FAQ

Občutek imam, da zagovarjaš mamila. Kakšno je tvoje stališče do tega?

Kot zagovornik osebne svobode menim, da ima vsakdo pravico početi s seboj karkoli, dokler to ne škoduje njegovim bližnjim in okolici. Država naj strogo prepove škodljivo in nevarno obnašanje1, samodestruktivce pa pusti pri miru. Od gandže še ni razpadla nobena družina, od alkohola pa marsikatera. Pred polnoletnostjo (oz. samostojnostjo) te ima foter pravico pretepsti zaradi čika, po njej pa naj se nihče več ne vtika v osebne odločitve.

Menda si na koki.

V življenju nisem še niti poskusil nobenega mamila razen alkohola (pil), šita (žvečil) in trave (inhaliral). Iz strahu, ne iz prepričanja. Koke še nisem niti povohal, kaj šele vtaknil v nos, čeprav mnogi na meni vidijo “očitne” simptome. Kao.

Slišal sem, da obvladaš. Kje naj se naučim igrati poker?

S kartami se resneje ukvarja brat dvojček, pobrskaj po njegovem blogu. Nekaj kartaških knjig pa boš našel tudi tu, naštetih v kategoriji “Karte“.

Oddal sem mnenje ob enem tvojih zapisov, pa je izginilo.

Nekatera mnenja brišem, kadar so neprimerna, žaljiva, bebava ali brez povezave s temo zapisa (spam komentarje pa WP odplakne v nepovrat avtomatično). Za tak korak se odločim redko, je že moralo biti kaj neumnega, recimo kakšna povezava na kakšno bebavo ali komercialno stran. Včasih pobrišem (ali polomim) samo link, če nima zveze s komentarjem.

Gotovo ti plačujejo, da reklamiraš na blogu razne izdelke.

Denarja ne vzamem, če pa mi kdo kaj šenka, obljubim predstavitev na blogu, razen če ni izdelek za en kurec in ga nimam kaj rabiti. Vsi tako dogovorjeni (sponzorski) zapisi so zbrani v kategoriji “sponzorji“. V nasprotju s popularnim prepričanjem Apple ne šenkuje ničesar, njihove izdelke žal kupujem sam.

Pisal(a) bi ti, pa ne vem naslova.

Moja domena je jonas.si, ime pa tudi veš. Če se še ne domisliš, poskusi tule.
-Jonas 

  1. Vzdrži pa naj se preganjanja “motečega obnašanja”. Če te nekaj moti se zmeni, prilagodi, reorganiziraj ali pojdi drugam. Nekateri bi kadilce kar pobili, preglasne sosede, raverje, čefurje, otroke pod oknom, homoseksualce…
  • Share/Bookmark