas shit-a. Sicer pa, ce imas napravo, da poslusas radio, potem si dolzan placevati RTV prispevek (tu me prav cudi, zakaj to ni RACUN ampak le prispevek, ki je seveda zakonsko uravnan, da se mora obvezno placati), kar pomeni, da nekako vplivas na kvliteto programa, vsaj na RTV Slo. Ok, ce ti ni vsec, ne bos gledal/poslusal, samo ne mi rect, da ti nicesar do sedaj (tv in radijski programi) ni pogrelo zivcev?? Ce pa si na ignore mode-u, in placujes RTV prispevek, je malo butasto, da ga “poklanjas”, v zameno za parolo “ce ti ni vsec, ne glej”. V bistvu si s tem idealna stranka ;-).

 43. Masja, - 7.7.06 | 11:33

  @jdin, ne plačujem RTV prispevka.

 44. megafotr, - 7.7.06 | 12:50

  Durkheim: tisti člen se ne nanaša na SMS promocijo, ki je na način, ki poteka v Sloveniji, čisto legalen. Poleg URL-ja mora biti najnujnejši del pogojev (cena, frekvenca, odjava) objavljen tudi na promocijskem materialu z berljivim tekstom. Če se tega kdo ne drži pa verjemi, da bo imel naslednji dan tržno inšpekcijo v pisarni.

 45. Klemen, - 7.7.06 | 13:27

  megafotr: ja, mogoče imaš res pravz za 80% – 90% ljudi po moji oceni. Sam sem se prijavil SAMO na “GET WHAM” – melodijo Last Christmas, ki so jo ponujali na Prvi TV (zastonj) in mislim, da ponudnik ni bil to podjetje. Drugam se nisem prijavil, nisem dobil nobenega potrditvenega SMSa, samo prejemati sem začel sporočila od tega podjetja. Poznam pa tudi veliko ljudi, ki se 100% niso prijavili, a vseeno prejemajo sporočila od Mobilnih inovacij in oglaševanja…

 46. Žiga, - 7.7.06 | 13:38

  Se strinjam. Pred parimi dnevi sem gledal to pogruntavščino. Res je da sem že večkrat podobno zasledil na nekaterih nemških kanalih, ampak se mi zdi da je tam voditeljica bolj na nivoju kakor pa pri nas.

 47. had, - 7.7.06 | 13:42

  kdor imas probleme s sprejemanjem smsov, naj si pogleda TUKAJ

  in vsak se je moral sam prijaviti s svojo stevilko, da je zacel prejemati smsje!

 48. đexon, - 7.7.06 | 15:29

  Kanal A strikes again – s svojo duhovitostjo, zanimivostjo in gledljivostjo. Ne vem, če sem že kdaj uporabil tako močan sarkazem.

 49. megafotr, - 7.7.06 | 15:48

  Klemen: 100% ti lahko zatrdim, da so tisti, ki prejemajo SMS-e nekje pustili svojo številko – ali so sodelovali v kaki nagradni akciji, ali pa so sodelovali pisno preko kupona ter navedli GSM številko, v navodilih pa je pisalo, da bodo prejemali SMS-e. To lahko potrdim iz prve roke, sam sem svoj čas vodil SMS oddelek v enem od podjetij, ki se s tem ukvarja in sem vsakodnevno dokazoval uporabnikom z izpiski, da so se prijavili. Ko sem jim povedal točen datum in čas ter ključno besedo, je ponavadi bilo v slušalki nekaj časa tiho, sledil pa je zamišljen “aja…”.

  GET ključno besedo ima v lasti en izmed SMS operaterjev, torej ni od prve tv.

 50. Aleš, - 7.7.06 | 16:00

  Resda se je moral vsak nekam prijavit, da je pričel prejemat SMS-e, vendar se ima vsak, po zakonu, pravico odjavit. Če pošiljatelj tega ne omogoča, krši pravice prejemnikov.

 51. Durkheim, - 7.7.06 | 17:04

  megafotr: TO je vse lepo in prav, jaz ne govorim o tem. Jaz govorim o zavajanju potrošnika, zakaj pa potem podjetje ne reskira in ne pošlje 5 SMS-ov, kjer so opisani celotni pogoji!? Zakaj samo URL. Mamc’a iz Svetega Duha pri Ostrem Vrhu, ki komajda še prejme signal Kanala A, pošlje SMS, se prijavi na igro in potem prejme potrditveni SMS, kjer je URL, kjer si lahko ogleda pogoje sodelovanja?! Lepo te prosim, ne boš rekel da je to moralno neoporečno! Za podjetja, kot so ta bi morali spisati nov zakon, saj je tu ogromno zaslužka, potrošnik pa neobveščen!!! Katastrofa!

  LP, -d

 52. Klemen, - 7.7.06 | 17:13

  Bo držalo. Mogoče res nisem dovolj podrobno pregledal pogojev. Se mi zdi pa zanimivo to, da so potrebovali 5 mesecev, da so me dobili. Ker Prva TV je imela “GET WHAM” pred novim letom, vnos na moj blog pa sem vnesel 26 maja. Zavajanje potrošnikov? Pošljite “GET WHAM” in ZASTONJ boste prejeli Last Christmas melodijo. Nato pa začneš dobivati SMS po 200 SIT. Sigurno v tistem navalu nobeden ne pogleda pogojev (če v njih sploh piše, da sporočilo stane 200 SIT), ampak vsakega zanima samo melodija.

  Moderno trženje?

 53. BooHoo, - 7.7.06 | 18:50

  Je tako težko ugasnit televizor? Privatna televizija lahko dela kar ji paše… It’s a free country! Če pa se kaj podobnega spomni še nacionalka, ki je državno financirana (kot je npr. Top Shop) pa smo v riti.

 54. megafotr, - 7.7.06 | 18:52

  Ja, priznam. Zakon je res malce neprilagojen internetnim laikom, ker so mu dovolj pogoji na netu. Sam sem sicer še vedno zahteval tiskane na promo materialu.

  Aleš: vedno imaš pravico do odjave. Način sem napisal že v enem od zgornjih postov, poleg tega ti ga servirajo še na centru za pomoč naročnikom.

 55. Durkheim, - 7.7.06 | 19:19

  megafotr: Svaka čast…malo je takih :)

  Lp, -d

 56. Aleš, - 7.7.06 | 20:08

  megafotr: pravico do odjave seveda moraš imeti. Če drugače ne verjetno preko samega mobilnega operaterja. Kakšen pa je zakon v primeru, da pošiljatelj sporočil nima urejene možnosti za odjavo?

 57. Lee, - 7.7.06 | 20:18

  Jonke, si si kdaj iz firbca šel izmerit IQ? Ga imaš več kot Mulejeva? :-)

 58. megafotr, - 7.7.06 | 22:12

  Mobilni operater te ne more in tudi ne sme odjaviti. Dolžan te je preusmeriti na ponudnika vsebin. Če ponudnik slučajno ne bi nudil možnosti odjave, bi najprej mobilni operater z njim prekinil pogodbo, tako da ne bi več mogel pošiljati sms sporočil, poleg tega bi najverjetneje fasal še tržno inšpekcijo, ki je dokaj občutljiva na tem področju. Sam sem jih že mel v pisarni, vendar je bila prijava neupravičena – kot vedno – zaradi šlamparije uporabnika. Sicer bi se takšno ravnanje verjetno tretiralo kot spam, ker v Sloveniji velja pravilo opt-in in opt-out, kar pomeni da moraš dati dovoljenje za pošiljanje sporočil ter da moraš imeti v vsakem primeru možnost odjave.

 59. MIhiNo, - 8.7.06 | 12:33

  Izmet good luck!

 60. teeem, - 8.7.06 | 13:38

  Je gledal kdo danes? So iskali stevilo kvadratov, pa jo je en gledalec opozoril da je 22 pravokotnikov in ne kvadratov, pa je rekla, da je to tak isto. :)

 61. arriel, - 8.7.06 | 14:59

  @Anže: tvoj blog je zanimiva parodija na debilnost dandanašje mladine. Saj gre za parodijo ane?

  Drugače pa: http://www.youtube.com/watch?v=f-AeKkvwIgo&search=stefan%20raab%20 Stefan Raab razkrinka RTL-ov NachtQuiz.

 62. TITO STEINHAUSSER, - 8.7.06 | 16:18

  Če je kdo tu čuden, nor, debilen,.. in kar je še tega, je to ta, ki se v taki “oddaji” postavi pred kamero! Jonas, pa ti misliš, da ta še sploh lahko fafa, ko pa toliko gobca?

 63. MEŽIČAR, - 8.7.06 | 18:48

  Oddaje, ki jih omenjaš Jonas, so po mojem res neke vrste žalitev za ženske. Ponavljati tiste 4 stavke celo uro ali več je tudi naporno, a ne?:-) Tv postaje pa si manejo roke in operaterji tudi.Verjemite mi, da teh oddaj bo vedno več! Tvoj miljonarček je bil pa ZAKON!

 64. @jdin, - 8.7.06 | 20:42

  Ne mores verjamet, kaj delajo s folkom :|||. Stefan Raab rullz.

 65. bedpah, - 9.7.06 | 01:07

  mater ste se razpisal

 66. halil, - 9.7.06 | 03:42

  Jonas ,faca si.Ko sem gledal tvoj Video špnon,me je zvijal k prasca od smeha :),mislm mislm kvaaaaaaa :) Jaooooo,ko sem videl tisto “reklamo” za Ex-prdajzer ,me ni hotl popustit,cel mesec mi je delal v glavi he he he he ho ho ho Pa ,ko si bil balerina,jaooooooooooo :Rad berem tale tvoj blog. Baj d mimo,kaj je to WSOP?

  p.s. tale ga mora obveznoo pofafat :)

 67. Janč, - 9.7.06 | 11:28

  …jonas…jebiga pač še ena v verigi nemških zaslužkarskih “oddaj”…če lahko temu rečemo “oddaja” nateg folka da bodo hitr prišli do dnarja z malo sreče…common…

 68. Shyam, - 9.7.06 | 11:57

  Brilijantno. Ampak, ko sem jo prvič in zadnjič videla, je uganka od gledalcev zahtevala, da iz črk V,N,O,Z,A,D,I,E in R sestavijo besedo, ki po njenem mnenju poimenuje žival, ki je danes zelo redka. Khm. Lobotomijo, prosim.

 69. pablo, - 9.7.06 | 12:34

  lol

 70. Babun, - 9.7.06 | 14:09

  Supr tale stran, le širši javnosti premalo znana. Jonas bi mogu dobit oddajo, kjer bi v takem stilu razpravlou o vsem in ničemer.

  Trikotnikv je pa 21:P Pa še nasvet: izklopte zvok pa bejba s tečnim glasom postane gledljiva

 71. kokos, - 9.7.06 | 15:40

  Za povprecnega gledalca je deklica dovolj inteligentna. Ima dovolj lep glas in je lustna. Instant oddaja, instant voditeljica.(kot juha iz vrecke)

 72. Klemen, - 9.7.06 | 19:40

  megafotr: http://www.dobrojutro.net/fronta/fronta_2.gif

  pošljem NOGOMET DA na 6464 in potem?

  Poglej kako na veliko so spodaj napisani pogoji sodelovanja…bedno

 73. Luka, - 10.7.06 | 01:05

  Mnja…tole sranje so mel ze na tv paprika ampak za kanal a si pa nikol ne bi mislu da bojo sli tko nizko.denarja jim od kar so s poptv-jem ne more manjkat. kar se pa tice folka,ki klice lahko sklepam da so vsi umsko prizadeti.Kdo drug bi stal na liniji 20 minut in metal po stotine SIT na minuto zato da bo dobu enga jokerja? Kar se pa kokosi tice je pa ista kot ostale na tv…vazn da je pred kamero to bo njena “odskocna deska”. upam samo da bo bazen brez vode ko ji uspe…

 74. Liza, - 10.7.06 | 13:00

  Zdej je rekla, da je trikotnik geometrijsko TELO s tremi stranicami. ne vem ali se norčuje ali misli resno. :)

 75. [...] Tole sem ujel v soboto in se čudovito navezuje na Jonasov zapis. Koliko kvadratov je na sliki? Koliko kvadratov vidite? [...]

 76. hatch, - 12.7.06 | 14:25

  Tale voditeljica bi potrebovala tudi ponoven obisk osnovne sole.

  V soboto je bila uganka podobna kot tole iskanje trikotnikov… iskali so kvadrate. In folk klice, povedal vse stevilke od 1-9. In potem zacne tale blondinka dajat “hinte”… odgovor je bil 22, izkaze pa se da so pravzaprav iskali in steli pravokotnike in ne kvadrate. “Klicatelj” je seveda to omenil, voditeljica pa hladnokrvno odgovori: “sej to je isto”.

 77. mathjazz, - 12.7.06 | 18:52

  “Trikotnik, simbol slovenske družine” -> LOL

 78. alex, - 16.7.06 | 16:49

  V poplavi hujskaške privoščljivosti komenta(to)rjev tvojega tokratnega izvajanja sem zasledil le en glas razuma, ki te je pozval k zmernosti. Ne glede na to, da sem močan zagovornik svobode govora, mi ob siceršnjem liberalističnem gledanju na to demokratično pravico vsakič, ko v imenu svobode govora berem tovrstno blatenje, na misel pride znana Churchillova misel o primernosti demokracije. Tokrat si se namreč, Jonas, v imenu zabavljaštva in populizma spustil pod raven sprejemljivega komuniciranja. Če že želiš skritizirati kogarkoli in karkoli, ki ti ob tvoji (očitni) narcisoidnosti ne seže do gležnjev, obstajajo tudi boljši načini. Včasih si namreč slovel za zabavljača, duhoviteža, a sedaj se vedno bolj sprašujem, če je bilo to zgolj v časih, ko so ti štose pisali drugi. Tudi sam si bil v svojih TV začetkih dokaj nebogljen, le da si skušal (in imel zaradi formata svoje oddaje možnost) to skriti za lik nekakšnega zajebanta z zamaščenimi lasmi, ki mu »vse dol visi«. Kljub temu, morda pa prav zato, sem si sem ter tja z veseljem ogledal tvoja izvajanja. A zgolj zato, ker si z vlogo voditelja Milijonarja, ki ti je bila tako ali tako pisana na kožo, sicer pa nisi imel kakšnega posebnega vpliva na format oddaje (kakor ga gotovo tudi nima voditeljica Srečne linije), pustil svoj pečat na slovenski TV sceni, še ne pomeni, da so bile tvoje prve oddaje mojstrovine. Če bi bile, bi te verjetno z nagradami zasipavali že pred Milijonarjem. Zanimivo se mi tudi zdi, da se, kolikor vem, nisi še nikoli razpisal o NMK-ju, in to kljub dejstvu, da gre za eno najbolj gledanih (torej si jo moral opaziti), in hkrati tudi najbolj abotnih nanizank v Sloveniji (čeprav tu priznavam, da tudi Srečna linija ni nič boljša). Sklepam, da zato, ker so od režiserja do producentov in večine igralcev vsi tvoji buddyji, in svojih buddyjev človek pač ne vleče po blatu, sploh če ima na voljo toliko drugih kandidatov. In za konec, če ga že želiš imeti v njenih ustih, sem prepričan, da obstajajo tudi veliko manj balkanski načini, da to poveš njej oz. vesoljni slovenski javnosti. P.S. A ja, pa če kdo od obiskovalcev ni pogruntal, gre za mojo friendico, a tudi če temu ne bi bilo tako, bi, kot to očitno pri zgoraj omenjeni stvaritvi (beri: skropucalu) svojih buddyjev stori Jonke, in doslej vselej tudi sem – preklopil kanal.

 79. Jonas, - 16.7.06 | 20:21

  Dragi alex, prav imaš. Moje prve oddaje niso bile pol kurca vredne. Zato pa so me po vseh možnih medijih kritizirali in pljuvali.

  Nič mi ni škodilo. Kar povej punci, bo že potrpela.

  lp

 80. Bruce, - 17.7.06 | 13:37

  Oddajo bi lahko uporabili v bolnišnicah, namesto izpiranja želodca. Pacientu bi samo pokazali kratek insert in zadeva bi bila rešena v trenutku.

 81. pikam, - 19.7.06 | 12:10

  Komur je ta kura HOT, mislim, da je bil to Jim potem je tip iz kmetov in vec kot krave in prasca ni videl. Baba je anoreksicno nagravzna, ko pa odpre gobec pa pokajo sipe!

 82. Andreja, - 28.7.06 | 09:31

  haahahaha Jonas ti si CAR!!!

 83. peter, - 31.7.06 | 01:03

  Ni dvoma, da je oddaja debilna. Samo ni pa debilna zaradi voditeljice. Obnašanje bejbike, bi rekel, je namerno tovrstno. Ne verjamem, da je ravno dotična oddaja poligon, kjer naj bi mufika demonstrirala svoje miselno premoženje. Debilen je pa Ž-jev komentar, tokrat bi prej rekel, da je caR. Mi je pa zanimivo opažanje glede NMK-ja, to skropucalo je pa sploh nekaj najbolj primitivnega, kar lahko človek ustvari.

  btw, kokice ne poznam

 84. Spelca, - 1.8.06 | 13:22

  Se strinjam, da je oddaja debilna do konca in naprej, se bolj pa tisti, ki sms posiljajo na tako pregresno drage stevilke in potem se klicejo. Prva punca, ki je to oddajo vodila je zadevo obvladala (res da je imela vrescec glas) pac tko jo je vodila kot je tako butasto oddajo treba. Ce pa niste opazili, ima oddaja novo voditeljico. G R O Z A tako je glupa, da jo poimenovanje s “kokosjo” zali ves zivalski rod kokosi. Jonas kako se pa tebi zdi?

 85. Eva, - 2.8.06 | 13:57

  Oddaja je res pod podnom! Obe voditeljici sta… (raje ne napišem kaj), tisto s časom oz. uro se mi zdi pa totalno bedno, saj voditeljica najprej ”grozi”, da moramo s klici in SMSji pohiteti, saj so le še 3 minute, ko pa časa zmanjka oz. ko se ura ustavi, pa še kar naprej gobca, naj kličemo, zakaj je torej potrebna ura!? Se pa strinjam s Špelco, da ko voditeljico (katero koli) poimenujemo kokica, žalimo kokoši.

  Mimogrede: pridružujem se mnenju, da je Jonas car!

 86. AndrejN, - 5.8.06 | 10:24

  Zanimiv zapis. Podoben je debati okrog tega a li je Atomik Harmonik pod nivojem. Predvsem se spomnim Predinovega intelektualnega samogovora na televiziji na to temo. Oddaja je seveda pod nivojem. Vendar to ni razlog, da je ljudje ne gledajo in da televizija ne pokasira cca 6 miljončkov na oddajo. Dokler bo mlinček delal denar bo oddaja tukaj. Verjamem, da bi si želeli na papriki boljše produkcije vendar dokler ne bankrotirajo in se pojavi investitor s pravo vizijo se to ne bo zgodilo. Sam verjamem, da se bo to kljub trikotnikom zgodilo pred naslednjim junijem. Pa še ena močna. Oddaja je lastna produkcija in po evropski zakonodaji gre v kvoto evropske produkcije.

 87. catalina_, - 6.8.06 | 22:22

  moj kontinouum je daljsi od tvojega! 8D

 88. Uros, - 6.8.06 | 22:34

  IN TUKAJ DA DA DA,VELIKI MOCNI blog,IN VELIKI INTERNET MOCNEZI,ki pritiskajo preko tipkovnice. a ko vam pove da je stevilo kilogramov 5+x+5=17 ,in rece sredna cifra je x,torej 5×5,pride pametni in rece 585.BRAVO INTELEGENCA,in potem si prav tak debil verjetno drzne sikat tle gor,varno skrit za monitorjem.pride naloga,ko je na sliki 30+ trikotnikov,vsako tele presteje saj
  10+,in oglasajo se ( verjetno prav vi tukaj gor,debili ) odgovori kot so 1,2,5 trikotnikov. najprej sebe poglejte kk neumne odgovore dajete,potem pa pejte na tv pa da vas vidimo kk se bote obnesli,pol pa sikite tu gor.ugasnte tv ce vam kj ne pase,jebeni nubi. glavno je da je cedna,itaq ma zivce,ker men bi se strgalo.da men po 20 min govorjenja rezultata en idiot poklice pa rece napacno,pa js bi mu telefon v buco zabil,debil neumen,ne pa da rece JOJ TO PA NI PRAV.pohvalu bi njeno vztrajnost in voljo,da se sploh ukvarja z tok idijoti ki poklicejo,in da,morda res ni najbolj izbircna z besedami,sj kaj pa naj govori?sj to ja klicejo debil za debilom.in zarad takih mocnezev kot ste vi,ceprav v tem primeru tudi jaz .],gre vse po zlu.jebena favsija,noben ne privosci vec nic dobrega nobenmu,vsi ste mocni,vsi znate obsojat AMPAK BOG NE DAJ DA BI SI KDO DRZNIL OBSOJAT VAS,vase debele riti za ekranom ane!!!!

  rajs se nehite silit pa ne glejte ce vam ni..

  govoril sem °_°

 89. Janez, - 7.8.06 | 18:54

  Čakam naslednjega klicalca !

 90. Brencelj, - 9.8.06 | 18:09

  Na DSF se bejba za vsak pravilen odgovor slece, pa vseen noben ne poklice:)

 91. jola, - 11.8.06 | 15:58

  hej folk sej ne morem verjet teh kritih kr in kr ni konca,oddaja je res bedna sam je pac namenjena za boge ljudi za ljudi ki veliko casa precepijo za tvjem in to je mogoce edina pametna stvar za njih da zasluzjo se neki pred tvjem ce so ze skoz pr tvjem..in voditeljici sta kot ustvarjeni za to oddajo in za njih ˙˙men sta lustni obe ,kako pa vodita oddajo je pa verjetn odvisno tud od reziserjev in kaj drugega sploh ne smeta rect,za evinin komentar bi pa rekla da ni glih fer k je fovs fovsarija grde punce in to je to ,verjetn ne prenese misli da lahko tako lustni dekleti kot sta liza in meri obe blont vodita svojo oddajo in pri tem vsekakor mastno zasluzita..in ti eva ne bos nikoli…

 92. Pesjan, - 15.8.06 | 22:18

  ja take blesave oddaje smo pobral od nemške televizije,ženska si pa dela bruke ni kej..zanimivo kako obirajo prezdolgočasene gledalce, nateg. kdor kliče si je pa sam kriv

 93. Eva, - 16.8.06 | 13:27

  Ja Pesjan, prou maš, samo da nemške televizije več zaslužjo pa se jim bl splača k več zaslužjo k jih je mal več k ns…

 94. LadyTarja, - 25.8.06 | 15:49

  Ne sam da so butaste te babe. Sploh se ne znajo obnašat. Ampak to je Slovenija. Prevec folka, ki zeli medijsko pozornost (butaste babe), folk ki bo zmerj klicou in folk k si bo zmerj zmisljevou take oddaje. V razmislek: Na samo zadnji finalni oddaji BARa so dobl vec dnrja k ga je pa Mario v vseh letih kar zbira za dobrodelne namene. Na bruhanje mi grejo take oddaje.

 95. Denis, - 28.8.06 | 11:50

  Jonas se strinjam s tabo….za pobruhat!!!!…v bistvu punca izgleda kot marioneta ,ki jo vodi popolen začetnik z levo ali pa mogoče desno leseno roko!!!!! KATASTROFA!!! …Pa ne mi rečt da so še za to “delo” plačane?????? BLJAK!!! Pozitiven samo videz…pa še to včasih……..šepa!!!!!!

 96. bunjo, - 9.9.06 | 07:31

  Najprej lep pozdrav iz irske. Jonas ponesrec sm nekaku najdu tvojo stran, zdej se pa ne morm odlept od nje, super je!!! ja kaj naj recem, lahko sam to da sm se nasmejopu do solz ko sem tale clanek. res si faca!!!

 97. demi, - 30.10.06 | 00:50

  Jonas, ti si moj idol :)

 98. Senko, - 14.11.08 | 13:04

  TO JE NAJVEČJI NATEG LJUDI KAR LAHKO NAREDIJO PO TELEVIZIJI !!!!!! MAJO ITAK NEKE SVOJE IGRE, KI NEKATERE SPLOH NISO REŠLJIVE, IN TAKO ZAVAJAJO LJUDI DO PIZDE MATERNE !!! VODITELJCI STA PA TAK KRETENSKI DA GRE NA BRUHANJE ! ____LJUDJE ČE STE PAMETNI, NE KLICAT TJAAA____!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 99. Nordstar, - 14.11.08 | 13:25

  Pišem samo zato, da bom devetindevetidevedeseti. Naslednji pa bo stoti. Jonas mu bo čestital.

 100. ikeman, - 30.12.09 | 14:37

  ej FOLK pa je kdo kaj konkretnega naredu glede tega ? Mislm kake OWCE smo/ste ?

  A vsi se kr vdate, kao ooo RTV ooo Mobite ooo itd.. mislm WTF, pa kaj pol TO JE SLO in ima cca 2M ljudi, nic ne more biti veliko.

  Men gre rec posteno na K***C! Predvsem zato ker okrog mene ves tastar folk ( vkljucno z mojimi :( ) pada ne te gluposti!!!

  Mislm ne morem verjet, kako so nasi penzici naivni.. kot da prejsnjih XX let ne bi ziveli.

  Enostavno JONAS organiziraj peticijo jo podpisemo pa na ZVEZo porosnikov ;) al pa v parlament :D pa dol s takimi bedarijami.

  Zastopim nagradne igre ki te nategujejo, ne zastopim pa da v dobi digit.teh. ko je vsaka sekunda zabelezena, ko imamo tel. zapise, rTV program se ve kdaj je.. itd.. vse se da preveriti!! Koliko klicev na liniji, koliko casa so zadrzevali itd..

  Mislim, to je pa prevec.. ajd. nimam vec cajta za take bedarije..

Na voljo je Markdown za oblikovanje besedila.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !