Oglaševanje

Oprostite za zamudo, ukvarjal sem se s poslom. Z vprašanjem, kako se preživljati s tistim, kar rad počneš (saj tu je bistvo sreče, ni)? No, jaz rad pišem in snemam neumnosti in se grem medije. Da bi se dalo od bloga nekoč jesti, sem zavohal že na začetku in potem debela tri leta čakal na pravo priložnost in se izogibal odločnemu skoku v biznis, vmes je domačo blagajno rešil Milijonar, počasi pa bo treba razmišljati o prihodnosti. Zaenkrat, noge sem namočil previdno, tole je dosedanji poslovni izkupiček:

 1. Vikorji v Jani – honorar izplačan post festum,

 2. SiOL Blogos – mesečni dohodek,1

 3. Fotografije v Direktu – nenačrtovan posel, hvala Bojan!,

 4. Ericsson K800i – izročeno v trajni test,

 5. Microsoft Windows Vista – izročeno v trajno last.

Čas je za korak naprej.

A tradicionalno spletno oglaševanje mi ne diši. Google Ads, Amazon, poskusil sem, natega! Za tistih nekaj izplačanih fickov v bistvu oglašujem Google in Amazon, ne pa konkretnega prodajalca ali knjigo! Na vsakem guglasu za, recimo ženske modrce, je na vrhu vedno tudi googlov znak! Ker smo se tovrstnih oglasov navadili le ošvrkniti z očmi, nam v zavesti ne ostanejo modrci, ampak Google! To je Googlov oglas! Modrci, avtomobili, počitnice, nima veze, prvi vtis, ki sede v zavest je vselej in najprej tale: “To je Googlov oglas!” Ni blema, a premalo plačajo, hvala lepa!

Banerji? Hm, mogoče. Nikakor ne maram tistih, ki kakorkoli migajo, na svojem blogu jih nočem in bi zaračunal. Pa četudi ne migajo, težko jih je vklopiti v srajčko, dizajn bloga. Pa na klike tudi nočem zaračunavati, raje bi se zmenil za fiksno vsoto na mesec, tega se pa firme po mojih izkušnjah branijo, vsi bi raje na klik.2 Pa povsod so že, blogerjev je veliko, praznega prostora za reklame tudi, blogerska konkurenca je huda. No, če ima kdo željo, naj piše, je čas, da se kaj zmenimo.

Kaj pa prikrito oglaševanje? Hm, sem za, dokler je odkrito!3 Če želi kdo predstaviti kakšen gadžet na mojem blogu, takole se zmenimo zaenkrat: šenkajte mi ga, pa ga predstavim, a imam dva pogoja! Prvi je, da v zapisu vedno opozorim, da je bil gadžet šenkan, drugi pa, da ne garantiram hvale! Če mi ne bo všeč, si pridržim pravico, da ga tudi poščijem pred kamero, če se zazdi scanja vreden, ok? Sorči, eno tveganje pač mora bit. Če imate muda, send them in!, na sceni so neodvisne recenzije zmeraj dobrodošle …

Kaj pa kreativno oglaševanje? Hm, no, tu bi se pa dalo kaj pobezati, zanimivo področje … A kaj, ko me je spet prehitel Luka Koper4 z akcijo za Vest:

Luka Koper: Kot dojenček

Nič ne de, v ognju imam še eno železo … Več o tem prihodnjič!

-Jonas

P.S. Iz razumljivih razlogov je priloženi video z naslovom “Kot dojenček” izvzet iz običajnega pravnega aranžmana na tem blogu. Izrecno in izjemoma ga je DOVOLJENO razpošiljati, razmnoževati in vključevati na poljubne spletne strani! Kar!

 1. SiOL od lasnke jeseni plačuje skromno mesečno naročnino za modro pasico na vrhu bloga in integracijo v njihov Blogos.
 2. Jaz pa ne, ker me kliki ne brigajo. Briga me moj blog in kaj je na njem.
 3. V nasprotju s popularnim prepričanjem od Canona ali Appla nikoli nisem dobil niti ficka, čeprav sem že skušal prepričati obe firmi, naj kaj prispevata, saj so si lahko prste lizali ob mojem prostodušem navdušenju nad nekaterimi njihovimi izdelki. No, slednji so vsaj toliko pametni, da mi najnovejše gedžete (za katere itaq vedo, da jih bom kupil) potisnejo v roke prvi dan, ko pridejo v Slovenijo. Z iPhonom ne bo nič drugače, takoj ko mi ga prinesejo, gre na blog, jebi ga …
 4. Mimogrede me je še poprosil, naj omenim, da išče sponzorja za nov paparazzovski fotoaparat, se kdo javi? Pri Canonu so ga nespametno odjebali, pa zdaj snema z neko sposojeno kamero …
 • Share/Bookmark

Mnenja

 1. irenca, - 27.5.07 | 13:40

  :)

 2. Rok, - 27.5.07 | 13:46

  prvic v zivljenju me je prijelo, da bi pre*ukal jonasa in mu ukradel lezisce

 3. Becca, - 27.5.07 | 13:47

  Kje si pa tko fajn joške najdu? =) joke… Tole se je pa Luka dobr spomnu..ma kr domišlijo!

  Dobr, mejbi kej najdem kšn gadžet pa se kej zmenmo!

  LP

 4. Rok, - 27.5.07 | 13:48

  aja, lol, sele po desetem ogledu sem postekal, kako pr 00:31 Jonas zaigra na niplstruno

 5. rojc, - 27.5.07 | 13:53

  Kaj ko bi si porihtau neko določeno število pik ob strani, denimo 500×2000 al kok je placa ob stran (jst ga mam ogromno) in se lotiš pixle po 0.1€ na pixel prodajat? Folk bo zihr pokupu, enmu u ameriki je na ta način ratal 1000×1000 prodat po 1$ na pixel in zdaj lepo živi…

 6. matakokoyama, - 27.5.07 | 13:57

  Hehe, to so joški od K.L !!

 7. Z, - 27.5.07 | 14:15

  ROFLMAO :))))

 8. 5mile, - 27.5.07 | 14:30

  Appla bi moral špukat glede na to, da ti nobenega ne podarijo, s tvojim “reklamiranjem” pa verjami (najbrž tudi sam dobro veš) v Sloveniji dobivajo veliko privržencev. Torej Apple Slovenija, dajte mu kakšen produkt zastonj in nehajte izkoriščati njegovega ljubiteljstva! ;)

 9. Tomaz, - 27.5.07 | 14:53

  Ha ha ha :) kera se ti je pustila da si se valjal in čečkal po njenih joškah :)

  No glede G-adsov in drugih PPC pa imaš malce zgrešen pogled. Meni kar pridno pošiljajo čeke ;) (tuki ne mislim mojga bloga, ampak druge strani, ki jih imam v lasti)

 10. jonas, - 27.5.07 | 14:56

  Ojej, tistih par sto dolarjev naj kar imajo…

 11. pet-in-g-seks, - 27.5.07 | 14:58

  kje se da kupit taaa model dormea?

 12. Poznavalec, - 27.5.07 | 15:17

  rojc,

  Uspelo je enemu, ostali pobirajo samo drobtinice.

  http://milliondollarhomepage.com

  Tudi z Google ads se da zaslužit.

 13. iztok, - 27.5.07 | 15:30

  Glede na to, da sta Google in Microsoft pred kratkim zapravila miljarde za nakup online oglaševalskih agencij, sem prepričan, da se bodo oglaševalci kmalu priselili v splet … Najprej je bilo videti, da bo internet odžrl del kruha tiskanim medijem, danes pa postaja vse bolj jasno, da bo bolj na udaru televizija. Po moje bomo kmalu vsi gledali le še prek AppleTVjev / Itunesov in podobnih naprav oz. serviceov. Samo da dozori.

  Priložnost so zavohali tudi veliki ponudniki vsebin – nekaterim podcasterjem in videocasterjem (garažnikom, ki so začeli iz nič) že zdaj ponujajo miljone … Lepo ponudbo je na primer dobil videocast Tiki Bar, pa se fantje za enkrat še niso prodali. Posamezniki, kakršen je na primer tech guru Leo Laporte s svojimi Twit podcasti pa bodo tako ali tako obogateli.

  Vprašanje je, če bodo od oglaševanja lahko živeli ponudniki slovenskih vsebin; vsekakor bo z šlo z mednarodnim pristopom veliko laže. Vest.si ima recimo potencial, da čez nekaj let vleče lepe denarce … i.

 14. rojc, - 27.5.07 | 16:03

  Poznavalec: Magoče Jonas ni dovolj popularen da bi razprodal enpar 10k pixlov? Sicer pa vem za onga da jo je razprodal, vem pa ne kok je popularen in poznan drgač…

  Kar se pa internetnih reklam tiče jih niti opazim ne,.. flash banner je dobrodošla zadevca + firewall – Internet Explorer + Bilokeri drugi brskalnik = surfanje brez padca v vodo

 15. Tomaz, - 27.5.07 | 16:07

  Iztok – se popolnoma strinjam! Prihodnost je v spletnih Add-sih ;)

  Jah Jonas, če čutiš odpor do Googlove pogače ti jest ne morm pomagat …

 16. sebek, - 27.5.07 | 16:10

  kdo pa je bil female model ? :P

 17. Anže Žnidaršič, - 27.5.07 | 16:17

  Moje izkušnje: z oglasi se nekako ne da živet, razen če si res veliiiiiiik, mogoče bi tebi, Jonas, lahko uspelo kje kaj iztržit, recimo pri Mimovrste enga Maca za 1 mesec oglaševanja istega maca ali pa kaj podobnega:)

  Zdej sm pa mal v dvomih, al so tisto joške tvoje izbranke.. če pa niso, potem pa me zanima kulk je bla jezna, ko je gledala ta posnetek :D

 18. Blaž, - 27.5.07 | 16:29

  Mmmm, navdušujem se nad videnim.

 19. b0j3, - 27.5.07 | 16:58

  No, jaz pa dvomim v spletne adse. – že videno in človek ima neverjetne sposobnosti cenzuriranja videnih stvari. Ko se enkrat navadiš, da je nekje oglas, ga tvoji možganci hitro scenzurirajo.

  Eno od variant je, ta ki jo fura jonas. Torej dobiš čimvečje število bralcev in nato v blogu oceniš gadget.

 20. TurboMan, - 27.5.07 | 17:22

  a so ninine? :)

 21. Somboy, - 27.5.07 | 17:47

  In koliko je Luka Koper dobil za tole reklamo od oglasevalca? Razen kvalitetnega spanca seveda;)

 22. pikič, - 27.5.07 | 18:23

  Kolko denarja je dobila deklina? :D Al so jo šenkali pri Dormeu?

 23. Smeh, - 27.5.07 | 18:51

  Citiram: “Naj kar imajo tistih par sto dolarjev.”

  Očitno je tole zate drobiž, ampak marsikateri Slovenec bi marsikaj naredu za ta denar.

 24. dahvor, - 27.5.07 | 19:08

  Gospod Jonas, če boš predober, boš prevelik in te bodo takoj največi kupili … boom raketa, đovano so takoj največi pobrali, samo vest, kopija rakete, ima srečo, da rtv je zgubljena in misli da za vedno obvlada trg in vesti še ni kupila, verjetno niso nato še niti poomislili…tako, ko danes delaš, moraš že v začetku vedeti ali boš tako, da te kupijo ali boš ostal v nekih mejah in sam svoj … in ti si dovolj dober nadarjen, da si lahko sam svoj, sicer je res slovenski trg majhen in omejen ampak za enega originala je vedno prostor dovolj velik in verjamem, da si boš zmislu kaj dobrega, pametnega … me glih na i chatu čakajo pa moram končat … hrabro in čuvaj se v kar ne dvomim, da se ne boš …

 25. chef, - 27.5.07 | 20:04

  @Smeh: to je pravzaprav žalostno! Marsikatera da tudi kurac v usta za še manjši denar. Kar je, res, po drugi strani tudi super.

 26. nora, - 27.5.07 | 20:21

  @chef, pizda jst pa vedno zastonj….

 27. siemens, - 27.5.07 | 21:19

  od kere so zize?

 28. Klemen, - 27.5.07 | 21:33

  Hm, oglaševanje z bannerji bo po moje kaj kmalu preživeto. Nekaj so že poskušali z video oglasi, vendar imam občutek, da se zadeva ni dobro prijela.

  Glede tvojega zaslužka…Slovenija je majhna država in razen nekaterih velikih podjetij, ljudje šele spoznavajo potencial spletnega oglaševanja.

  Začni pisati vzporedni blog v angleščini…in naredi agencijo, ki se bo ukvarjala z oglaševanjem, prilagojenim za bloge (teh pa ne manjka, vsak dan jih je par tisoč več) ;)

 29. don22bracic, - 27.5.07 | 23:01

  stari, svaka ti čast! kaj naj rečem..Luka Koper je najbolša medijska zvezda na netu :)

 30. loj, - 28.5.07 | 02:37

  splačalo se je!!!!!

 31. myr wanna, - 28.5.07 | 03:02

  A je bla to Alenka?

 32. Hirkani, - 28.5.07 | 07:30
  Pa četudi ne migajo, težko jih je vklopiti v srajčko, dizajn bloga.

  Tehnično to ne drži. Oblikovno pa je res.

 33. megafotr, - 28.5.07 | 09:00

  pri guglu je zanimivo to, da se njegovih oglasov ne splača vrteti na svoji strani, prekleto pa se obrestuje, če se preko njihovega sistema oglašuješ. ampak tega se skoraj nobena večja firma v sloveniji ne zaveda. prav tako ta veliki še niso poštekali viralnega marketinga. tudi pri nas se že nekaj časa trudimo klientom predstaviti podoben koncept kot ga furaš ti, vendar ga nekako ne skapirajo. no, upam, da berejo tale blog in da jim bo končno jasno.

  kar pa se tiče uvoznika za apple – bebci. tako kot ti je že nekdo predlagal zgoraj – dogovori se z mimovrste, naj ti kompenzirajo applove izdelke za oglaševanje.

 34. sofoiks, - 28.5.07 | 10:05

  Vsake toliko pridem malo pogledat ta blog pa kakšne druge pa nevem kaj je poanta vsega zakaj to folk obiskuje in bere prosim razsvetlite me :)

 35. klemen, - 28.5.07 | 10:08

  prej ortopedski vzglavnik kot dormeo

 36. Baby, - 28.5.07 | 10:40

  Vedno sem bil proti Dormeu, vendar tega bi pa takoj imel. A kdo ve kje ga lahko kupim? :p

 37. Matevž, - 28.5.07 | 12:03

  Baby, ponavad se jih najde v kakšni ulici. Sprehodi se zvečer in poskusi srečo. Mogoče boš res kakšno lahko kupil :)

 38. Blaz, - 28.5.07 | 13:03

  Hude joske! :) Dormeo zizory :P

 39. drenovka, - 28.5.07 | 15:07

  Jaz mislim, Jonas, da se tebi za prihodnost res ni treba bati, saj si itak medijsko prepoznaven, a ni to dovolj, za koriščenje vez itd. Glede na to, da te nekateri ljudje obravnavjo za nekakega intelektualca, se ti res ne bi bilo potrebno ukvarjati s promocijo “prsi” ampak s čim bolj modrim.

 40. tines, - 28.5.07 | 16:19

  @sofoiks

  Jaz zaradi firbca…. tako kot verjetno tudi ti :)

 41. Človek, - 28.5.07 | 16:46

  @Jonas… Pošteno. Upam, da bodo tisti, ki jih potrebuješ in te potrebujejo, dojeli in uporabili…

 42. nejc123, - 28.5.07 | 16:56

  haha to mi deli jonas č ne bi mev ti bloga tud jest ne bi dons odpru hehe :D pa še tvojo povezavo mam gor http://nejc123.blog.siol.net

 43. nejc123, - 28.5.07 | 17:18

  jonas k sm še začetnik bi te prosu kok ti daješ gor tist k je sam ponetk zvoka k bi rt nek idav na svoj blog pa ne znam u pam d mi lah pomagaš pa ne smejiš preveč :D

 44. Anč, - 28.5.07 | 17:24

  Lol, js sm si pa vedno nekak predstavljala da se Luka med ženskami ne znajde najbolje :) ali je pa v drugem delu posnetka njegov drugi jaz ven udaril, hehe ;) LP in fajn mi bodte

 45. MAT1C, - 28.5.07 | 20:39

  Jonas, kaj pa video spot za komad Pejdap? Si tega zastonj dal?

 46. jonas, - 28.5.07 | 20:45

  Ne, a ga nisem naštel, ker ni nastal na tem blogu…

 47. jonas, - 28.5.07 | 20:53

  @nejc

  Tule povprašaj: http://pomoc.blog.siol.net/

 48. Jerc, - 28.5.07 | 21:52

  Zdravo Jonas. Čisto neobvezno; vendar bi vseeno rad slisal kak komentar od tebe za komad. http://jernejmihelic.blog.siol.net/2007/05/20/nov-komad-dont-let-me/

  Pozdrav iz Bele krajine

 49. PasivnaDieta, - 28.5.07 | 23:16

  Nekaj par 100$ prihodka od oglaševanja je zelo, zelo veliko za slovenske razmere.

  Posameznik v Sloveniji bo bolj težko živel samo od oglaševanja na spletnih straneh je pa smiselno kot majhen mesečni dodatek za pokrivanje nekih manjših stroškov v vzdrževanju.

 50. prebranec, - 29.5.07 | 14:28

  Ojla, Jonas! Greš letos kej na WSOP? Tud to je ena od stvari, ki jo lahko skombiniraš z oglaševanjem – in z dodatnimi denarci. Lp, d.

 51. Anna, - 29.5.07 | 16:22

  Oh my God, they are the size of your face!? :O

 52. PasivnaDieta, - 29.5.07 | 19:04

  Hvala, vendar ne vem točno s čim sem si to zaslužil!

 53. jonas, - 29.5.07 | 19:13

  S povezavo na komercialno stran.

 54. nora, - 29.5.07 | 19:14

  @kako pa to nardiš?

 55. PasivnaDieta, - 29.5.07 | 19:19

  Ah, potlej te čaka pa še veliko dela na tvojem blogu

 56. PasivnaDieta, - 29.5.07 | 19:19

  mislim za nazaj

 57. jonas, - 29.5.07 | 19:23

  Oh, kar poglej, počiščeno… če pa kaj najdeš, sporoči!

 58. nora, - 29.5.07 | 19:45

  bo ne štekam nič več….mene sam zanima kaj nej nardim, da mi bo kdo kej plačal…vedno vse delam jabe…klinc pa tako matranje :)

 59. AktivniDiabetes, - 29.5.07 | 19:48

  Vsak blog je lahko komercialen že sam po sebi, zaradi tega so tudi nastali, ko je ravno tema na spletno oglaševanje.

  in še nekaj o oglaševanju in kritiki na googlove oglase: sami pa delate enako vsi tisti, ki uporabljate siolove bloge in delate našemu monopolu izjemno reklamo!!!

 60. AktivniDiabetes, - 29.5.07 | 19:50

  glede povazav internetnih strani pa mislim, da ni nikjer napisano kakšno povezavo lahko dodaš v svoj komentar ali pač?

 61. jonas, - 29.5.07 | 19:58
 62. AktivnaDieta, - 29.5.07 | 20:05

  se opravičujem za smetenje vendar še vedno ostaja dilema o komercialnosti spletnih strani

 63. jonas, - 29.5.07 | 20:09

  Nič ne moti, če je blog komercialen, da le ponuja (poleg reklam) neko novo in izvirno vsebino. Na strani, ki si jo polinkal, je bila samo reklama in nič drugega, zato sem link uničil.

  Pa brez zamere.

 64. nora, - 29.5.07 | 20:18

  Ej Jonas zakaj pa meni od včeraj naprej vsakič ko kliknem na tvojo stran odpre okence z belim X v rdečem krogcu in pravi: The QuickTime Plug-in requires the QuickTime System extension version 5 or later. QuickTime is available from http://www.apple.com/quicktime

  a brez tega ne morem več gledat tvoje strani?

 65. com, - 29.5.07 | 20:22

  nora,

  to pomeni, da te komercialna spletna stran napada

 66. nora, - 29.5.07 | 20:30

  o fak…kaj pa zdej??

 67. jonas, - 29.5.07 | 20:33

  @nora

  Za ogled filmčka si boš morala inštalirati QuickTime, žal ga je Google zavrnil (zaradi erotične vsebine). :(

 68. nora, - 29.5.07 | 20:58

  ma ta filem z joški? sej tega sem si že ogledala…sam uni kvadratek me še jebe k se skoz pržiga, evo zdej če ga ne bom ugasnla mi ne bo potrdilo komentarja

 69. nora, - 29.5.07 | 21:00

  aja se opravičujem, zdej vidim da nimam več videa prkazanga, že štekam, prej si ga mel na googlu pa sem ga vidla, pol so te pa tam skenslali zarad česa že, pa ga zarad quicktajma zdej ne vidim več….pizda sem pametna, ha ha….ajde sori za smetanje, sam nč mi ni blo jasno…

 70. bednik, - 29.5.07 | 21:31

  Dragi boggerji in obiskovalci.

  Zakaj pa mislite, da je Jonas dobil viktorja. A mogoče zato, ker si ga je zaslužil? A mogoče zato, ker piše en blogg?

  Vidite tako pa oglašujejo tisti, ki si upajo, znajo in imajo moč v državi.

  Jonas močno upam, da si poleg vikrorja od siola dobil še kakšen cvenk, čene si me močno razočaral.

 71. Smeh, - 30.5.07 | 07:29

  Jaoo JONAS, v kaj vse vi svojo mater prepričate!

 72. prebranec, - 30.5.07 | 10:04

  Jonas, oprosti ampak nisi mi odgovoril… Si kej razmisljal, da bi sel letos na “main event”?

 73. Big Gigant Head, - 30.5.07 | 11:13

  Me zanima zakaj meni siol nic ne placuje za tisto modro pasico? o_O

 74. Slycer, - 30.5.07 | 15:59

  Ahhh, krasne joske. Pa supr prispevek.

 75. Milan'che, - 30.5.07 | 20:37

  No, po taki reklami si človek sigurno zaželi Dormeo.

  En tak bujen parček je bil na kratko viden v nekem tvojem blog/video zapisu med SP v nogometu. Takrat, ko ti je čevapčič razfukalo v faco. :)

 76. don22bracic, - 30.5.07 | 21:42

  zakaj ni te reklame na TV-ju???

 77. Aljaž, - 30.5.07 | 22:35

  Hej Jonas, kdaj ti te fore snemaš, da mi študentje 20m vstran nič nikoli ne vidimo. Lahko bi prišel malo še nas posnet, ko mamo žurko in smo ravno sosedje, hehe.

  Bi blo smeha…

  Smo že pobrali stave glede jošk ;)

 78. čevapek, - 30.5.07 | 23:06

  Jonas, upam, da bo posnetek kmalu viden preko videogoogla, ker zaenkrat ga lahko samo “poslušam” :(

 79. Kašpar, - 31.5.07 | 14:29

  Samo vprašanje časa je bilo, kdaj bodo video vrgil iz Google videa :)

 80. smeh, - 1.6.07 | 08:11

  Ja, normalno da so ga vrgli. Jonas svojo mater v čisto vse prepriča. Lahko bi ji vsaj flajštre čez niplne dal. V tem primeru ga mogoče ne bi odstranili.

 81. Igor, - 1.6.07 | 08:15

  A si ja noooor kere joske :P:P

 82. flyer, - 1.6.07 | 09:07

  Kaj pa je to za ena muzika v ozadju? Zelo dobro…!

 83. jonas, - 1.6.07 | 09:34

  Muzika je moja, avtorska, hvala za pohvalo.

 84. jonas, - 1.6.07 | 09:51

  @Jaka

  Žal se bom moral omejiti na stvari, dražje od recimo €200…

  :(

 85. Jaka, - 1.6.07 | 10:21

  Ah škoda:) No, če bi vseeno rad kakšno fino majco, mi javi :)

 86. Tomaž, - 1.6.07 | 13:14

  Ej ful dobro ležišče, ma tudi muska je dobra zato te sprašujem kako je ime komadu in izvajalcu, ki se vrti kot podlaga

 87. Tomaž, - 1.6.07 | 13:15

  ej sori šele zdej sm vidu da je že vse povedano, a bi se to lahko kje dobilo ker je res dobr komad

 88. dr3k, - 1.6.07 | 23:09

  Jonas hud timing nipple vs kitara…

 89. hanzy, - 2.6.07 | 01:21

  Jonas je car!!! kot vedno odlično!

  Ko bom velik bom JONAS!!!

 90. Jest, - 2.6.07 | 17:13

  Koliko je bilo treba plačati ženski?

 91. Jonas - Zapisi » Prvi odziv, - 2.6.07 | 17:20

  [...] že naslednjega dne po pozivu so mi iz HP Slovenija pripeljali tiskalnik HP Photosmart C6180 v šenk in oceno. Odlično, HP [...]

 92. koci, - 3.6.07 | 13:05

  A letošnji Viktor se ne šteje za poslovni izkupiček? Ne mislim le finančno, ampak kot plačilo za trud.

 93. [...] sem videl, kaj počne Jonas (dobil je takojšnji odgovor), sem se sam odločil storiti podobno. Ker bi rad, da mi podjetja in [...]

 94. MX, - 3.6.07 | 23:39

  Jonas, 7 let dela v ppc. ppc/google res ne prinese vec kot par dolarjev na dan, tudi sajtu kot je tvoj ne. imas prav – google oglasi so drek. ti bi moral narediti neko novo storitev in svoje userje preliti tja (v stilu “hej, poglejte tale cool online blog sistem” – sploh ne poves, da je tvoj), nato pa jih tam spraviti v dnar. tule ne bo slo.

  ko ti bo pa javi, narediva skupaj…

  jaz tehnlologijo, ti razbobnas, potem bova pa delila.

  pozdrav.

 95. Andrej, - 5.6.07 | 12:31

  Ful dobre joške. ;)

 96. flyer, - 6.6.07 | 13:50

  Jonas, a se da kak mp3 od tele muizke (in podobne) dobit? Bom hvaležen poslušalec!

 97. MiniNET, - 8.6.07 | 00:01

  Hehe, aparatov za naš mali blogec je trenutno tudi dovolj, še vedno pa upam, da bo v prihodnosti potekalo podobno kot tu. Ni boljšega, kot da hodijo sponzorji k tebi namesto ti njim :) :)

 98. Jernej, - 8.6.07 | 10:48

  Evo, da še jest enkrat vključim in dodam par besed med komentarje (za število če nč druzga).

  Kar se tiče, tega oglaševanja, ki je omenjeno v članku super stvar, mislim, da je to naslednja stvar v oglaševanju – na blogih in kar posledično pomeni, da je v tujih logih že dobro zastavljeno/razvito/izpeljano in sicer na tejle povezavi, če se kdo želi pridružit.

  Je pa dosti podobno, kot je Jonas omenil v članku, se pravi, da kakršno oceno poda bloger/ocenjevalec tako je (lahko je slaba ali pa dobra).

  In pa še stara zadeva samo za razmislek, če kdo razmišlja, da bi naredil novo spletno oglaševalsko agencijo (za “mušter” tistemu, ki se bo lotil), in sicer pionirji iz področja blogerskega oglaševanja pritisni tukaj.

 99. NoniBoy, - 15.6.07 | 08:16

  Jonas mogoče pa mam jaz kaj za tebe :))

 100. 4stella, - 25.6.07 | 00:25

  Jonas, http://www.vest.si/vesti ne dela. Ni, ni.

 101. [...] and your work. It’s acceptable to use them to make some money to help support your work. Jonas Ž., the well known blogger, has long since made some money with the blog. Jonas’ blog is worth, [...]

 102. [...] je ta cenik že parkrat prišel prav, me pa zanima kdaj bo prvi “manj z(ag)nan bloger3 ” pokasiral nekaj sto evrskih [...]

Na voljo je Markdown za oblikovanje besedila.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !