Tistega lepega popoldneva

Le nekaj nepovezanih misli, sproti:

Format “Nedjeljno popodne” je genialen, še dobro pomnim ko sem leta nazaj na Pop TV lobiral, naj vendar naredijo nekaj podobnega za v nedeljo. Nič izumljati, le najti simpatično voditeljico in zatrpati program s kratkimi, kratkimi prispevki z vseh koncev Slovenije (tu se NLP-jevci mogoče premalo trudijo), dve-tri kratke risanke, kratke vesti (predvsem športne) vsako uro, predvsem pa dosti smeha (skeči, skrita kamera, odlomki iz svetovnih tv uspešnic á la Benny Hill)… Ko so se končno zganili, so šli in res naredili nedeljsko oddajo. Le da so za voditeljico postavili Sašo Einsiedler (pridevnik “simpatična” k njej ne gre zraven, pa da ga jebeš, je enako smešno, kot “simpatični Jonas”), namesto Helene Lovše ali Anje Tomažin (hm, le kaj je bilo potem z njo, popovci, a kdo ve? Se spomnim, da vam je bila preslaba na Gajbi TV in ste se je raje znebili, vam je kaj žal, bwuahahahahahahaha!!!…). Takšna oddaja potrebuje prijetno voditeljico, ki zna kramljati, Einsiedlerica pa to nikoli ni bila. Njene kvalitete (jih ni malo, poje, pleše, lepo govori, zgleda kot je treba…) pa gotovo niso “prijetnost” in “kramljanje”, no vsaj na pamet mi ne padejo prve. Scenografija je bila ogabna (OGABNA!!!), sedelo se je na nekakšnih pručkah v obliki zvezde, ozadje je bila naluknjana stena (zadaj pa luč, da je svetila čez luknjice, o, genijalnost genijalna, wow, glej, zvezdno nebo, to bodo ljudje doma požirali z očmi …). Prispevkov pa bolj malo, so raje povabili koga v studio, malo plejbeka, pogovorček in je urca mimo, evo nam programa. Nobene skrite kamere, nobenih prispevkov o prepirljivih sosedih iz Žužemberka, nobene vsebine. Zato je bilo pa sponzorjev en kup. Jasno, oddaja je šla kmalu v maloro.

Ni Anje Tomažin?… Kaj pa je tisto tam, kar naj bi jo nadomeščalo? Dajte tisto ven, prazno je. Luštno, sproščeno, a prazno.

Bizovičar bo imeniten, ko se bo nehal truditi biti imeniten. Vsako sekundo je na preži, kje bo kaj hecnega ušpičil, rekel, namignil, insinuiral, presenetil. Vsi vemo, da iz fanta še bo nekaj, da bi le bilo čimprej. Naj raje čimveč bere, si ogleda čimveč starih (svetovnih) teve arhivov, naj opazuje druge voditelje, naj si razširi besedni zaklad, na še malo študira in kam gre, pa bo polna vreča že sama stala pokonci in se ne bo treba truditi, da bi bil zanimiv. Lado, zanimiv si, nehaj se matrat! Odjebi ta smešni imidž, čas je za moško frizuro, dobre čevlje in simpl obleko. Rebolj je padel na istem izpitu. Jaz? Been there, done that.

Jermanovi prispevki so seveda odlični, saj to zagotavlja že sam format. Na sestankih Brez zapor sem vsak teden prosil, naj mi najdejo koga, ki bi počel ravno to, hodil s kamero po terenu in poročal o prepirih med sosedi. Iz tega ni bilo nič, navadili so se pač, da za svojo oddajo skrbim sam. V tem primeru mi ni uspelo (oblikovati kreativno uredništvo oddaje)in mi je še danes žal. Marjan, če bereš, si lahko dovolim nasvet? Skregance je treba šuntat, ne pa jih zabijat! Ne smeš jim niti namigniti, da ima pa morda sosed prav! Ne, jaz bi se raje delal butastega in se s sogovornikom v vsem strinjal. Kimaj!!! Kimaj, za boga, strinjaj se, da se bolj strinjati ne da!!! Vmes vzklikaj “Saj to ne more biti res”, “Kaj takega!”, “Meni bi se na vašem mestu zmešalo…”, “Gospa, občudujem vašo vztrajnost v tej bitki za češnjevo vejo, ki raste čez vaš plot, jaz bi že zdavnaj odnehal…” Bolj kot se boš strinjal, večje neumnosti bodo govorili! (Seveda je pri tem nujno paziti na pravo mero, da ne boš pajac. Delaj se neumnega, ne smešnega!) Če ti ni tečno, daj, Marjan, prosim, poskusi vsaj enkrat…

Tistih lutk ne štekam. Vot iz the finta?

Opa, Anja je še vedno around, kuha. Ej, to sem hotel omeniti že lansko leto, koji kurac je treba Anji pred kamerami kuhat? Halo? Sej vem, da znaš (kuhati, o kuhanju pripovedovati pa žal ne), ampak bi raje, da počne to kdo drug. Odkrito, naj počne to kak dedec! Poiščite že enkrat novega Ivačiča! Jebeš politično korektnost, ljubim kuharice, ampak za imidž tv voditeljice pa to nekako ni zadetek v črno. A si prva dama slovenske teve ali je še zmeraj Miša Molk? No? Pamet v roke!

Atomik Špela: ne moreš verjet, da stoji pokonci, noter je po moje votlo. Zakaj nekdo pred kamero ne potrka, da vidimo, če zadoni… Prascu, kakršen sem, je seveda to neskončno seksi. Zvil bi se v klobčič med tiste joške in sesal palec. (Resno, a si predstavljate, kakšna evropska zvezda bi lahko bil ta geštel, če bi imel kaj talenta in pameti). BTW, nisem na Predinovi strani, ki se je nekaj čez Atomike pritoževal. Meni se zdijo nepogrešljivi na naši sceni. In Brizga se mi ne zdi nič primitivna, o fuku se poje že tisočletja, če se tega ni bal Ray Charles (Mess Around) se tudi Predinu ni treba. Štiklc pa sede in se ga ne da pozabit.

Lorella. Kaj ni nikomur prišlo na pamet, da bi Tomažinovo nadomestila ona namesto tega novega ženskega talenta s Paprike (ponižno se opravičujem, ne vem imena)? Lorella zna, govori kot navita, se ji nikoli ne zatakne, zgleda kot dama, kamera jo ima rada, kaj bi še radi. Mater vam televizijsko, vzemite ji že tisto modo in ji dajte zaboga kaj resnega za delat. Ne, saj se hecam, naj moda ostane, nikoli ni dolgčas, a nujno ji je treba dati še kakšno zadolžitev. (Mi je pa jasno, da Anja najbrž dobiva ošpice ob tej ideji.)

Playback (na splošno, ne samo v NLP). Leta 1976 je bil okej. Leta 2006 je pa to navadna kraja tv naročnine. Lenobe lene preklete zagamane, pri Polesu zmorejo, vam se pa ne da. Pljunem na tako estrado (ni vedno problem na televiziji, v večini se živega špila branijo prav naši zvezdniki in zvezdnice, pička jim materina amaterska netalentirana bleferska, najraje bi se vsak večer drenjali pred kamerami kadar je kakšna prireditev in dajali izjave, v glavnem o tem, kako se oni lotevajo glasbe drgač kot drugi, “… Ja, na tem cedeju sem hotla poskusit nekaj novega, bla, bla, bla”. Zapri gobec in raje pičko pokaži, če že ne znaš niti pet niti plesat.

Nina Ivanič razlaga o razliki med goloto na filmu in goloto v gledališču. Zabavno. Razvila je celo teorijo in jo tudi utemeljila. Rad jo imam, a sem se vseeno režal. Namreč, bi bilo manj blond, če bi razmišljala o razliki med vlogami, kot pa razliki med mediji. No, bom še razmislil, navsezadje se še izkaže da ima ženska prav… Jaz recimo ne prenesem golote na radiju…

Opa! Polona in Gušti v živo! Vzamem večino povedanega v zvezi s playbackom nazaj!!! Bravo (če me niso nategnili z vso tisto fršterkerijo)! Mario, zdaj pomenljivo gledam predvsem v tvojo smer…

Tudi iz tanove voditeljice bo nekoč še nekaj, naj ji moje sitnarjenje ne vzame veselja. Nekoč.

Aljoša Rebolj! Lupus ex fabula! Ko sta z Ladom sedela skupaj, se mi je za trenutek zazdelo, da vidim dvojno. Pizda sem žleht. O fotkah se pogovarjajo, njegove so mi vedno všeč.

Josipa Lisac, legenda. Žal, spet ista zgodba. Se je eni Josipi Lisac res treba toliko trudit z glej-me-kok-sem-kljub-letom-še-huda imidžem in tistimi čarovniškimi pokrivali? Zakaj, oh, zakaj mižim in jo raje le posluščam, veščo, kar na jok mi gre, če jo gledam. Vseeno, vsaka čast, takega glasu nima svet…

Picture 6

Naša Majda je bolje vedela.

Žrebci. Še vedno odveč, še vedno del scenografije. K vsebini ne prispevajo NIČ, niso ne simpatični, ne elokventni, ne brihtni, ne zanimivi, ne smešni, ne zabavni, ne lepi, ne pomembni. So še vedno nekakšen nebulozen gimmick, ki pride prav le na Viktorjih, ko se je treba delati važnega in “narest sceno”. Grow up (vem kaj govorim, še enkrat, been there, done that). Bojan Krajnc, stoprocentno sem ziher, da bereš tole (vem, nekdo te je privočljivo pocukal za rokav, pridi gledat kako te Jonas zajebava): Why, why, oh why? Proti njihovi znebitvi najbrž obstaja samo en razlog: ker je Jonas tako rekel, e, zdaj pa ne bomo!

Ko na koncu pregledam tale zapis, je jasno: Vsebine imajo kar nekaj, kup zanimivih gostov, kljub mojem pizdakanju pravzaprav malo kiksov. Sem za, tole je ena boljših oddaj na Slo TV.

-Jonas

P.S. Pol ure kasneje so na Kanalu A v neki novi déja vu oddaji (Nedeljski E+) v studiu soočili Toneta Vogrinca in Luko Špika. Od te katastrofe si še nisem opomogel. Namesto da bi Vogrinca pripravili da bi požrl tisto bebavo izjavo “naj si izbere drug šport”, je Tona pometel z vsemi in jim zaprl gobec, ker voditelj ni imel pojma o zadevi in bil posledično popolnoma brez protiargumentov. Ni se pametno igrati Trenja, če nimaš niti približno take ekipe. Oddaja je bila menda prvič, zato naj se malo utečejo, preden se jih lotim po točkah. Je pa že na prvi pogled popolnoma jasno: Dragi Pop TV, brez denarja ni muzike. Oziroma, ni prav, da je muzika samo pri vas doma, namesto na ekranih. Kaj še niste dovolj zaslužili? Dajte, prosim, kaj denarja še v program, ne pa v Bar…

P.P.S. Začuda sem nekako zamudil nastop Da Phenomena, menda sta šopala v živo in to dobro. Argh.

 • Share/Bookmark

Mnenja

 1. Louro, - 17.9.06 | 17:54

  A komentarja na novo Demonik-Harmonik pridobitev pa ne bo? :) Sicer jo je pa res en malvec v visino pa mal mn v sirino (pa v pljuca, hihi).

 2. Corleone, - 17.9.06 | 18:34

  Glede Ladota se vsekakor strinjam…včas je že prov dolgocajt, ker hoče po vsej sili bit smešen… Playback – jamrajo da so premal plačajo na tv pa nemorjo v živo pet… Žrebci pa itak zgodba zase. Aja pa glede tiste oddaje na POPu…res je bla tužna:) Kak pa je kaj glede tvoje vrnitve na kir tv? Zadnjič sem zasledil…kak mesec nazaj da se na RTV zanimajo za tebe da so pogovori v teku:) Spet blabla? A je kaj na tem? Maš še željo vodit?

 3. keskopesko, - 17.9.06 | 18:35

  Ma se mi zdi, da si kar zadel. Občutke imam tudi jaz podobne ob gledanju oddaje, s kakšnim detaljem pa se tudi ne bi strinjal.

  Dejmo kuhalnico moškemu ;)

 4. gledalka, - 17.9.06 | 18:44

  ‘ta nova’ me majčkeno spominja na Danico Simšič v tistih svojih tv-dnevnik časih – podobna barva glasu. Svetla brezizraznost, ni žmohta… tip Bernarde Žarn, voditeljice žrebanja igre na srečo, nekje 20 minut prenosa v enem kosu, žal, zaenkrat. Aljoša in obetavni Lado… Sindrom fantov moje generacije. S prikupno skuštranimi kratkohlačneži greš lahko samo na kavico, žurat, ’spat’, nikakor pa ‘čakat do poroke’ ;) Kje so ta pravi dedci, ostali nekje v 80-ih ko sem bila itak še premlada zanje? Phenomena dobro žgeta… Glas pa še povežbajta do srede!

 5. vladka, - 17.9.06 | 18:54

  In kaj tocno imas v mislih, kaj naj bi Lado bral?

 6. jonas, - 17.9.06 | 19:04

  Karkoli, kar še ni.

 7. Shkarpyan, - 17.9.06 | 19:09

  Jaz sem po daljšem času danes spet gledal in moram rečt, da jih je res treba pohvalit, dejansko boljše oddaje ni. Meni najbolj sede to sproščeno pogovarjanje in zajebavanje, kako rad bi končno videl kakšno tako fuzbalsko oddajo – udobni kavči, le en do dva človeka iz stroke, drugo pa kibici in kakšna znana osebnost… Pa seveda en pameten voditelj…

 8. Andraz, - 17.9.06 | 19:12

  eh oddaja pocasi propada. Vcasih je bilo se zanimivo, prvo leto ali 2, potem je slo na dol… Zdaj bi mogel pop ali akanal narest neki kar bi povozilo tole in prevzel gledanost v nedeljskih popoldnevih, sam kaj k bo spet tv voditelj zamaskiran k da je vsak dan pust ali halloween. mogoce je boljse da ostanemo brez takih oddaj in imamo nedeljsko popoldne mir, si pogledamo (posebaj ob tako dezevnih dneh) kaksen film, sitcom ali celo kaksen dokumentarec.

 9. taam, - 17.9.06 | 19:41

  televizija poneumlja in nas oguli za se tiste malo spomina, ki ga premoremo (znanstveno dokazano). get out.na travo, v skornje in po luzah! jao, kako bi bila sele pozabljiva in neumna,ce bi gledala ta bull shit od programa.

 10. sunshine, - 17.9.06 | 20:19

  Hehe, tvoja kritiziranja bi lahko brala kar vsak dan, saj se praviloma ob njih prav pošteno narežim. Se še spominjam dneva, ko sem brala o viktorjih in skoraj popljuvala monitor z dobro staro Bianca belo kavo. Predvsem me je nazabaval del o Ladu. Ker je hudičevo resničen. ;)

 11. bowie, - 17.9.06 | 20:47

  kakorkoli, …lahko se kritizira TLP v nedogled, kar je tudi prav. Tudi meni osebno je oddaja zanic. Ampak po pravici povedano je trenutno ena najboljsih oddaj kar jih Slovenija premore. Ze samo kritiziranje (pozitivno ali negativno) oddaje pomeni, da oddaja obstaja, da ima duso, kar je tezko rect za ostale oddaje. In tudi tako dosega oddaja svoj namen… totalna brezveznost pac ni niti za omenjat …namen oddaje pa je predvsem da se jo gleda, ..in kot vidim jo gledajo vsi. pred to oddajo sploh ne vem kaj se je predvajalo v nedeljo popoldne

 12. Bedpah, - 17.9.06 | 21:30

  bizovičar misli da je izumo televizor… huh kaj televizor najmanj mobitel pa penicilin, glede na to kak se špana

 13. 69star, - 17.9.06 | 21:43

  Včeraj popoldan sem bil v podobni zablodi, kot ste danes vsi vi komentatorji, z Jonasom na čelu. Proti večeru sem na daljincu levo zgoraj našel rdeč gumb. Kot lepo piše na njem, mat’r ma ta gumb POWER.

  Toplo priporočam, program je bil danes mnogo boljši.

 14. Ales, - 17.9.06 | 21:47

  Men je oddaja kar vsec, ena boljsih, ampak se po vecini strinjam s tabo. Sicer je ze nekaj casa ne spremljam vec, danes sem ujel tisto v kuhinji. No ja… :)

 15. diko, - 17.9.06 | 21:48

  jonas,jonas… ti si pa pravi tv manijak.cele dneve za televizijo in premlevaš kaj je fajn in kaj v pizdi.intimno ti čestitam!pa pazi, ne glrj se u špegu, ker maš že verjetno čist kvadratasto betico

 16. Žiga, - 17.9.06 | 21:57

  Fulll offtopic ( se ze vnaprej opravicujem, ampak pod pripadajocim postom me nebi jebu 5 % ) Jonas upam d mi lahk odgovoris ampak ko sm vidu da mas na iPodu PacMana sm si ga na vsak nacin jz tud zazeleu mam pa vlek problem ( upam d ne ) nimam iPoda ampak mam iRiver ( H320 ). Ce je izvedljivo bi te prosu za kak napotek…?! -Hvala

 17. leteči norc, - 17.9.06 | 22:15

  Jonas… ti cele dneve na netu preživiš? pa ceu svoj čas pišeš v blog? čemu? maš kak zaslužek od tega al kaj, da kr vsak stuff gor dajš :)

 18. koci, - 17.9.06 | 22:15

  To se pa popolnoma strinjam, predusem glede Jermana (Marjan, Nedeljsko oko). Vcasih se mi zdi pravi pajac in zgleda kot da dela budalo iz samega sebe. Namesto da bi pripravil ljudi do tega da bi govorili se vecje neumnosti kot jih pa ze, pa on sprasuje neke popolnoma brezvezne in neumestne stvari, tako da se vcasih se cloveku katerega ima pred mikrofonom zdi, da je budala pravzaprav Jerman. No mogoce pa so njegove izjave posledica predolgega slonenja ob sanku v Bangladeshu (pajz na kolodvorski) pred snemanjem. P.S.: Je res glupa tale Spela od Atomikov, sam recte karkoli, JOSKE SO PA CISTA DESETKA.

 19. markopigac, - 17.9.06 | 23:31

  “Stari” lepo si to napisal!

 20. anja, - 17.9.06 | 23:54

  Ej, koci, a si že kdaj slišal za silikonske vsadke? No, te joške, ki so tebi čista desestka, TO SO. Torej, jih ima lahko vsaka in niso plod narave ali česa podobnega, pridobljenega s trudom, torej kot take, nevredne komentiranja.

 21. jonas, - 18.9.06 | 00:01

  In če bi imela naravne, bi bili potem vredni pohvale? Ker je dekle imelo genetski zegen?

 22. ivan, - 18.9.06 | 00:51

  Se 100% strinjam glede Ladota. Tip je naravni talent in eden redkih tv-voditeljev (od trenutno aktivnih pravzaprav edini), ki lahko stresa fore na ekranu in so dejansko smešne. Vsebine res še nekaj manjka, a če to popravi in ga napuh ne poje, ga bomo še dolgo gledali.

 23. Rok, - 18.9.06 | 01:34

  Hmm, ni mi najbolj jasno, zakaj so ukinili skrito kamero. Tut ce Kek raje gunca afne pri politiki kot pri skriti kameri, bi lahko nasli koga drugega, saj to konec koncev ni neka za*ebana obrt. Tisto kuhanje mi je totalno odvec, vse skupaj predolgo traja, pa itak ni sans, da bi se jaz tega nekoc lotil…druge gledat, kako se mastijo, mi pa nikoli ni bil prevelik uzitek.

  Godler zna bit kr zanimiv vcasih, ampak vseeno mislim, da bi ga morali kako drugace zaposliti. Najveckrat njegovo odkrivanje plagiatov izpade (v najboljsem primeru) na pol smesno na pol pa wtf!?!

  Lado je navadno daje dokaj komicne pripombe, ampak rabi nekoga poleg sebe, ki vodi oddajo. Upam, da bo Anji cim prej odtekla voda.

  Sicer si pa z veseljem pogledam Jermana in glasbeni dvoboj, ce niso gosti kaksni preveliki luzerji potegnjeni iz naftalina. Uff, pa kaksne dobre modne revije, sploh kopalk in spodnjega perila.

  Glede Bizovicarja bi pripomnil se to, da se precej amatersko obnasa pri tistem zadnjem delu oddaje, ko pridejo trije povabljenci(danes Ivanic&co) in se kokr razvija sproscena debata. Gostje so navadno zanimivi, teme in pogovori pa ne dosezejo mojih pricakovanj, preveckrat izpade vse skupaj kot neko zaslisevanje gosta o nekem brezveznem detajlu iz gostovega zivljenja. No ja, sej na splosno je TLP kr nekak svetla izjema rtvjeve produkcije, bolj me skrbi, kako se bo spet mucil humor pri Hir barju. Sej Saso je legenda, samo…pustmo se presenetit.

 24. lucky, - 18.9.06 | 01:47

  Ja, prof. Godler je enkraten- in takrat, ko zadeva izpade “wtf?”, takrat je ponavadi najboljša- he he…

  Sicer pa sta po mojem mnenju (bila) Bradavičar in Anja kar idealen voditeljski par in sta se lepo dopolnjevala.

  Format oddaje pa je tudi o.k.

 25. Boštjan, - 18.9.06 | 03:09

  Moje mnenje je, da POP TV nujno rabi eno zabavno oddajo, kot je bila Brez zapor. Ampak brez dobrega voditelja, bo še tako dobra oddaja – slaba. Jonas, spravi se nazaj za kamere, prosim! Škoda te je…

 26. CrazyBaldhead, - 18.9.06 | 06:33

  Oh, samo Lorelle ne, PROSIM, NE!!!

 27. oriks, - 18.9.06 | 07:11

  Zadnje case se mi na splosno dozdeva, da televizija kar nekako ne more vec zabavat, razen takrat ko “zabava” zaradi kiksov, cudnih oddaj, gostov in se bolj cudnih voditeljev (“Kdo bo poklical za tistih borih 10.000 + joker nagrado?!”). Ce bi si zazelel zabavo, bi si vsekakor pogledal kak dober film (tudi tukaj nase TV zadnje case ne ponujajo kaj dosti), se pravi, da moram v videoteko in izbirat med videnim in ze videnim…Matr, dejmo malo investirat v filmsko izobrazevanje, ne pa da skozi gledamo ene in iste filme (wooooow, najavljamo SUPER PREMIERE…ki ste jih lahko videli ze nekaj let nazaj, ampak tega verjetno niti opazili ne boste)…hmm…ok, malce sem zasel…Ko bi vsaj oddaje, ki jih vsi tako radi gledamo, bile dovolj kvalitetne, da bi clovek vedel, kam gre tisti dnar. Kar se pa Marija tice, pa lahko recem zgolj to, da me cudi, da se ljudje se niso navelicali. Sem pa vsekakor za to, da se tisti njegov naglavni mikrofon poimenuje po njem (MarioMic). Jonas, hvala za svezino v tej spletni sivini! ;) LP

 28. ameli, - 18.9.06 | 09:56

  naj si razširi besedni zaklad – TOČNO TO!!!!!, in naj si sname s svoje buče to frizuro, ker je RES OUT OF ORDER!!! Pa, kaj danes res več ne moreš videt zdravih, MOŠKIH, konkretnih voditeljev!?!?!?! Kako se obnaša!!!! Toliko, da ne nosi v vsaki oddaji majice: I’m KUL! Bah! Res, načeloma se zelo prizanesljiva z ljudmi, ampak ti naši voditelji….pa res se hecajo z nami – gledalci. Lado naj ne bere preveč Mens Helathov in naj mu dajo novo vizažistko, ker to je too much!

  Tisti ženšče je ja, “nežno, nevidno”….pa sej, kot iglo v senu lahko iščemo tapravega voditelja, ki poleg “dobre obleke”, pove ša kaj pametnih povedi…tu pa ni šlifa, je samo narejena, pocukrana kvazi sproščenost!

  In ko se spomnim Miše…..nazadnje…hvala vanzemaljskim silam, da sem mlada in me še ni kap zadela….bože se sačuvaj!

  Pa zakaj si, če že tako slepo sledijo modi, ti naši voditelji, še malo ne vzamejo zgleda pri voditeljih preko naših meja….in da je SAMO ENA tovrstna oddaja na naših programih…kaj se ne da še kaj več ustvarit!?! Naši južni kolegi so v vodenju originalni in kar poka po šivih od njihove sproščenosti + seveda tekočega, normalnega govora, pa Italijani in Španci…ahh, samo mi ga fixamo in to vedno in povsod.

  Jonas…če si dal nekoč predlog za takšno oddajo kot je današnji TLP (ki, verjamem, ne pokriva polovico tvojih zamisli), zakaj jim ne predlagaš, da bi se vsedel TI na stolček namesto mladega, brhkega, polnega upov – Ladota!?!?!

 29. ameli, - 18.9.06 | 09:59

  Hja, še to…res, res, ta Josipa….gre preko vseh meja…sicer je pač za mnoge legenda, ampak osebno mi nikoli ni bila blizu…to, kar pa je počela na TLP-ju pa je bilo že prav smešno, absurdno. Vihrala je z rokami naokoli, se pačla…pa sej ni prišla na brvi Houte Couture!!!!! In njen glas…..adijo, pamet. Res je pretiravala – nič prijetno za uho. In Rebolj toliko, da ji ni šel na kolena….ccc.

 30. missnymphee, - 18.9.06 | 10:26

  Josipa je legenda. In zakaj zavraga bi karkoli spreminjala če to pač je ona?! Isuse kakšne ideje imate nekateri…

 31. metod, - 18.9.06 | 11:34

  Žrebce treba ukint. Bebci

 32. mojcas, - 18.9.06 | 11:34

  Ne bi se ravno strinjala s tistimi, ki pravite, da oddaja propada, samo…mislim, da se je letošnja sezona zelo medlo začela…Anja res manjka in rada bi videla junakinjo, ki jo bo uspela nadomestiti. Mislim, da je na naši celotni sceni ni. Prosim ne Anje spravit še stran od štedilnika, ker potem bo pa res nastala ena ogromna praznina. Sam ne mi pa potem nekih začetnic tja silit, mam pa rajš veliko praznino potem. Lado žal deluje res kot nekdo, ki je bil ravno zapuščen in bi se zato najraje skril in izjokal, ampak bi pa rad naredil vtis kao ‘’sej je vse cool, nič je ne pogrešam”…frizura je pa tle čist postranska stvar. Ma dej Jonas, kake frizure si ti včasih mel, pa te je folk vseeno bulil non-stop. Glede Špele od Atomikov pa…lahko ima ne-vem kake joške, sam ko reče, da ne ve kdo poje Jailhouse Rock, pa zame nima več kaj delat v muski. Bog ne daj, da ji kdo pove, da je to tut film, bo reva čist zmedena. Ne sorry, zame je glasbenik tisti, ki je musko kdaj tudi preposlušal (pa ne mislim s temfoxyteens ali beepop), drugače si le poskakujoča in piskajoča vreča z baloni. Sej punce so čist luštne, sam…naj drugič raje Pavec govori, al pa Frajtoni, sej ma jezik, a ne?

 33. LadyTarja, - 18.9.06 | 11:47

  Lado je en navaden pozer. Enkrat sm mela en biznis z njim in je tip v zivo lih tak fake kot na televiziji. Nevem zakaj se ne more normalno obnasat, ker bi biu lahko se clo faca. Ksno foro bi sm pa ke vrgu, ne pa da skoz igra enga kretencka. “Tamala” mu ne bo kos. Z Anjo sta vzpostavla en tak resno – šaljiv odnos. Plus, minus v enem smislu. Zj je pa ta smrklca prsla in ne bo to funkcioniral. Zakaj niso dal eno tapravo babo, no? Tut men je najprej prsla na misu Lorella, ampak mislm, da uziva v modi in je odlicna v tem kar dela, tkoda je kr uredu, da je tm ostala (ceprou nevem kuga so ji tistga kretena zravn nabil). Pa najbrž morjo najdt eno blond, da je kao kontrast. Sam lahko bi dal eno babo! Eno k se zna držat pokonc in ne puklast pa k jo ma kamera rada. Ena žensko, ne pa punco. Drgač sm pa lih uzadno razmišlala kuko j enacionalka povozila popTV. Poles, Galunič pa TLP vs. Trenja, Preverjeno pa Zmago Batina. Neprimerljivo. Ce navrzemo se BAR se mi hitro v zelodcu obrne.

 34. Lady, - 18.9.06 | 11:48

  Lado je en navaden pozer. Enkrat sm mela en biznis z njim in je tip v zivo lih tak fake kot na televiziji. Nevem zakaj se ne more normalno obnasat, ker bi biu lahko se clo faca. Ksno foro bi sm pa ke vrgu, ne pa da skoz igra enga kretencka. “Tamala” mu ne bo kos. Z Anjo sta vzpostavla en tak resno – šaljiv odnos. Plus, minus v enem smislu. Zj je pa ta smrklca prsla in ne bo to funkcioniral. Zakaj niso dal eno tapravo babo, no? Tut men je najprej prsla na misu Lorella, ampak mislm, da uziva v modi in je odlicna v tem kar dela, tkoda je kr uredu, da je tm ostala (ceprou nevem kuga so ji tistga kretena zravn nabil). Pa najbrž morjo najdt eno blond, da je kao kontrast. Sam lahko bi dal eno babo! Eno k se zna držat pokonc in ne puklast pa k jo ma kamera rada. Ena žensko, ne pa punco. Drgač sm pa lih uzadno razmišlala kuko j enacionalka povozila popTV. Poles, Galunič pa TLP vs. Trenja, Preverjeno pa Zmago Batina. Neprimerljivo. Ce navrzemo se BAR se mi hitro v zelodcu obrne.

 35. mojcas, - 18.9.06 | 12:00

  Lady, se čist strinjam z zadnjim delom tvojega posta. Pop ima nek zelo zanimiv koncept pri delanju zabavnih oddaj – zmeram jim rata da kiksnejo. Ma dej Zmago Batina – sorry, to je pa podcenjevanje gledalcev, zakaj Bojan to dela mi tut ni čist jasn. O Baru pa res raj ne bi, ne morem verjet, da so šli v drug del. Preprosto slaboumno. TLP je definitivno najboljše kar naše tv frekvence premorejo. Zato konstruktivna kritika ni nikoli odveč:)

 36. teoo, - 18.9.06 | 12:44

  Dobri voditelji so tisti, ki rastejo skupaj s svojo oddajo in delajo v karieri logične ter dobro premišljene korake proti večjemu formatu.

  Če pa na ulci najdeš nekoga, ki lušno zgleda, ter je gobčen v približno pravilni slovenščini in ga posadiš na voditeljski stolček prime time oddaje, pa si en velik gambler.

 37. Corleone, - 18.9.06 | 14:39

  Sem glih gledal ponovitev….ta nova voditeljica res ni primerna ja. Neveš a res vodi al je bolj kot tiha gostja. Upa ne kaj sama rect, ce pa ze pa tak ni ne pametno ne smesno. …čeb Ladotu KATARINO čAS zravn dal za vodit bi blo verjento drugac:) Drgac pa Oriana al pa kaj takega tud neb blo slabo. Aja pa da nebote skos da je Bizovicar tahujs car…men se zdi naprimer Poles velik bols. Bolj naraven, bolj smesen,….

 38. markopigac, - 18.9.06 | 14:46

  se oddaja ne imenuje TLP?

 39. jonas, - 18.9.06 | 14:52

  Ha, sploh nisem opazil… že popravljam… tnx.

 40. urška, - 18.9.06 | 15:14

  eh jonas, jonas… kako pol, z leti premo sorazmerno raste hitra zadovoljitev, pohrustaš vsako muho, ki ti prileti na krožnik? anja tomažin, lorella, andie macdowell etc… lado v tem kurniku kar spretno vali svoja jajca (dodatno še za bojana, ki jih sploh nima). in tebi tako ljubi žrebci so kar dobrodošla neverbalna komunikacija. pa ti, se lahko pohvališ z moško frizuro, dobrimi čevlji in simpl obleko? sicer pa, odlično zažiga tvoj avto, resno, me pelješ v portorož na kofet? častim.

 41. cat, - 18.9.06 | 16:53

  hej hej! Se čist strinjam s tabo, da Anja nima glih kej velik v kuhinji iskat. Moj predlog; Matevž Šalehar (hamo) v tedniku Več odlično piše kuharske recepte, poleg tega bi znal tut super izvedit vse to pred kamero. Prepričana sem, da tisočkrat boljše kot skrajno otročje kuhanje Primoža Dolničarja (peteršilček,paradajzek,pšanček,puranček,vegetka,poprček).. Matevža v kuhno!!!! :D

  pozdravčič

 42. Matej, - 18.9.06 | 17:11

  Kakšen krožnik? Vsak, ki plačuje TV naročnino ima pravico pogledat sem ter tja kaj delajo z njegovim denarjem, bi rekel. In, seveda, ima tudi pravico izraziti svoje mnenje, bi rekel.

 43. gušti, - 18.9.06 | 17:25

  jonas nismo te nategnil s tisto feršterkarijo

 44. jonas, - 18.9.06 | 17:28

  Se mi je zdelo. Odličen nastop (saj zato sem pa sumil), čestitke! Povej Poloni (še enkrat), da sem fan.

  lp

 45. urška, - 18.9.06 | 17:41

  heh, matej, kako sladko zeleno si usekal mimo…

  P. S. veš zakaj so v osemdesetih nehali proizvajat žele imenovan lizi lizi happy happy? škodoval je.

 46. Matej, - 18.9.06 | 17:49

  urška: Potemtakem ti ne plačuješ naročnine? “lizi lizi happy happy” žele? Nikoli slišal. Si prepričana, da ni samo v tvoji glavi?

 47. mica, - 18.9.06 | 19:37

  bog je ustvaril nedeljsko popoldne zato, da gre človek na svež zrak: peš, na kolo, lovit dež, skakat po lužah, v hribe, pešačit ob obali, rolkat…karkoli. Bizovičar se obnaša kot nastopač. Mogoče sem prestara za njegove fore, vendar me z njimi odbija. Mogoče se v Lj. vsi obnašajo na tak način, pojma nimam, pri nas , na kmetih, deluje smešno. Skratka..če se ob nedeljah kdo nima kam dat, lahko pride na gobe ali pa pomagat pri pobiranju jabolk. mica

 48. bojsn, - 18.9.06 | 21:09

  ce je bil lado vcasih “simpaticno zatezen” je zdaj samo se zatezeno zatezen

  frizura je pa kretenska

 49. anja, - 18.9.06 | 21:23

  Jonas, hvaljenje silikonskih jošk, je prav enako, kot nastop na playback, ki ga ti tako obsojaš. Kakorkoli že, oboje je “fake”. In če je pri joškah dekle imelo genski zegen, kaj je potem narobe, če je pri playbacku nekod dobro odpiral usta, se je vživel in “nategnil” veliko število gledalcev, ki so mislili, da je vse skupaj v živo. V vsakme primeru gre na “nateg”, če pa gledamo iz drugega zornega kota, pa je eno lepo na pogled, drugo za uho, oboje pa je na lahko pridobljena pozornost gledalcev, ki si jo mogoče nekdo drug, ki resnično nekaj naredi, zna, se trudi, bolj zasluži.

 50. koci, - 18.9.06 | 22:16

  Ej anja, glede na to da tok kritiziras tiste joske in si tok “naravna” lahk sklepamo samo to da mas zlo majhne joske in se tolazis s tem da so naravne, obenem pa trpis ker ti noben ne rece: ej anja, dobre joske mas. Primerjava s playbackom je pa taka: lepse je pogledat eno k ma lepe silikonske joske, k pa enga k playback poje in dobr usta odpira (no vsaj z moske strani gledano je tako).

 51. anja, - 18.9.06 | 22:18

  Ne, koci, motiš se. Moje so med večjimi, so pa naravne, to pa res. In zelo lepe na pogled. Sicer se nerada hvalim, ampak to mi ponavadi povejo drugi.

 52. koci, - 18.9.06 | 22:22

  Ce je pa tko anja pa je zadn cajt da gres na TLP u 5 minut slave pokazat te svoje lepe joske. Mogoce ti uspe, ratas slavna spelca le z naravnimi joski. (Mogoce pa imas ti genetski zegen?).

 53. voyager, - 18.9.06 | 22:38

  Oddaje TLP še nikoli nisem gledal od začetka do konca, je pa Anja Tomažin res lepa.

  Zato ne čudi, da se Lado Bizovičar trudi biti “odštekan”; to je edini način, da ga ob njej sploh opazim(o).

  Lep večer.

 54. mojcas, - 18.9.06 | 22:58

  A dej no koci…zeham-big-tajm…vsaka ženska, ki ji niso všeč silikonski joški je kr zafrustrirana al kaj? Da pa je nekaterim vrhunec dneva gledanje jošk po tv pa ni dokaz zafrustriranosti? Mogoče bi blo treba res ugasnit tv in it mal v akcijo;)

 55. mojcas, - 18.9.06 | 23:08

  ufff se lahko zgodi, da se tako poleniš, da nikol več ne ustaneš…to pa zna bit nerodno;) sicer pa…kakor komu paše:)

 56. mojcas, - 18.9.06 | 23:22

  Res ne vem zakaj bi bla zuni, če je vse-kar-si-želim tuki notr z mano, pa ne to TV:) in je velik boljš kot po TV, ti garantiram.

 57. urška, - 18.9.06 | 23:41

  ej folk, sicer res, da sem po nekajčasovnem prebiranju tvojega bloga jonas prvič kakšno zinla, samo ej: a niso mnenja namenjena komentarjem zapisov, ne pa revanšam folka med sabo? a? niso za to klepetalnice? sem pomislila, ko sem hotla mateju odgovorit. no, kakorkoli: cefur, pet točk zate, me nasmejiš ;) pa škoda ž, k me nočeš peljat na kofet :( lp

 58. cefur, - 18.9.06 | 23:58

  kr ajpi so mi banal :(

 59. dare, - 19.9.06 | 01:07

  big up, jonas

 60. LadyTarja, - 19.9.06 | 01:51

  Anja Tomažin nej kr ostane kot kuharca (dolgo tko al tko ne bo, ker ma že pošteno napet trebuh). SIcer je res da ne loči med limono pa limeto ter olivnim in bučnim oljem.. ampak mi je blo pa všeč, ko so postavl sodobno žensko za štedilnik in s tem pokazal da tud za sodobno žensko ni nobena sramota da kuha. Vse te zafnane babe so nardile en mit o tem da kuhat ni kul. Pa da gospodinska dela niso za sodobno žensko. Ta raje skrbi za svojo kariero, porjavel ten(upam da bojo raziskave pokazale da solarij skoduje zdravju) in spreminjanje svoje zunanjosti (povečava jošk, natezanje ličnic,..) . Lepo te prosm, a ni lepo svojemu dragemu skuhat kaj resnično gurmanskega. AL pa navaadno govejo župo! Ko gre Anja rodit, se javim za njen “nadomestek” ;)

 61. andraz, - 19.9.06 | 10:27

  Odaja mozaicnega znacaja, kot je TLP, je kot taka precej simpl zadevscina, saj je bistveno lazje malo govort o ogromno stvareh kot pa veliko govort o malo stvareh. In se imeti smisel. Šef g. Kranjc obvlada mozaicne oddaje, to je jasno in RTV lahko malikuje njegovo pisarno. Se strinjam, if aint broken, dont fix it, ampak malce bi se pa dalo napredovat no.

  TLPja ne gledam vec predvsem zato, ker sem med vikendom okupiran z drugimi zadevami. Priznam, ce bi lezal na kavcu doma, bi gledal. In vmes non stop šaltal, saj tezko prebavljam posiljeno pozo Bizovičarja, čeprav se mu periodicno posreci kaksen fajn stos izpeljat.

  Predvsem pa bi pristavil loncek pri negodovanju cez play back. Ko ne gledam TLP mi je vedno zal samo zaradi “live” izvedb ponavadi dobrih glasbenikov. Se vsaj delu pofl folka, ki v nedeljo to gleda, predstavi, kaj kvalitetnega so slovenski glasbeniki sposobni sproducirat.

 62. Janez, - 19.9.06 | 12:14

  Novi voditeljici je ime Taja Zucca-to(Buča-to).

 63. pepa, - 19.9.06 | 13:48

  Živijo. Trenutno nimam časa globlje analizirati tvojo oceno oddaje (enkrat si bom vzel čas). Samo na kratko: Bizovičar je že zdaj boljši voditelj kot si bil ti kadarkoli. Predvsem me je motilo to, da nikoli nisi imel izvirnih idej (le spomni se svoje TV zgodovine – same kopije kopij!). S tem ne želim povedati, da si bil full slab, le odličen nisi bil nikoli (na tvojo srečo pa je 99% slovenskih voditeljev zares slabših od tebe).

  LP

 64. negazirani, - 19.9.06 | 15:41

  jaz bi se vprašal zakaj bi si voditelj širil obzorja? oddaja je ‘zabavne’ narave in je njegov ‘intelekt’ verjetno že sedaj na previsoki ravni za ciljno publiko.

 65. Janja, - 19.9.06 | 16:43

  Že dolgo nisem prebrala nečesa tako resničnega, po vrhu pa sem se še od srca nasmejala. Bravo!

 66. IRENCA, - 19.9.06 | 17:20

  STE FAVŠ VSEMU SKUPAJ SAMI SEBE POGLEJTE, PREJ PRED SVOJIM PRAGOM POMETITE POL PA V TLP JTE!!!!! FAVŠARIJA JE IN BO LJUBOSUMJE NA LADOTA PA ŠE VEČJE ……………………………………. A NE MORTE BT TAKI KOT ON NE AL PA TK SAMI TAKI STE MU FAVŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 67. espelia, - 19.9.06 | 17:27

  lej me, ne vem kaj mi tolk prste na enter vleče,vedno pošljem še preden ta obvezne zadeve spišem, madoniš spletne preverzarije ne dajo mira, ma dokler gre za splet in ne spletke je ql. Men osebno se zdi prav pohvalno, da se je kuharije lotila Anja, ker ji gre zadeva dobr od rok, pa še, roko na srce- sita sem že oddaj, v katerih svoje kuharske sposobnosti prepotencirajo tipi- alo, ven iz kuhinje, pa snemat prispevke o pospravljanju rajš..Kar se tiče Ladota, nekoč zlo všečen, dans pa… no ja kakšen Cif pa sesalc v roke, pa bi si zagotovo pridobil nazaj plus točke. Ostala oddaja… mal preveč se že ponavljajo scene, kej svežine ne bi škodval.. Pa Jonas, kej tebe v stilu Brez zap/vor tud resnično pogrešamo. lep pozdrav*

 68. jaško, - 19.9.06 | 17:32

  men je pri tlp še najbolj fajn to, da lahko tv kadarkol ugasnem in kasneje prižgem, pa se še vedno nekaj dogaja.

 69. Ronie, - 19.9.06 | 17:35

  Jonas daš tvojo številko ? :)

 70. brko, - 19.9.06 | 18:11

  Jonas ti si znan nacionalno, jst lokalno, si stabilen, jst kreativen, imas ideje, imam vizijo, ce to zdruzmo so drugi, aDIJO! ;)

 71. Ana, - 19.9.06 | 19:01

  Ne bom niti preveč komentirala tvojih pripomb glede TLP, ker se v večini zadev sploh ne strinjam s tabo. Me je pa najbolj zmotila tvoja kritika Bizovičarja, ki je, roko na srce, veliiiko boljši voditelj, kot si ti bil kadarkoli. Fant je celo večji ego od tebe, načitan pa je ravno dovolj, da izpade kredibilen cinik. Se pa strinjam, da se zadnje čase malo preveč trudi biti smešen. Bi rekla, da ga ta format oddaje utesnjuje, ker ima veliko več potenciala, kot ga pa sploh lahko pokaže v TLP-ju. LP

 72. stesh, - 19.9.06 | 19:44

  Če bi pršu Jonas nazaj na TV, bi sigurno pometu z vso konkurenco. Tako da Lado zihr ni bolši od Jonasa.

 73. Corleone, - 19.9.06 | 20:08

  Te, ko pišete, da je Lado največji car pa Jonas, da je bil zanič…kok ste stare? 10, 15, mogoče 18let? Vidle kdaj kako njegovo oddajo? Idite mal posnetkov pogledat od Jonasa…ma se zihr 10krat najmanj bolj nasmejiš od ene 2-3minutne fore, ko pa v enem mescu TLPja.

 74. Corleone, - 19.9.06 | 20:10

  Car na RTV je pa trenutno HRIBAR. A si upa kdo drug na RTV iz svojga šefa vsako drugo oddajo norca delat? Ne, ker nima jajc.

 75. Boštjan, - 19.9.06 | 20:55

  Osebno se povsem strinjam z Corleone-om. Ne bit smešni s primerjavami Jonas in Lado. Lado se še uči, je mlad in pripombe da je že zdaj boljši kot Jonas so povsem neumestne. Jonas je legenda in stari maček TV ekranov, ljudje so ga oboževali, ko je vodil oddaje, raiting je imel odličen in še zdaj se spomnim, ko je vodil oddajo Brez zavor (takrat sem bil še v srednji šoli), se nas je pol internata zbralo pred TVjem in smo gledali… To so bili časi in to je bil voditelj. Bravo Jonas

 76. Corleone, - 19.9.06 | 21:15

  Pa še neki….ko govorite Jonaso, da ga naj neha šimfat…a ga je kje šimfal? Pač sam rek je da je dober voditelj da brez teh bedarij pa afnanja bo pa še boljši. Zgleda eni če je mal daljši text polovice sploh preberete ne sam letite pisat da bote cimprej kaj lahko povedli.

 77. strictom, - 19.9.06 | 23:40

  A se še komu zdi, da sta Anja in Lado skregana?

  Nekam pogosto lajata v drug drugega in se grdo gledata :)

 78. carpensky, - 20.9.06 | 12:11

  Končno sem se spet ornk narežal, mater boga, to mi deli to, hvala-polepšal dan!!!

 79. Matevž Šalehar, - 20.9.06 | 13:39

  Dragi Jonas Spominjam se dni, ko sem z bendom Babewatch, ki ga seveda ni več, gostoval v tvoji oddaji. Ravno takrat ste iz xy razloga ukinili igranje v živo. Ni nas preveč zmotilo, dogovorili smo se na svojo roko.Pripeljali svojega tonca, mu navrgli tristo in neki takratnih mark in ga šponali v živo. Sound je bil sicer porazen in kolega Dominik Kozarič, ki je bil tistega dne izlil svoj playback z vsemi tristo štrajhi in saksofoni vred, je zvenel tisočkrat bolje in gledalci so bili zmedeni (beri, folk v večini nima pojma). Še enkrat bi se odločil enako. Rock’n'roll se igra live!!!

  Gre za Tlp, Nlp, in igranje bandov. Tkole je bilo. Beer belly so žgali v živo, Gušti in Polona, prav si imel, žgali v živo, Da Phenomena, žgali v živo, Josipa Lisac je prav tako žgala v živo. Ne vidim tistega, česar ti nisi slišal. Atomik Harmonik so prav zares kazali svoje joške na playback,to pa je tudi vse. V oddaji smo prisotni ljudje, ki želimo da bi stvari funkcionirale tako kot je treba, torej Live. Prav prijazno te pozdravljam Matevž Šalehar glasbeni urednik

 80. jonas, - 20.9.06 | 14:04

  Očitno sva na isti valovni dolžini, odlično! Zelo sem zadovoljen, da nekdo šteka tam na nacionalki (se opravičujem, a dejstvo je, da takih ni bilo nikoli prav dosti tam), in da se to tudi vidi na ekranih. Še enkrat, TLP je ena boljših oddaj pri vas. Vsa moja kritika je dobronamerna, čeprav je ostra. Bolje, da drug drugega razjezimo, kot da smo tiho. Se vsaj razmišlja.

  lp

 81. metod, - 20.9.06 | 14:34

  Boštjan, še bolj zabaven je bil v Videošponu…

 82. Ronie, - 20.9.06 | 15:17

  Meni sta tako Lado kot Jonas všeč, glede smeha pa mislim da je bilo pri Jonasu bolje..

 83. Tinytimy, - 20.9.06 | 15:22

  Ko sm u pondelk vidu, da je blog updejtan, se mi lih ni lubl brat, ker je blo mau velik. Sm dons k sm vidu št. komentarjev 79, sm pa reku.. Spet dviguje prah :D, se bo zihr splačal prebrat roman. :P

  Kaj naj rečem.. bombe smeha in zabave ;)

 84. markopigac, - 20.9.06 | 15:25

  se strinjam z vec ali manj celim zapisom, ceprav mislim, da je josipa lisac pac josipa lisac, in ostaja taksna kot je. petje na playback? hja.. pravi muzicar tega ne pocne.

 85. Jim, - 20.9.06 | 17:28

  Jonas, v blogerskih sferah padajo neke kritike nate… Prebereš lahko tukaj

  http://www.ednevnik.si/entry.php?w=RazbOjniK&e_id=10734

 86. vasija, - 20.9.06 | 17:31

  http://www.ednevnik.si/?u=razbojnik <- kaj reces na to?;) leps neb mogu napisat a ne?:D

 87. jonas, - 20.9.06 | 19:13

  Neumnost.

  SiOL-ovega portala Blogos nisem odprl jaz niti nimam nikakršnega vpliva na njihovo uredniško politiko (glej disclaimer na Rozini. SiOL-ovcem sem sicer svetoval, naj se odpovejo reklamam, pa so se, razumljivo, odločili po svoje. Ponavljam: nikakršnega vpliva nimam na kakršno koli SiOL-ovo odločitev.

  Jaz samo pišem svoj blog in ga bom še vnaprej pisal. Piscu tistih neumnosti pa svetujem opravičilo, če že ne zaradi mirnega spanca (obrekovanje je kaznivo), pa vsaj iz vljudnosti.

  lp

 88. Ronie, - 20.9.06 | 19:31

  jonas meni si zdiš glede zabave veliko boljši od lada, ti si itak car :)

 89. Ronie, - 20.9.06 | 19:51

  Jonas kako se da priti do tvojega emaila oz bilo kaj samo da lahko osebno s tabo kontaktiram? Ker me nekaj zanima..

 90. jonas, - 20.9.06 | 19:53

  Takole: Jonasov email.

 91. Ronie, - 20.9.06 | 20:03

  Nekaj sem ti napisal..

 92. Ronie, - 20.9.06 | 20:05

  če me boš sploh opazo :)

  Lp, Žiga

 93. Martin, - 20.9.06 | 21:05

  Jaz sem še od tistih cajtov, ko smo Jonasa v Zasavju lovil na refleks od špegla, da smo sploh imel signal. Se hecam. Ampak stari, če misliš, da se bo kdo opravičil, raje srkni nekaj po lastni želji. Tako splahneš tisto, kar je modernim elektroslovencem ta trenutek najbolj všeč: z butastim psevdonimom (nickname) popljuvati kako znano osebo. To je ful mega špon. Ok, zadost.

  Da pa nacionalka dela že nekaj let (krepko preveč) ene in iste napake, je pa zares od sile. TLP bi lahko bila odlična oddaja. Če je pred ekran na gospodov dan zvlekla na kavč toliko ljudi, bi pa kakšno mišico več lahko nategnili.

 94. Martin, - 20.9.06 | 21:28

  Me pa še nekaj zanima: katera je tista “simpatična”? Najdem jih takoj deset za v ring, ampak za radosti… se ne spomnim. Sem tečen?

 95. bojsn, - 20.9.06 | 22:34

  hehe jonas si mal prevec tozb dobil pa si zacel blefirati na veliko? jaz ti tega sicer ne zamerim, ampak dejstvo je, da si se prodal. ce je to zate obrekovanje, je obrekovanje tudi to, da ti pises, da so tisto neumnosti.

 96. Corleone, - 21.9.06 | 00:22

  A se ti pa nezdi možno, da je Jonas zato pristal na ponudbo SIOLa, ker pač zastonj nobeden nemore počet stvari v življenju. Potem takem si se ti če slučajno hodiš v službo tudi prodal, ker te plačujejo. Mogoče je to neke vrste Jonasova služba? Si mogoče pomislo na to? Verjetno ne…

 97. bojsn, - 21.9.06 | 09:13

  ja hodim v sluzbo in ja prodajam svoje usluge. sem rekel, da me ne moti, ampak da to ne spremeni dejstva, da se je prodal. zanimivo, da jonas kljub pozivom nekaterih bralcev ni pisnil o cenzuri betandwina. mislis, da to ni povezano? jonas rad pise o gamblanju in o internetu, cenzura internetnega gamblanja ga pa ne zanima? slucajnost? po moje da ne.

 98. Ronie, - 21.9.06 | 13:51
 99. pjeb, - 21.9.06 | 14:07

  Dobro..Lado se trudi bit smešen, saj se bo naveličal….samo kako pa se obnaša Rebolj, je pa že tragedija….model misli, da je svet njegov, da je največji car, da vse ve….. ma ja saj je uspešen, samo tako vzvišeno pa se ni potrebno obnašati….

 100. kate, - 21.9.06 | 14:47

  Jah zares obupna odločitev odgovornih, da so našli tako Anjino zamenjavo. Obup! Po mojem mnenju bi morala biti nova voditeljica pravo vizualno in karakterno nasprotje Tomažinovi. Morda bolj energična, rdeče ali črnolasa, ki bi sicer imela niti v rokah. Konec koncev jih nekdo mora imeti in ta vloga reees ne pripada Ladu. On je “veliki zabavljač”, ki bi resnično potreboval še kakšno veliko življenjsko izkušnjo! Pa malo manj egocentričnosti nikakor ne bi škodilo! Jooooj, prejoooj pa bi bilo, da bi vlogo sovoditeljice prevzela Lorella s svojo italijansko slovenščino in obupnim zavijanjem. Uff! Sicer pa je TLP res ena boljših oddaj! (Upam, da ne bo treba izreči BILA…v primeru, da ne bodo zamenjali voditeljice) Aja samo še mnenje o sosedskih kregarijah. Sama pač prestavim, ko se predvaja ta prispevek. Pa organsko ne prenesem tistega butastega tipa, ki ga upodablja Aljoša Ternovšek! Obvezen preklop!

 101. Tarja, - 21.9.06 | 15:00

  Jonas, dons se mi je sanjal o teb. A mi boš zaračunal?

 102. jonas, - 21.9.06 | 15:02

  Če boš sanje prodala, bom. Jasno. ;)

 103. mojcas, - 21.9.06 | 21:45

  Jaz se čist strinjam s tabo kate. Predlagala bi Kranjcu, da ne išče nove Anje, ker je ne bo našel, da pa namesto Anje vsako oddajo da drugo že znano ali pa tudi mal starejšo tv voditeljico ali pa kako drugo faco za Ladotovo sovoditeljico ali voditelja. A ne bi blo zanimivo, da bi enkrat gostoval nekdo iz TV Dnevnika ali Odmevov (Bobovnik ali Rakuša npr.), pa Mario, pa Poles, pa Miša Molk, pa Časova (to bi blo Ladotu všeč:), Hribar, Urša Jerkič (al kako se že piše), Slon in Sadež..ma sej bi se najdl folka…mal drugač bi blo.

 104. Mexi, - 22.9.06 | 12:58

  zakaj bi to človk sploh bral? prvič tu in nikoli več

 105. W, - 22.9.06 | 18:08

  Zdaj še, naslednjič naj bo Lupus IN fabula. :)

 106. Ronie, - 22.9.06 | 20:19

  Jonas meni pa se nikol ne sanja o tebi cudno ne? :D:D

 107. rawbitch, - 24.9.06 | 21:09

  bravo!!! ….v obdobju leta in pol sem gledal v ekran mogoče 3 dni od tega malo manj kot tri dni filme.

 108. leila, - 25.9.06 | 09:17

  To je super oddaja, po mojem ena boljših na RTV. Všeč mi je, da so rubrike zelo pestre, tako za vsakogar nekaj. Pred tremi tedni sem si oddajo celo v živo ogledala in bila navdušena res. Niti malo ni bilo dolgčas. Lado je car, una nova voditeljica pa tudi ni napačna, saj se je bomo navadili. Kate, se strinjam s tabo. Tudi jaz ne prenesem tipa, ki ga igra Aljoša Ternovšek, ima zelo zateženo vlogo in smotane fore, pač taka je vloga. Ampak drugače pa je Aljoša full dober igralec (gospod Jonas, a ni bil nekoč v eni predstavi celo vaš soigralec?) in poleg tega je full simpatičen. (brez brkov in lasulje, seveda :)))) ) Tako da škoda, da mu niso dali kakšne bolj simpatične vloge (kot recimo tista na letošnji Emi, tam je bil tok dober!)

  Sorry za mal offtopic-a, se opravičujem g. Jonas, da sem delala promocijo konkurenci. (hecam se, ne me resno jemat. :)))) )

  Lp

 109. leila, - 25.9.06 | 10:01

  Aja, ko sem bla jaz na oddaji, so vsi peli v živo.(Kreslin, Siddharta, Big Foot Mama, Neisha, Leelojamais, Sausages) Samo to so sami dobri glasbeniki, za katere bi bilo čudno, če ne bi peli v živo. Sploh pa majo svoje bende.

 110. Hoki, - 25.9.06 | 11:28

  Nekateri udeleženci so definitivno prebral zapis na temo NLP (Kranjc). Lado bolši, žrebci še vedno nimajo smisla in ga vstrajno hočjo imet, novinka je še vedno paprika…

 111. majk, - 25.9.06 | 14:35

  jonas ti si car. Tole je boljš kot vsaka oddaja na tv…..

 112. Slovenka, - 26.9.06 | 01:19

  Hahaha. Tip, ki je hodil z misico in še s parimi trapami,se pritožuje čez prazne punce in hoče dame. JAO Glede na to, da tako rad analizira ta bohpomagej, ima rad to oddajo. pameten človek že po petih sekundah ve, da je oddaja žalost.

 113. KarEn, - 26.9.06 | 12:47

  kva spa ti brihten, pa nej blo tak videt. pa,pa

 114. kr ena, - 26.9.06 | 14:32

  Prav rada bi videla vse tiste, ki najbolj kritizirate voditeljico, kako bi oddajo izpeljali vi. Lado ni simpl človek, je precej zatežen in ob njem, če nisi do neba samozavesten, lahko hitro popušiš. je pa res, da taki tipi, kot so on, daleč od tega, da bi bili samozavestni. Imamo voditelje, ki prej posnifajo mal, al pa si kakega prižgejo, da so boljši in bolj nakulirani…Za Tajo vem, da ni poskusila ničesar od obojega. Res je, da bi morala malo več od sebe dat, če ne zaradi drugega preprosto zato, da malo sesuje Ladov ego, ki si ga preveč bilda na nekredibilne načine. Samo, da pa je bila tako zanič, kot pišete nekateri, …lepo vas prosim. Pokažite vi, kaj znate, he he. Precej nekreativne kritike imate tukaj. Čas je, da malo poskrbite za svoj razvoj. Z vsem spoštovanjem do čisto vsakega izmed vas.

  Lep dan.

 115. tines, - 27.9.06 | 14:42

  jonas: “Jaz recimo ne prenesem golote na radiju…”

  Potem ne poslušaš (gledaš) tegale možakarja: http://www.howardstern.com/

 116. ameli, - 29.9.06 | 01:11

  ah….na naših Tv showih se vsi preveč trudijo….biti trendovski – kot v zunanji podobi, kot v telesni govorici, kakor v besednjaku in vsebini….sam smo res daleč nekje za Karpati. Rezultat pa je ravno nasprotn, en sam KIČ.

  glede na večino komentarjev in podpori Anji T., sem trenutno črna ovca :) – oba sta mi za v kakšn drug tip oddaje….Lado pa predvsem v kakšno mladinsko, al pa jutranjo v soboto za osnovnošolce – tedaj lahko “seka” svoje in ima razkoračene noge z visečimi vezalkami ter napol odkritim obrazom…

  no, seveda, zakaj bi se pritoževali, zakaj smo fauš! – jaooo, sej gledalci smejo samo tako: “šuti i gledaj”.

 117. roccky, - 2.10.06 | 11:52

  jonas glede na to da mas vlko idej glede tvja in oddaj, si kdaj razmisljal o svoji tv

 118. Igor, - 3.10.06 | 03:08

  Zelo dobro in realno napisano:D. Glede Ladota mas popolnoma prav.Zanimiv je kot oseba in ne kot njegova zunanjost. Na njej ni nic zanimivega in inovativnega. Cas je, da malo odraste, drugace pa je zlo super voditelj, ki pa zna na trenutke biti dost zatezen in posiljen. Slovenija rabi eno tako oddajo kot je bla Brez za(v)por. Tud videošpom ke bil legendarna oddaja, ki pa je danasnja mladina v vecini na zalost ni imela moznosti gledat in jih veliko ni niti slisalo zanjo. Seveda je za tako oddajo pomemben tud ustrezen voditelj, ki pa jih v nasi drzavi kronicno primankuje…

 119. Glavonja, - 3.10.06 | 18:58

  Pa Jonas, ti se pustiš sprovocirat! Naj bo Anja za pultom lejga, naj bo vsaj dober vzor slovenskim ženam-loh ste super, sam kuhat bo treba znat!hahah…ej Jonas, a mislš da nisi že mal prestar za vse to sranje?!

 120. ameli, - 5.10.06 | 19:55

  eh, kaj bo star… super dedec je (s to brado me je spomnil sicer na isto potezo Toma Hanksa:)…spomnim se, kako sma s kolegico na balkonu (na drugi strani maš hiško, a ne, J) zvečer šepetale o njem (ne vem, če še živiš tam – Brdo), kako ostaja enak :) in da bi moral spet kako svojo oddajo ustvarit. Letom in duši primerno, predvsem duši, ja :D

 121. trunchy, - 11.10.06 | 14:40

  Jonas!

  men se zdi da ti ne mal ampak ful pretiravaš, glede na tvoje stanje bi se lahko mal zamislu nad sabo. glede na tvojo starost se obnašaš kot 5 letni otrok…ubistvu, še vsak otrok se lepše vede kot ti, vsaj pred kamero če že ne drugače.kar se tiče ANJE K. TOMAŽIN me zanima kok bi ti znou narest, najbolš da se primerjaš z galuničam, pa še to bi vrjetn on zmagu…TAJA- vsak začetek je težak…ti pa prčakuješ da bo že 1. oddajo genialna? ti kot voditelj bi pa mogu vedt kako se to gre! ne vem pa zakaj omenjaš LADOV imiđ k je čist kul pa vsaj hud za pogledat, dej a si se ti že kdaj pogledu v špegu..vrjetn ne an!!!mene bi blo sram!!! zgleda da si dost preveč samozavestn da se upaš takšn pokazat pred kamero.. no bom še jst rekla (JONAS OGABEN SI!)

 122. ceh, - 13.10.06 | 11:52

  trunchy tvoje sporocilo sele reflektira odraslost… ce bi neumnost bolela, bi ti tulila od bolecine hehe

 123. Ruth *, - 13.10.06 | 22:28

  Pa ti si fuknjen. Majke mi. Kaki skeči so se mi odvijali v glavi med branjem. Isusa ti boga.

 124. polona, - 15.10.06 | 23:25

  Silikon vs playback,

  izvrstna primerjava. S playbackom (neko) atomicno bitje postane muzikalicno, s silikonom pa (neko) muzikalicno bitje postane atomicno.

  Ce je playback medijski zlocin (ker nam gre za konzumiranje neizkrivljene ter nepopravljene realnosti), potem so silikonski joski medijski zlocin (ker nam gre za konzumiranje neizkrivljene ter nepopravljene realnosti). Ampak saj ze vrabci na vejah civkajo, da medijem ne gre verjeti. Ce hocemo direktno zivljenje, gremo lahko na ulico. Televizor se v nemscini imenuje (kako prikladno) fern-seher (videc-od-dalec), lahko bi se mu reklo tudi fern-hörer (slusalec-od-dalec). Okej, lingvisticna zastranitev, se opravicujem. (Kako ze gre tisto, Jonas? Ne verjamemo v cenzuro, verjamemo v popravke? Skoda ker ne znam horizontalne crte potegnit cez stavek, naj me nekdo nauci.)

  Konec koncev … ce punca zrtvuje svoje zdravje, si zasluzi pozornost. Ni pa nenavadno, da se ob te reci obregnemo zenske. Konkurenca je postala huda, moski pa (p)ostajajo fetisisti. Hvala Predinu, ki se (javno in zasebno) slini nad naravnimi orgazmi ter (javno in zasebno) bije boj proti temu, da se turbofolk proglasa za nacionalno kulturo. Vzgoja je trdovratna rec; zahteva prave (smrdljive, neatomske, muzikalicne) dedce, menda celo dedce z nesilikonskim (a vsekakor tudi z anti-playback) okusom.

 125. Alma, - 30.10.06 | 01:05

  Pejdap je fantastičen komad, takisto mi je všeč video, ki ste ga za dotično pesem naredili. Keep it up. ;)

 126. nina, - 3.11.06 | 18:14

  hej!!!! vaša odaja je zlo fajna saj vas spremjam vsako nedeljo popoldne in vas pozdravljam

 127. [...] In je Matjaž Romih tisti, ki me lahko pripravi, da prižgem tisto nedeljsko oddajo z Bizovičarjem (vse v zvezi s to oddajo in njim je že povedano v Jonasovem komentarju (http://jonas.blog.siol.net/2006/09/17/nekega-lepega-popoldneva/), ni kaj dodati…) in poslušam izvedbo njegovega komada in si reče: Pa, človek, je to možno?! … [...]

 128. lado, - 3.2.08 | 12:59

  kva dogaja

 129. lado, - 3.2.08 | 13:03

  kva dogaja?

 130. nina osenar, - 3.2.08 | 13:05

  nč pa pr teb? a greš dons na povorko na ptuj k jas grem pa loh bi šla skupi?!

 131. lado, - 3.2.08 | 13:06

  ok pridm jas k bo konc povorke po tebe u lj

 132. nina, - 3.2.08 | 13:08

  oky! pol se vidma!

 133. lado, - 3.2.08 | 13:09

  itak!

 134. neobvezno obvezen, - 7.7.10 | 17:16

  ja hudo- totalno se strinjam, za VSEM! ja, se zmeraj si mi vsec :) sala mala.. Zdaj, ko berem po 3-4 letih ta zapis (sem iskal na temo Majde) ugotavljam, da je se vse isto..ce ne slabse! Lado, kakor je simpaticen je tudi odvec, sploh ni smesen, zal. Blontne so se zmeraj blont, nobenih vsebin nima noben. Sicer ze skoraj 1 leto ne gledam slovenske TV (placujem pa obe / rtvslo in kabelsko…jjm), rzen dnevnika, odmevom, studiositija. Mario se kar naprej bluzi s starimi mamami…skratka bruh program – imate :) (me ni tam, ha!).

  In res je skoda, da tebe ni vec! Najbrz edini normalen. Ne smem prevec hvalit, mas najbrz ego ze tako visok :) Je pa res. lp

Na voljo je Markdown za oblikovanje besedila.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !