Trije intervjuji Prepisanih

Dušan Jovanović, Gojc in Lado Bizovičar. Kaj imajo skupnega?, bi se kao brihtno spraševal, če bi pisal za 24 ur. Vsi igrajo v Prepisanih, evo, to imajo skupnega, okej? Kamero sem jim podtaknil pred nos med pavzami in spraševal o digitalnem lajfu za serijo Technodrom, ki se počasi končuje, 53 sem jih bil zmenjen posneti za T-2 (smo tam okoli #49).

Ta teden nameravam zasačiti še Magnifica ali koga drugega iz te lige, če se bo on kaj preveč izmikal. Kaj naj še vprašam, da ne bo vedno eno in isto?

YouTube slika preogleda YouTube slika preogleda YouTube slika preogleda

Drgač pa ja, s snemanjem smo končali, oddali grobi miks na kulturno ministstvo, vse po predpisih in v roku, zdaj pa postproduciramo. Potrpljenje, pred jesenjo najbrž ne bo nič, ker nihče pri pravi pameti ne začenja nadaljevanke sredi poletja, ne Buličevi Amerikanci, ne mi …

Bo dobra? Ne smete mene spraševat, jaz sem jo pisal, jaz vse vidim pošrek. Lahko vam pa povem to, da smo se na snemanju nagarali, nasmejali in polomili.1 Da imajo sodelujoči, ko se srečamo pri Žmaucu, na snemanje lepe spomine in da so takoj potrdili sodelovanje v Prepisanih II, (ki se že pišejo.)

Eh, slabo že ne bo.

Screen shot 2010-03-29 at 13.08.17.png

Screen shot 2010-03-29 at 13.08.37.png

V Mladini so objavili zgornji odlomek, a sem ga moral na njihovo žejo skrajšati na ne vem več koliko znakov, da je lažje šel v rubriko. Ne moreš verjet, tolk enga papirja, pa vseeno zmanjka prostora za par besed, …

-Jonas

 1. Zlomljena ključnica, če to kaj pove, …
 • Share/Bookmark

Mnenja

 1. renderplace, - 11.4.10 | 06:09

  Zanimiva razmisljanja/izpovedi vseh, predvsem mi je bil vsec odkrit odklonilni odnos Dušana o tablicah – zaradi taksnih se se en cas ni bat za knjige na papirju.

  btw: ker je v prispevku omenjen iPhone kot kreativni pripomocek – za vse, ki se kakorkoli ukvarjajo z muziko in imajo iPhone, vsaj meni fascinanten app, demo tukaj – http://www.youtube.com/watch?v=-QxN1u7KWDM&feature=player_embedded

 2. wawaw, - 11.4.10 | 12:34

  Pa še to Jonas, scenarij je tak – tak, iz teh dveh listov point pač ni razviden, samo dva skeča, ki pa nista bohve kej. Ampak največja tragedija bo šele prišla, ko se bo stvar posnela. Že vidim like kolapsiranih Sosedov, Danes dol, jutri gor…

  Glava me je začela boleti, grem po aspirin

 3. samokodela, - 11.4.10 | 14:34

  Nič ne vidim, da bi bil odlomek objavljen v Mladini!! Sem pogledal zadnje tri številke!! Mogoče slabo vidim, ampak verjetno bo v naslednji???

 4. jonas, - 11.4.10 | 14:36
 5. samokodela, - 11.4.10 | 15:06

  Hvala za link!! Zdaj se spomnim tega ja!! Je že toliko nazaj, da sem vmes pozabil, da sem to bral!!

  Drugače pa se zdi stvar kar zanimiva,glede na delčke scenarija, ki so bili že precej časa nazaj objavljeni na tem blogu!! Upam da bo eden tistih ‘Jonas projektov’, ki bo na nivoju oddaj na Radiu Študent, Videošpona in Brez zavor(zapor).

  In čim manj na nivoju Trenutka resnice!!

 6. Desty, - 11.4.10 | 15:36

  Se pravi bodo Prepisani kot nadaljevanka na TVju? Kje se bo to vrtelo?

 7. NoMercy, - 11.4.10 | 16:20

  Magnifica lahko vprašaš kdaj bo nastopil v oddaji: Na zdravje – saj je itak že čisto ponarodel (kar je za šiškarja že življenski max). Me zanima, kako bi se z očmi v joške pogovarjal z Jasno :)

 8. Matox, - 12.4.10 | 15:02

  Komaj čakam, da vidim tele Prepisane. Izgleda obetavno in sveže.

 9. Miha Mazzini, - 26.5.10 | 20:41

  Evo, jaz pa takole po prvih dveh tednih (in zadnjih tudi, vsaj v sedanji različisi iPada):

  http://www.siol.net/Slovenija/Rubrikon/Mnenja/2010/05/MazziniiPadinrezaza_kovanec.aspx

 10. Miha Mazzini, - 26.5.10 | 20:42

  Nekaj narobe z linkom, sorry: http://tinyurl.com/38pu7uy

 11. jonas, - 26.5.10 | 21:13

  Tebi res ni treba lepit linkov, te beremo sproti.

  Viš, meni iPad lepo služi, enim gre pa resno na živce. Hec.

 12. Bo, - 6.7.10 | 11:25

  Luštni pogovori, vesel, da nisem spregledal. Jovanovića nisi nič nakuril, provociral dalje, ker mu knjige dobesedno dišijo, samo nek kratek zatajen smeh. ;-) Intervju z Magnificom mogoče že naredil? Ker je sodeloval pri glasbi za nadaljevanko, mogoče kakšno vprašanje o filmski glasbi, tudi na splošno, če kaj pozna.

Na voljo je Markdown za oblikovanje besedila.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !